بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سلام - بهترین شرکتی که تو منطقه آذربایجان اینترنت نامحدود ارایه بده چه شرکتی هست ؟ در حال حاظر از آسیاتک اینترنت دارم و نامحدودش اصلا به درد نمیخوره ! به ‌هن خودم رسید که ازHiweb اینترنت بگیرم و از بسته های فشفشه استفاده کنم نظرتون چیه ؟
مورد استفادم هم دوتا۲ هست اکثرا ! سرعت های فضایی لازم ندارم فقط بشه دوتا۲ رو با ping‌خوب اجرا کرد و مشکل ترافیک نداشت

دوستان سلام - بهترین شرکتی که تو منطقه آذربایجان اینترنت نامحدود ارایه بده چه شرکتی هست ؟ در حال حاظر از آسیاتک اینترنت دارم و نامحدودش اصلا به درد نمیخوره ! به ‌هن خودم رسید که ازHiweb اینترنت بگیرم و از بسته های فشفشه استفاده کنم نظرتون چیه ؟
مورد استفادم هم دوتا۲ هست اکثرا ! سرعت های فضایی لازم ندارم فقط بشه دوتا۲ رو با ping‌خوب اجرا کرد و مشکل ترافیک نداشت

اگر 4G ایرانسل در منطقتون آنتن میده، ازش استفاده کن.
من باهاش تو steam آنلاین بازی میکنم. اکثرا team fortress میزنم و پینگش با اروپا حدود 150 هستش
البته ایرانسل نامحدود نداره ، ولی انقدر تنوع بسته داره که عملا با نامحدود تفاوتی نداره. قیمتهاشم خیلی خوبه

اگر 4G ایرانسل در منطقتون آنتن میده، ازش استفاده کن.
من باهاش تو steam آنلاین بازی میکنم. اکثرا team fortress میزنم و پینگش با اروپا حدود 150 هستش
البته ایرانسل نامحدود نداره ، ولی انقدر تنوع بسته داره که عملا با نامحدود تفاوتی نداره. قیمتهاشم خیلی خوبه
نه متاسفانه هیچ سرویس دیگه ای به جزadsl در منطقه ما در دسترس نیست - دوستان لطفا در مورد پست بالام راهنمایی کنید لازم دارم
- کسی از مراغه اینترنت های وب نداره ؟

آخرین ویرایش:
کاربرهایی که از اسیاتک اینترنت می گیرند این وبسایت رو لطفا چک کنید ببینید باز میشه براتون :

Twitch

3 - 4 روز میشه که پیغام Server not found میده . شیلتر هم نیست .

آره باز میکنه.

- - -ویرایش - - -

در منطقه ما، خودم تست گرفتم همین الان یهویی!

این با سرور داخلیه یا خارج؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or