بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه حجم دزدی نداره اصلا به هیچ وجه چندین ساله مشترک شاتلم،شاتل طور دیگه ای دزدی میکنه شبانه رایگان!
سرویس 512پهنای باندش 2مگ هست هیچوقت هم پایین نمیاد
سرویس گیم فقط مختص 1مگ2مگ4مگ8مگ هست که سرویس رو محدود میکنند اگه سرویس گیم می خوای زیر 8مگ نگیر چون مشکل سرعت آپلود پیدا میکنی!!
خیلی از گیمرها همینجوری سرویس میخرند اصلا نمیدونن سرعت آپلود رو با کدوم آ مینویسند
اگه پروفایل گیم نمی خوام سرویس 4به بالا بگیر من سرویس 6که داشتم سرعتم 12مگ بود سرویس 8سرعت 16مگ اما اگه درخواست پروفایل گیم بدی سرعتت همون 8مگ میشه تا10مگ هم میره بعضی مواقع
دقت کن سرویس6اصلا پروفایل گیم نداره!
شبانه رایگان هم محدود میشی از ساعت1تا3از ساعت3تا8مشکلی نیست حتی پینگ نصفه شب رو 70یا80هست و اصلا بالاتر نمیشه توی روز پینگت 90تا120هست در بدترین مواقع 140تا160
سرویس 8 مگش نامحدودش چنده و سرعت دانلودش چنده؟ماهیانش چنده؟

نامحدود 4 سرعتش از 1مگ کمتر نمیاد واسه گیم خوبه؟میگی 8 نامحدود که نداره
مصطفی خان توجه کن!
4مگ سرعت آپش بزور 50کیلوبایت بهت بده تو بازی آنلاین همش دردسره!زندگی بی دردسر می خوای 8 مگ بگیر من بابت همه ی اینچیزا خرج اضافی کردم
محدود 8مگ بگیر با شبانه رایگان با تمام محدودیت ها میتونی شب 15گیگ دانلود کنی

دوستان یه مشکلی داشتم.

من از آواگستر سرویس پوینت تو پوینت گرفتم. آنتن روی بریج تنظیم شده و اینترنت اومده به روتر و به صورت وای فای پخش شده. همه چی اوکیه. مشکل اینجاست که روی پی اس 4 ، نت تایپ رو Failed میده توی تست کانکشن!! همه کار کردم حتی با لپتاپ هم شیر کردم نشد که نشد!
کسی میدونه چشه؟

دوستان سلام. تهران سمت سعادت آباد کدوم آی اس پی بهتر هست خدماتش ؟ این مخابرات که دیوونه کرده ما رو و اینکه الان هم شاتل هست اما می خوام این مخابرات رو تخلیه کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

دوستان این سرویس گیم که میگن بعضی ای اس پی ها دارن چیه دقیقا؟
من کرجم یک مگ نامحدود مخابرات دارم . خیر سرم یه ps4 گرفتم آنلاین بازی کنم تا الان اصلا نتونستم به psn حتی وصل بشم همش روی please wait واسه خودش میچرخه .پرسیدم گفتن مشکل از اینترنتته مخابرات کلا اینطوریه. از این سویسهای کاهش پینگ هم گرفتم افاقه نکرد!
میشه یه راهنمایی کنین تو کرج از چه ای اس پی اینترنت بگیرم دیگه این مسخره بازیا رو نداشته باشه.
ممنون.

سلام دوستان
دوستانی که از سرویس ptp شاتل یا هر کجای دیگه استفاده میکنن این سرویس طرح گیمینگ داره
ازپشتیبانی شاتل سوال کردم میگن طرح گیم ندارن اما گفت پینگ پاینی داره !
حالا دوستان نظرتون چی هستl-)

من کرجم یک مگ نامحدود مخابرات دارم . خیر سرم یه ps4 گرفتم آنلاین بازی کنم تا الان اصلا نتونستم به psn حتی وصل بشم همش روی please wait واسه خودش میچرخه .پرسیدم گفتن مشکل از اینترنتته مخابرات کلا اینطوریه. از این سویسهای کاهش پینگ هم گرفتم افاقه نکرد!
میشه یه راهنمایی کنین تو کرج از چه ای اس پی اینترنت بگیرم دیگه این مسخره بازیا رو نداشته باشه.
ممنون.
عرضم به خدمتت که پارس انلاین این طرح رو داره
و مثلا دیگه معجزه نمیکنه
فوقش از 200-300 میاره رو 10-180

ممنون.

سرویس گیم کاهش پینگه که شما ازISPدرخواست میکنید همین
تنظیمات نداره خودشون رو خط اعمال میکنند شما کاری نمیکنید

من خودم 10 مگابایت محدود داشتم از مخابرات خیلی بازی در میاورد فقط چند روز سرعت دانلود 1 مگ میشد ولی بقیه روزا از 256 سرعت دانلود بالا تر نمیرفت به پشتیبانی هم که زنگ میزدم هر کدوم یه جواب میدادن فعلا که 128 نامحدود دارم:d:(( دردمون هم که کم نبود اضافه هم شد مخابرات محله مون رو کرد فیبر نوری:-s !!به دوستان یه توصیه میکنم هیچ وقت از مخ...ات سرویس نگیرید!

شاتل = شاه دزد

این رو خیلی ها گفتن، خواستم مجددا یاد آوری کنم، توی منجلاب این ISP نیفتید

۲ماه اینترنت گرفتم ازش ۳ هفته بیشتر خوب نبود بعدش محدودم کرد تا حدی که speedtest سرعتمو صفر نشون میداد الانم چند روزیه که کلا نتم قطع... دیروز زنگ زدم هرچی از دهنم درومد نثار جونشون کردم... الانم میگه مشکلت از رادیوته ما مشکلی نداریم!!!!!!!! انگار نه انگار تا دیروز میگفت دکلامون مشکل داره.......

دوستان کسی از رسانه تهران خبر داره چطوریاس؟ شنیدم جدیدا محدودیت دانلود گذاشته. درسته یا شایعس؟

۲ماه اینترنت گرفتم ازش ۳ هفته بیشتر خوب نبود بعدش محدودم کرد تا حدی که speedtest سرعتمو صفر نشون میداد الانم چند روزیه که کلا نتم قطع... دیروز زنگ زدم هرچی از دهنم درومد نثار جونشون کردم... الانم میگه مشکلت از رادیو ما مشکلی نداریم!!!!!!!!
دوستان کسی از رسانه تهران خبر داره چطوریاس؟ شنیدم جدیدا محدودیت دانلود گذاشته. درسته یا شایعس؟

رادیو ات کدوم سمته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or