بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان.یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
این سرویس وایرلس که میگید همون پوینت تو پوینت هست? چون که اونو همه ازش تعریف میکردن. برای بازی خوبه پینگش?
من پینگ خوب و نبود پکت لاست برام رویا هست. یه بار که. پینگ زیره سیصد میشه بدون پکت لاست اصلا یه حال دیگه میشه,باور کردنی نیست...

سلام
دوستان من قبلا منطقه یک زندگی میکردم (قیطریه) از مخابرات چندین سال پیش سرویس نامحدود 256 گرفته بودم، سرعت 30 ک و پینگ فوق العاده پایین و خوب بود
بعدش به 512 تغییرش دادم، سرعت حدود 70 تا 74 ک در ثانیه شدم ولی پینگ چند برابر شد:|

الان اومدم منطقه 17 (بازار مبل) البته مرکز مخابراتش انگار منطقه 18 حساب میشه، 512 نامحدود گرفتم، پینگش نسبتا خوبه اما سرعت دانلودش افتضاحه، 49 ک در ثانیه:|، آپلود 12 :|

کسی هست این منطقه 512 نامحدود داشته باشه؟ سرعت دانلودش همیه کلا؟ یا برای من اینطوریه؟:|:-& البته نویز زیاد داره انگار خط، نویز گیرم گذاشتم اما تاثیری توی سرعت نداشت

پشیمون شدم:(

خودم فکر میکنم قبلا انگار بین 6تا 8 نفر تقسیم میکرد. الان توی این منطقه بین 10-12 نفر؟

سلام بچه ها من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
با تشکر

دوستان لطفا یکی جواب منو بده

دوستان لطفا یکی جواب منو بده

یه نگاه به فروم زیر بنداز کسایی که گرفتن میگن تاثیری نداره نه تو سرعت و نه تو پینگ
How much does a Static IP improve gaming? - [H]ard|Forum
I have had both, and there is no faster or slower IP..
tongue.gif

My personal choice is Dynamic because if you get banned from a service by your IP, all you have to do is simply relog your connection and you have a new IP. Wala!

یه نگاه به فروم زیر بنداز کسایی که گرفتن میگن تاثیری نداره نه تو سرعت و نه تو پینگ
How much does a Static IP improve gaming? - [H]ard|Forum
I have had both, and there is no faster or slower IP..
tongue.gif

My personal choice is Dynamic because if you get banned from a service by your IP, all you have to do is simply relog your connection and you have a new IP. Wala!

دوست گرامی روت و مسیر آیپیهای استاتیک با معمولی مگه فرق نداره؟!

دوست گرامی روت و مسیر آیپیهای استاتیک با معمولی مگه فرق نداره؟!

طبق منابع فکر نمیکنم فرقشون تو پینگ و سرعت باشه
شما خیلی مایل هستید یک ماه بخرید خبرشو به ما هم بدید ،باید تنظیمات مودتون هم تغییر بدید
همچنین سرچ بیشتر میتونه تو این قضیه کمکتون کنه بهتر تصمیم بگیرید در کل اگر من بودم نمیخریدم
تنها تفاوتی که وجود داره و ممکنه بدرد برخی کاربرا بخوره اینه:
Difference between static and dynamic IPs. When a device is assigned a static IP address, it does not change. The device always has the same IP address. Most devices use dynamic IP addresses, which are assigned by the network when they connect

سلام
دوستان من قبلا منطقه یک زندگی میکردم (قیطریه) از مخابرات چندین سال پیش سرویس نامحدود 256 گرفته بودم، سرعت 30 ک و پینگ فوق العاده پایین و خوب بود
بعدش به 512 تغییرش دادم، سرعت حدود 70 تا 74 ک در ثانیه شدم ولی پینگ چند برابر شد:|

الان اومدم منطقه 17 (بازار مبل) البته مرکز مخابراتش انگار منطقه 18 حساب میشه، 512 نامحدود گرفتم، پینگش نسبتا خوبه اما سرعت دانلودش افتضاحه، 49 ک در ثانیه:|، آپلود 12 :|

کسی هست این منطقه 512 نامحدود داشته باشه؟ سرعت دانلودش همیه کلا؟ یا برای من اینطوریه؟:|:-& البته نویز زیاد داره انگار خط، نویز گیرم گذاشتم اما تاثیری توی سرعت نداشت

پشیمون شدم:(

خودم فکر میکنم قبلا انگار بین 6تا 8 نفر تقسیم میکرد. الان توی این منطقه بین 10-12 نفر؟

دادا من هم سمت بازار مبل (امام زاده حسن) میشینم تو مغازه 1 مگ مخابرات دارم که 130 تا میده خونه هم 512 که بین 55 تا 65 در نوسانه

با سلام دوستان:x
در حال حاضر چه شرکت هایی اینترنت شبانه رایگان ارائه میکنند؟ و سرعت دانلودشون در ساعات شبانه چقدر هست؟
پینگ سرویس هم برام مهم نیست، فقط میخوام بتونم شبی حداقل دو گیگ دانلود کنم:d

در حال حاضر چه شرکت هایی اینترنت شبانه رایگان ارائه میکنند؟ و سرعت دانلودشون در ساعات شبانه چقدر هست؟

بیخیال ADCL شو
چون اولا فک نکنم دیگه اپراتوری طرح رایگان داشته باشه (تا جایی که من میدونم پارس انلاین کمترین حد رو کم میکنه 1/3 )
دوما افت شدید سرعت هست شبا

اگه تو منطقتون 4G ایرانسل انتن میده 4g استفاده کن
طرح 10گیگ از شب ساعت تا صب ساعت 6 , 1000تومن
من تو این 4ساعت راحت 7-8 گیگ دانلود میکنم هرشب

یه بسته دیگه هم داره 5گیگ 6صب تا 12ظهر اونم 1000تومن
سرعته اونم خوبه (بالای 1مگ)

سلام دوست عزیز من خودم اسیاتک دارم سرعت 10 مگ و 10 گیگ در ماه که از ساعت 4 تا 10 صبح رایگانه تو این ساعتا هم میتونم تا 10 گیگ دانلود کنم البته یک بار 12 گیگ هم گرفتم ماهی هم 46 تومن میشه

بیخیال ADCL شو
چون اولا فک نکنم دیگه اپراتوری طرح رایگان داشته باشه (تا جایی که من میدونم پارس انلاین کمترین حد رو کم میکنه 1/3 )
دوما افت شدید سرعت هست شبا

اگه تو منطقتون 4G ایرانسل انتن میده 4g استفاده کن
طرح 10گیگ از شب ساعت تا صب ساعت 6 , 1000تومن
من تو این 4ساعت راحت 7-8 گیگ دانلود میکنم هرشب

یه بسته دیگه هم داره 5گیگ 6صب تا 12ظهر اونم 1000تومن
سرعته اونم خوبه (بالای 1مگ)

ممنون از راهنمایی خوبتون ولی میخوام بذارم آخرین گزینم!

سلام دوست عزیز من خودم اسیاتک دارم سرعت 10 مگ و 10 گیگ در ماه که از ساعت 4 تا 10 صبح رایگانه تو این ساعتا هم میتونم تا 10 گیگ دانلود کنم البته یک بار 12 گیگ هم گرفتم ماهی هم 46 تومن میشه

سلام ممنونم که تجربتونو به اشتراک گذاشتید.
سرعت 10مگ برای استفاده من زیاده. با سرعت یک مگ، شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟ (میخوام که حداقل شبی دوگیگ دانلود بشه)

ممنون از راهنمایی خوبتون ولی میخوام بذارم آخرین گزینم!

سلام ممنونم که تجربتونو به اشتراک گذاشتید.
سرعت 10مگ برای استفاده من زیاده. با سرعت یک مگ، شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟ (میخوام که حداقل شبی دوگیگ دانلود بشه)
برای دانلود کردن 2 گیگ در شب باید سرعت 2 مگ رو بخرین و همچنین باید 10 گیگ هم بخرین که سرویستون رایگان داشته باشه که کلا با اون چیزی که من میخرم کمتر از 10 هزار تومن اختلاف قیمت داره به نظر من همون 10 مگ رو بخرید خیلی بهتره

اسیاتک رو بیخیال شید . بدترین کیفیت رو تو ماه اخیر داشته
با اپ استور به زور دانلود میکنه // کنسول هارو با سرعت 10 کیلوبایت آبدیت میکنه // صفحات اینستاگرام رو هم باز نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or