بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

احتمالات که خوندی کلا ده نفر پست گذاشتن ما 31 استان و یکی از مناطق این استانهای ایران.
من سه راه گوهردشتم مخابرات کلا تو کرج خلاصه طبق گفته دوستام،خودم اسیاتک داشتم تا دو روز پیش شبانه رو سرور داخلی 1 مگ میزدم و غیر داخلی 250
و این برا همه سرویسها صدق داخلیش صدق میکرد فرق نرخ خارجیش متفاوت میشد مثلا 10 مگ تا 500 میرسید 1 مگش میشد 80
اما الان داخلی هم محدود کردن و همون سرعت سرور خارجی رو میدن رو داخلی.
مثلا برا من 6 مگ میدن 250 رو هر دو .
البته برا بعضیا رو محدود نکردن
خب اون چیزی که من دستگیرم شد اینه که الان با 6 مگ اسیا ساعت رایگان 250kb دانلود داری!
خب این که خیلیم خوب نیست...من خونه با 2 مگ همین سرعت رو ساعت رایگان دارم!
باز ممنون که جواب دادی

دوستان اسیاتک قیمت هارو مثلا ارزون کرده از اون ور تایم رایگان ورداشته ؟:| الان کسی خبر داره این نامحدود که رو یه سری از سرویس هاش گذاشته جایگزین تایم رایگان شده مثل تایم رایگان هست یا نه اینا هم مسخره کردن شورشو دراوردن الان مهلت سرویسم داره تموم میشه رفتم تو سایتش این تعرفه داغونشو دیدم خورد تو حال لطفا کسی اطلاع داره یه خبر بده راجب این نامحدودش مثل همون رایگان هست ؟

من از شاتل سرویس art 3 گرفتم الان دارن به من سرعت 20مگ میدن :)):)):)):)):))
تازه محدودیت دانلودم نداره زنگ میزنم میگن پروموشنتون توموم شده اما سرعت همچنان بالاست :)):)):)):))
البته سرویس بازی آنلاینم فعاله :))

سلام. دوستان ممنون میشم یه isp خوب برای غرب تهران ( شهران ) که سرویس ptp خوب بده معرفی کنین... نامحدود باشه بهتره

این شاتل دهن منو سرویس کرده. امروز پشتیبانیش اومد جهتو تنظیم کنه زد بدترش کرد الان دیگه کلا کانکت نمیشه!!!

آخرین ویرایش:
دوستان اسیاتک قیمت هارو مثلا ارزون کرده از اون ور تایم رایگان ورداشته ؟:| الان کسی خبر داره این نامحدود که رو یه سری از سرویس هاش گذاشته جایگزین تایم رایگان شده مثل تایم رایگان هست یا نه اینا هم مسخره کردن شورشو دراوردن الان مهلت سرویسم داره تموم میشه رفتم تو سایتش این تعرفه داغونشو دیدم خورد تو حال لطفا کسی اطلاع داره یه خبر بده راجب این نامحدودش مثل همون رایگان هست ؟
اره همونه
ولی یکم زرنگی کردن قانون میگه در نامحدود با ضریب 1 به 8 اعمال بشه بعد اینا مگا بیت میفروشن یعنی
برا سرعت 10 مگ یا 10240 اول باید به ضریب اشتراک تقسیم کنی که میشه 1280 و بعد تبدیل بیت به بایت یعنی تقسیم بر 8 دوباره که میشه 160
اونموقع زنگ بزنی بگی سرعتم پایینه ،اگه بالای 160 باشه میگن خوبه و مشکلی نداره

اره همونه
ولی یکم زرنگی کردن قانون میگه در نامحدود با ضریب 1 به 8 اعمال بشه بعد اینا مگا بیت میفروشن یعنی
برا سرعت 10 مگ یا 10240 اول باید به ضریب اشتراک تقسیم کنی که میشه 1280 و بعد تبدیل بیت به بایت یعنی تقسیم بر 8 دوباره که میشه 160
اونموقع زنگ بزنی بگی سرعتم پایینه ،اگه بالای 160 باشه میگن خوبه و مشکلی نداره
من سرعتم تو تایم شب که 2 مگ 10 گیگ در ماه داشتم بین 350 تا 400 بود راضی بودم البته سرعتم قبلش بد بود یه شب زنگ زدم داد و بیداد کردم گفتم سرعتو چرا اینطوری کردید گفت مشکل از پهنای باند مرکزتون هست منم جوش اوردم گفتم ماها رو چی فرض کردید که هی دروغ میگید یه روده راست تو شکم شما نیست خلاصه از کلی صحبت طرف گفت نه اقا اینطور نیست و فلان بعدش گفت من سرعت شمارو که الان رو 2 مگ بسته شده میزارم رو 10 مگ سرعتتون باید خوب شه خلاصه از اون به بعد من تایم رایگانم سرعتم 400 اینا بود تا الان راضیم و هر موقع هم بازم 2 مگم رو تمدید کردم باز سرعتم رو همون 10 بسته شده بود تغییر نمیکرد و تقریبا شبی 6گیگ دانلود دارم و بعضی وقتا هم شبی 10 گیگ هم رسیده بود حالا باید ببینم با این تعرفه ها جدید که که نامحدود جایگزین رایگان شده چه طوره

• Like
Reactions: leonk13

هیچی مسخرش رو در آوردن. محدود و رایگان که سرجاشه البته، ولی شبا سرعت رو محدود کردن! من دو مگ محدود دارم شبا 5 گیگ دانلود میکردم، الان یکی دو گیگ رو به زور دانلود میکنم! نامحدودش هم آش دهن سوزی نبود الانم حتما داغون تر شده. درست نکنه حتما باید کوچ کنیم بریم یه آی اس پی دیگه اینطوری نمیشه.

هیچی مسخرش رو در آوردن. محدود و رایگان که سرجاشه البته، ولی شبا سرعت رو محدود کردن! من دو مگ محدود دارم شبا 5 گیگ دانلود میکردم، الان یکی دو گیگ رو به زور دانلود میکنم! نامحدودش هم آش دهن سوزی نبود الانم حتما داغون تر شده. درست نکنه حتما باید کوچ کنیم بریم یه آی اس پی دیگه اینطوری نمیشه.
شما برو تو پنل مودمت ببین سرعتت رو چند بستن ؟

سلام بچها من چندروز نتم سرعتش داغون رو100kbگیر کرده قبلا 300kbبود زنگ زدم شرکت پارس آنلاین گفت از مخابرات نویز دارین زنگم زدم مخابرات امد تلفن چک کرد گفت نویز ندارین.بنظرتون چیکار کنم؟:(

سلام
بنده پینگم با 8.8.8.8، 80-70 هست. تایم اوت ندارم. سرعت دانلود با IDM بین 240تا290 هست.
اما سرعت دانلود از طریق اپلیکیشن‌ها و یا psn و این دسته از موارد، از 20 اینا بیشتر نمیره.
مشکل از کجاست؟
* سرویسم 2مگ دانلود و 1مگ آپلود بسته شده.

سلام. دوستان ممنون میشم یه isp خوب برای غرب تهران ( شهران ) که سرویس ptp خوب بده معرفی کنین... نامحدود باشه بهتره

این شاتل دهن منو سرویس کرده. امروز پشتیبانیش اومد جهتو تنظیم کنه زد بدترش کرد الان دیگه کلا کانکت نمیشه!!!

دوستان کسی نبود جواب بده. من 6 ام طرحم تموم میشه...

تو کرج کسی اینترت خوب میشناسه؟
خدایی کسی میتونه کمک کنه پارس انلاین خسته کرده نمیشه تحملش کرد واقعا!چندین هفتس هرروز حرص و جوش سر لگ اگه کسی کرجه ترجیحا سمت اراضی انصاری اینترنت خوب سراغ داره بگه ممنون میشم.

تو کرج کسی اینترت خوب میشناسه؟
خدایی کسی میتونه کمک کنه پارس انلاین خسته کرده نمیشه تحملش کرد واقعا!چندین هفتس هرروز حرص و جوش سر لگ اگه کسی کرجه ترجیحا سمت اراضی انصاری اینترنت خوب سراغ داره بگه ممنون میشم.
من خودم کرجم ptp شاتل دارم خیلی خوبه
به نظرم برو سایت ispfy.com همه ی سرویس دهنده های اطرافتو پیدا میکنه اینجوری سریع تر به نتیجه میرسی

• Like
Reactions: robb stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or