MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Jan 18, 2016 #29,101 دوستان مخابراتی اصفهان این چند روزه شما هم اختلال دارید ؟
COH master کاربر سایت Jan 18, 2016 #29,102 آقا ناموساً به کافر هم پیشنهاد نکنین های وب رو........... اسمشو دیدین فرار کنین 7 تا ISP عوض کردم اینقدر پکت لاس ندیدم به مدت 2 3 ماه هر روز و شب
آقا ناموساً به کافر هم پیشنهاد نکنین های وب رو........... اسمشو دیدین فرار کنین 7 تا ISP عوض کردم اینقدر پکت لاس ندیدم به مدت 2 3 ماه هر روز و شب
Young Tiger کاربر سایت Jan 19, 2016 #29,103 نوشته شده توسط MaTrix Pouya: دوستان مخابراتی اصفهان این چند روزه شما هم اختلال دارید ؟ بیشتر... این سرعت ها عادیه .. برای ما مخابراتی ها عادیه قعطی نداشته باشه ما باید شکر کنیم...کلا از مخابرات انتظار یه سرویس درست نداشته باش
نوشته شده توسط MaTrix Pouya: دوستان مخابراتی اصفهان این چند روزه شما هم اختلال دارید ؟ بیشتر... این سرعت ها عادیه .. برای ما مخابراتی ها عادیه قعطی نداشته باشه ما باید شکر کنیم...کلا از مخابرات انتظار یه سرویس درست نداشته باش
iman136938 کاربر سایت Jan 19, 2016 #29,104 این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟
این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟
XboxLiveVirus کاربر سایت Jan 19, 2016 #29,105 نوشته شده توسط iman136938: این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟ بیشتر... اگه نامحدود میگیری بستگی داره چقدر از اون حد بیشتر دانلود کرده باشی ممکنه بعده یه هفته ممکنه بعده یه ماه اما اگه هم از آرت 3 به 4 تغیر بدی بازم درست میشه
نوشته شده توسط iman136938: این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟ بیشتر... اگه نامحدود میگیری بستگی داره چقدر از اون حد بیشتر دانلود کرده باشی ممکنه بعده یه هفته ممکنه بعده یه ماه اما اگه هم از آرت 3 به 4 تغیر بدی بازم درست میشه
C Coffee Addicted Better be careful The killer might be near کاربر سایت Jan 19, 2016 #29,106 شاتل سرویس 8مگ+پروفایل گیم
u.s.a کاربر سایت Jan 20, 2016 #29,108 نوشته شده توسط .::PUИK::.: سپنتا چطوره؟ بیشتر... نزدیکش نشو..منو روانی کرد.عوضش کردم.
VICE Gold User Jan 20, 2016 #29,109 نوشته شده توسط Guardiola: نزدیکش نشو..منو روانی کرد.عوضش کردم. بیشتر... من آخه همه پورتا سمته ما پره یا سپنتا یا مخابرات؟
نوشته شده توسط Guardiola: نزدیکش نشو..منو روانی کرد.عوضش کردم. بیشتر... من آخه همه پورتا سمته ما پره یا سپنتا یا مخابرات؟
XboxLiveVirus کاربر سایت Jan 20, 2016 #29,110 نوشته شده توسط .::PUИK::.: من آخه همه پورتا سمته ما پره یا سپنتا یا مخابرات؟ بیشتر... مخابراط خوبه
C Coffee Addicted Better be careful The killer might be near کاربر سایت Jan 20, 2016 #29,111 4روزه وضعیت اینطوری شده http://uupload.ir/files/aog6_gggggggggggggggg.png
VICE Gold User Jan 20, 2016 #29,112 نوشته شده توسط XboxLiveVirus: مخابراط خوبه بیشتر... یعنی اینقدر از مخابرات بدتره؟
XboxLiveVirus کاربر سایت Jan 20, 2016 #29,113 نوشته شده توسط .::PUИK::.: یعنی اینقدر از مخابرات بدتره؟ بیشتر... میگم که مخابراط کلا خوبه بجز تهران بقیه جاها اکثرا خوبن
نوشته شده توسط .::PUИK::.: یعنی اینقدر از مخابرات بدتره؟ بیشتر... میگم که مخابراط کلا خوبه بجز تهران بقیه جاها اکثرا خوبن
VICE Gold User Jan 20, 2016 #29,114 نوشته شده توسط XboxLiveVirus: میگم که مخابراط کلا خوبه بجز تهران بقیه جاها اکثرا خوبن بیشتر... دقیقآ منم تهران هستم :d
نوشته شده توسط XboxLiveVirus: میگم که مخابراط کلا خوبه بجز تهران بقیه جاها اکثرا خوبن بیشتر... دقیقآ منم تهران هستم :d
XboxLiveVirus کاربر سایت Jan 20, 2016 #29,115 نوشته شده توسط .::PUИK::.: دقیقآ منم تهران هستم :d بیشتر... تهران شاتل بگیر خیلی خوبه