سلام
من ptp شاتل 8 مگ دارم الان بیشتر از 3 هفته هست که همش قطع میشم و پینگم میره رو 1000 الی 3000.... 2 بار کارشناس اومده درست شد فرداش دوباره خراب شد ...جایی دیگه ای هم هست که ptp بده؟
ptp برای سرویس های Dedicate می دن نه Share
شما ptmp داری
پتیاک، رسانه، های وب، سیستک، تهران وای فای، برلیان نت
من پتیاک رو توصیه می کنم
دوستان بعد از 2 هفته بالاخره سرویس پارس انلاینمون وصل شد تا الان که راضی بودیم . اینجا هم یه عکس میزارم وضعیتمون رو تو شاتل با پارس انلاین مقایسه کنید خودتون
در ضمن من از هر 2 شرکت سریس 2mb محدود رو خریداری کردم شهرم هم تهران هستش . اگر بعدا روی پارس انلاین هم مشکل ایجاد شد اینجا اعلام میکنم ولی تا الان که اوکی بوده
پارس انلاین :
شاتل :
دوستان کسی اینجا وایرلس داره ؟! میخوام بدونم مشکل کلیه یا فقط منم ؟ چون این چندروزه که بادو بارون اومده خیلی نوسان دارم پینگم از 60 تا 1000 متغیره !
آره برای مام آنتنه ! ولی شاتل نیست ! زنگ زدم ISP گفت پُرتتون پر شده و خیلی داره استفاده میشه یه سری چرندیات که یعنی یکی داره دانلود میکنه در صورتی که کسی دانلود نمیکرد ...اگه ptp شاتل هستی...من 3 هفته هست اینجوریم ...کارشناس اومد درست شد اما فرداش دوباره خراب شد.
///////////////
من تا حالا فک میکردم فیبر نوری سرعت بالاتری رو پشتیبانی میکنه ...من خونه قبلی روی مسی از اسیا تک 10 مگ میگرفتم الان روی فیبر مخابرات میگه خط بیشتر از 2 مگ نمیکشه. حالا گرفتم تا ببینم پینگش چجوریه اگه خوب باشه واسه بازی بزارم و شاتل رو برا دانلود.
اگه ptp شاتل هستی...من 3 هفته هست اینجوریم ...کارشناس اومد درست شد اما فرداش دوباره خراب شد.
///////////////
من تا حالا فک میکردم فیبر نوری سرعت بالاتری رو پشتیبانی میکنه ...من خونه قبلی روی مسی از اسیا تک 10 مگ میگرفتم الان روی فیبر مخابرات میگه خط بیشتر از 2 مگ نمیکشه. حالا گرفتم تا ببینم پینگش چجوریه اگه خوب باشه واسه بازی بزارم و شاتل رو برا دانلود.
سلام میخوام از سرویسهای کاهش پینگ استفاده کنم کسی هست آموزشش رو داشته باشه
دوست عزیز هر موقع سرعتتون کم شد برید سایت myshatel از قسمت تغییر سرویس اینترنت یه ارت بالاتر رو انتخاب کن هزینش کلا بیشتر از 8 تومن نمیشه به این پشتیبان هم توجه نکن حرف مفت زدهسلام. دوستان کسی از رسانه سرویس ptp گرفته؟ درباره سرعت دانلود و پینگش تو طرح های نامحدودش اطلاعاتی دارید؟
این شاتل بعد 3 هفته زده محدودم کرده اونم با سرعت دانلود 20kb تازه رو آرت 5 110gig دان داشتم(جمع دانلودامم 80 گیگ بوده نمیدونم چطوری 110 حساب کرده). از اون بدتر قبل اینکه با پشتیبانیش دعوام بشه برگشته میگفت اگه واسه دوره بعدیم تمدید کنی ممکنه باز سرعتت همون 30 باشه!!!
سلام دوست عزیز. اگه قرار باشه که اینطوری پیش برم که تا چند ماه دیگه باید آرت 10 بگیرم!!!!!!!!دوست عزیز هر موقع سرعتتون کم شد برید سایت myshatel از قسمت تغییر سرویس اینترنت یه ارت بالاتر رو انتخاب کن هزینش کلا بیشتر از 8 تومن نمیشه به این پشتیبان هم توجه نکن حرف مفت زده
کسی نیست از رسانه گرفته باشه؟ فردا نتم تموم میشه اگه چیزی میدونید بگید ممنون میشم :dسلام. دوستان کسی از رسانه سرویس ptp گرفته؟ درباره سرعت دانلود و پینگش تو طرح های نامحدودش اطلاعاتی دارید؟
این شاتل بعد 3 هفته زده محدودم کرده اونم با سرعت دانلود 20kb تازه رو آرت 5 110gig دان داشتم(جمع دانلودامم 80 گیگ بوده نمیدونم چطوری 110 حساب کرده). از اون بدتر قبل اینکه با پشتیبانیش دعوام بشه برگشته میگفت اگه واسه دوره بعدیم تمدید کنی ممکنه باز سرعتت همون 30 باشه!!!