بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سرویس نامحدود شاتل چه طوریه ؟
الان این عدد
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت
که نوشته یعنی چی ؟ الان art3 یا art4 بخوام بگیرم. سرعتم روی چند هست ؟ چقدر دانلود کنم کم میشه ؟ سرعت با واتساپ و تلگرام چه طور هست ؟

دوستان سرویس نامحدود شاتل چه طوریه ؟
الان این عدد
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت
که نوشته یعنی چی ؟ الان art3 یا art4 بخوام بگیرم. سرعتم روی چند هست ؟ چقدر دانلود کنم کم میشه ؟ سرعت با واتساپ و تلگرام چه طور هست ؟
سلام. بستگی داره رو خط تلفن بخوای بگیری یا طرح ptp. آرت 4 رو خط طرفای 250 بهت سرعت میده (واسه سرور های داخل) واسه سرورهای خارجم نصف اینو میده که اونم میگن یه راهی داره که میتونی سرعت سرور داخل و خارجو یکی کنی (البته خودم تست نکردم :d) رو ptp من رو آرت 5 میانگین 1.5 تا 2 مگ سرعت سرور داخلم بود.
این حداقل تبادل ترافیکم پروموشنن یعنی بعد این مقدار سرعتتو میتونن کم کنند که واسه من کم نکردند.
واسه دانلودم معلوم نمیکنه با چقدر دانلود سرعتتو کم میکنند تو همین فروم بعضی از دوستان تا 200 گیگم دیدم دانلود کردند رو آرت 5-6 و سرعتشون کم نشده ولی منو بعد 110 گیگ و دوستمو بعد 60 گیگ کم کردند در صورتی که یه هفته مونده بود طرحم تموم شه...
سرعتش رو تلگرامو واتساپ خوب بودش ولی در کل من از پشتیبانیش به شدت ناراضی بودم اون اوایل که میخواستم بگیرم 24 ساعته زنگ میزدند ولی بعد نصب که که اومدم تست سرعت بگیرم ماکس دانلودم 600 بود که بعد یه دعوا شد 1.5-2 این آخرام با 100 تا بهونه الکی سرعتمو کم کردند و رسوندند به 20kb...

اقا خداییش یه سوال
این چه صیغه ای اخه ؟ :|
منطقه ما رو فیبر نوریه هرجا میریم میگن چون یبر نوری نمیدونم سرعت میاد پایین از این حرفا :|

با سلام
دوستان اینجا کسی هست سرویس گیم فعال کرده باشه؟!
اگه هست بگه اول پینک داخلیش و خارجیش چند بوده و بعد از فعال کردن سرویس گیم چند شده؟!
کلا چقدر پینگ خارجی و داخلی رو میاره پایین؟!
با تشکر

با سلام
دوستان اینجا کسی هست سرویس گیم فعال کرده باشه؟!
اگه هست بگه اول پینک داخلیش و خارجیش چند بوده و بعد از فعال کردن سرویس گیم چند شده؟!
کلا چقدر پینگ خارجی و داخلی رو میاره پایین؟!
با تشکر
بستگی داره از 30 میلی ثانیه تا 100 میلی ثانیه

سلام به همگی ...

من میخوام به طرح بهاره مخابرات تغییر سرویس بدم. (سرعت 2 ، حجم 10GB ماهیانه و شبانه 1-6)
مرکز مخابراتی 7738 (شهدای گمنام_تهرانپارس) هستم.

میخواستم ببینم آیا دوستان افت سرعت شبانه تو این سرویس مشاهده کردند؟ و یا هر ارزیابی دیگه ای که میتونه مفید باشه؟

در حال حاضر هم پیشگامان دارم که خوشبختانه شبانه ی 1-7 افت شدیدی نداره و به اندازه ی قابل قبولی میتونم دانلود کنم.
یه خط دیگه ، 7770 هم موجوده ...

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
با تشکر

دوستان کسی سرویس های Wireless رو امتحان کرده ؟ 450 ت هزینه داره ! میخوام بدونم اگر پینگ خوبی دارن بخرم

الان همه میگن خوبه
باید دید با دستگاه های بازی مشکلی داره یا نه که احتمال زیاد داره
فقطadslبرای گیم مناسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or