cpt mc t4vish
کاربر سایت
ما هم های وب هستیم داریم له میشم از سرعت خراب این چند وقت یه آپدیت 3 گیگ لایو رو 5 ساعت طول میکشه تا دانلود کنه دانلود بازی ها که بماند وضع خیلی خیلی خراب شده باید به کی گفت این مشکلات رو![31 :-& :-&](/styles/default/xenforo/smilies/meep/31.gif)
![31 :-& :-&](/styles/default/xenforo/smilies/meep/31.gif)
سلام. سرعت دانلود شبانه ی من به شدت پایین اومده. از آسیاتک اینترنت می گیرم. برا کسی دیگه هم این مشکل پیش اومده یا ایراد از اینترنت منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام شبانه آسیاتک چجوریه؟ چه سرویسی داشتی ؟ چقدر میگرفتی الان چقدر میگیری؟سلام. سرعت دانلود شبانه ی من به شدت پایین اومده. از آسیاتک اینترنت می گیرم. برا کسی دیگه هم این مشکل پیش اومده یا ایراد از اینترنت منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سرور های ایرانی یا خارج؟
Sent from my iPad using Tapatalk
فعلا که حالا نمی دونم برای من یا کلی سرعت دانلود شبانش اومده پایین. قیمت اینا هم برو از تو سایتش ببینسلام شبانه آسیاتک چجوریه؟ چه سرویسی داشتی ؟ چقدر میگرفتی الان چقدر میگیری؟
نوسان زیاد داره ... یه روز بالای 300ـه یه روز زیر 120سلام دوستان
نت اسیاتک برای بازی انلاین پینگش مناسب هست(در تهران)
روی فیبر نوری سرویس میدن
وضعیت الان شاتل
![]()
کامپیوترم خدمات کامپیوتری هست با تبلت نظر میدم .اصلا اون سرور مال چی و کی هست؟بی زحت یه تست از لندن و یه تست از اینجا هم بگیر 210.148.52.133
داداش نوع سرویست چیه ؟:-o
کامپیوترم خدمات کامپیوتری هست با تبلت نظر میدم .اصلا اون سرور مال چی و کی هست؟
میتونم عکسهای پینگ مورتال کمبت و لست او آس و کیلزون رو بزارم فردا همblack ops 3میاد دستم روز بازی رو آپدیت میکنم وضعیت پینگ اون هم میتونم بزارم
کلا من کوچکترین مشکلی با Gamiingندارم وضعیت پینگ و فوق العاده است با توجه به چیزایی که قبلا تو تاپیک اختلال سراسری اینترنت گفتم
اون مال سرورهای کونامیه(pes16)