VICE
Gold User
تهران شاتل بگیر خیلی خوبه
پوره
پارس آنلاین و..................
همه پرن فقط سپنتا و مخابرات
کدوم؟
تهران شاتل بگیر خیلی خوبه
مخابرات امار دزدیش تو شارژ بالاستپوره
کدوم؟
همون اول گفتم مخابراط کهپوره
کدوم؟
همون اول گفتم مخابراط که
اینترنت وایرلس 8 مگ سیستک. منطقه شهرک غرب.
منم دقیقا تو فاصله 30 متری خونم یه دکل همراه اول هست اما خوشبختانه نویز نمیندازه.بابا گفتی اگه تهرانی مخابرات بدتره
خوب من تهرانم
- - -ویرایش - - -
خوش به حالت منم وایرلس سیستک هم
منتها خونه ما بالا صیاد شیرازیه و دکلشون سمت میدون بهارستان
جدیدآ تو مسیر خونمون تا دکل ساختمون ساختن و 100 متر اونور تر خونمون دکله همراه اول نویز میندازه پینگم تو r6 زیر 160ـه ولی بابت نویز و فاصله ی که با دکل دارم یهو پینگ میره رو 8000 -9000
تا قبل این اتفاق میدون به زرت قاطع بگم بهترین ISP بوده که داشتم
واقعآ عالیه تنها ISP بود که من بالای 1/5 سال ازش استفاده کردم (2 سال و...) تو بین 4-5 ISP که عوض کردم
الان هم به ناچار و اجبار مجبورم برم مخابرات یا سپنتا
منم دقیقا تو فاصله 30 متری خونم یه دکل همراه اول هست اما خوشبختانه نویز نمیندازه.
پینگ داخلی 105؟ O_O مشکل نویز شدید داری!فاصله منو دکل دقیقآ اندازه یه کوچه 2 لاین ست
تا 1 ماه پیش نویز نمینداخت جدیدآ میندازه
من و همسایمون به فنا رفتیم من به دکله بهارستان نصبم اونم به دکله توچال ولی هر دومون وسط گیم میفتیم بیرون
تازه تو تنظیمات آنتنم (airgrid) با نصابشون داشتیم دنبال پایین ترین سیگنال تو منطقه میگشتیم ماله خودشون از همه قوی تر بود گفت نگرد نیست برو دنبال adsl یا ببین WIMAX جواب میده یا نه
در کل با این اینترنت چه دورانی داشتیم همه از بازی لفت میخوردن من استوار وایمیسادم تو بازی
چه حالی میداد
ولی جالبه تو ISP که تست زدی نوشته سیستک ماله من میزنه رسپینا
پینگ داخلی 105؟ O_O مشکل نویز شدید داری!
شاید به دکل رسپینا وصلی.
از پشت بوم ما به 3 تا دکل خوب سیگنال داشت ارمغان و سعادت اباد و ایران زمین. من به سعادت اباد وصل شدم چون پهنای باند بیشتر میداد.
ناراحتی الان؟!ببخشید اینکه میگید سرعت نت باید بر هشت تغسیم بشه یعنی چی؟
مثلا یعنی من که اسیاتک 512 دارم که تقسیم بر هشت میشه 64،یعنی سرعت دانلود من باید 64 کیلوبایت باشه؟ (سرعت دانلود فعلیم: حداکثر 450 کیلوبایت.)
ناراحتی الان؟!
نه بابا میگم منظور از این تقسیم بر هشت چیه
اسیاتک سرعت دانلودش خوبه ولی دو تا ایراد داره
پینگش نوسان شدید داره و اینکه ترافیک رو میخوره
بچه ها من خوابم؟تقسیم بر 8 یعنی همون که خودتون گفتین