دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!با سلام
دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
درست گفته مشکل از خط خودته
متاسفانه خیلی دردسر داره باید از بین 34 تا خط تلفن بگردم خط خودمونو پیدا کنم که احتمالا قطع کردن خط بقیه هم این وسط هستشما از سر خط تست کن ببین ادعاشون تا چه قدر صحت داره !
میتونه مشکل از مودم،کابل تلفن و اسپلیتر هم باشه من مودم جدید خریدم درست شد هفته ی پیش سیم کشی ساختمون رو عوض کردیم هیچ تغییری نکرد !!!!در اول کابل تلفنم 15متر بود و الان یک متر شده من توی نویز مودم متوجه هیچ چیز نشدم و مشکل فقط از مودم و اسپلیتر بود اما کارشناس میگفت مشکل از سیم کشی ساختمون هستمتاسفانه خیلی دردسر داره باید از بین 34 تا خط تلفن بگردم خط خودمونو پیدا کنم که احتمالا قطع کردن خط بقیه هم این وسط هست
البته کارشناسشون گفت به احتمالا 90 درصد توی سر خط وضعیت بهتری دارید ولی وقتی میای داخل ساختمون وضعیت همینه
خب چه مارکی خوبهصفحات قبل گفتیم زایکسل و تی پی لینک نخرید!
این همه مارک خوب چرا میرید سراف مارک های در پیت؟!!!
شما اگه سرچ هم بکنی بر اساس پولت دسته بندی کردهخب چه مارکی خوبه
تعصب نگید یه لینک ریویو از یه سایت معتبر خارجی بدین
خوبه گفتم یه لینک ریویو از سایت خارجی معتبر بدینشما اگه سرچ هم بکنی بر اساس پولت دسته بندی کرده
در کل ASUSبگیرید
NETGEARاگه پیدا کردید اما باید گرون باشه حدود 600تومان
همون asusاز110شروع میشه تا 800
خوبه گفتم یه لینک ریویو از سایت خارجی معتبر بدین
تعصبی برند معرفی نکنید
نه حجم دزدی نداره اصلا به هیچ وجه چندین ساله مشترک شاتلم،شاتل طور دیگه ای دزدی میکنه شبانه رایگان!دوستان شاتل حجم میدزده؟(کشکی ترافیک خالی بشه)
بعد این سروریسهاش مثلا 512 هست پهنای باند رو میذارن روی همون یا مثه پارس انلاین هر دیتا ریتی بخوایم خطو میبندن؟
کسی در مورد سرویس گیمش میدونه؟