بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا کسای که مخابرات سرویس دارن از کیفیتش راضی هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم بازی های مثه COD انجام بدن که سرورهای قوی نداره؟
نظر شخصی من و تجربه خیلی از گیمر های عزیز مخابرات از لحاظ کیفیت جز بی کیفیت ترین اینترنت های ایرانه البته در بعضی موارد هم استثنا وجود داره اما خوب در کل برای بازی انلاین خوب نیست

فیش چیه؟
چقدر طول میکشه بدن؟
-منظور از فیش همون قبض تلفن مربوط به واحد مسکونی شما هست .
-اگر صاحب خط شخص دیگری هست شما به شماره ملی و مدارک اون هم نیاز دارید ! (بستگی به شرکت داره ! مثلا های وب شماره ملی و کارت ملی صاحب خط رو هم نیاز داره )
-تحویل سرویس اینترنت هم با توجه به مرکز مخابراتی و شرکت مربوطه معمولا 2-3 روز کاری طول میکشه.
-شرکت های اینترنتی هم منطقه به منطقه و شهر به شهر کیفیت سرویس هاشون فری میکنه ! در کل عموما مخابرات گزینه خوبی نیست و کیفیت خوبی به خصوص برای گیم نداره ! (مشکلات پینگ و پکت لاست و قطعی های زیاد و ....)

-منظور از فیش همون قبض تلفن مربوط به واحد مسکونی شما هست .
-اگر صاحب خط شخص دیگری هست شما به شماره ملی و مدارک اون هم نیاز دارید ! (بستگی به شرکت داره ! مثلا های وب شماره ملی و کارت ملی صاحب خط رو هم نیاز داره )
-تحویل سرویس اینترنت هم با توجه به مرکز مخابراتی و شرکت مربوطه معمولا 2-3 روز کاری طول میکشه.
-شرکت های اینترنتی هم منطقه به منطقه و شهر به شهر کیفیت سرویس هاشون فری میکنه ! در کل عموما مخابرات گزینه خوبی نیست و کیفیت خوبی به خصوص برای گیم نداره ! (مشکلات پینگ و پکت لاست و قطعی های زیاد و ....)
الان من خودم اینترنت دارم ولی دکله bpt همراه اول نویز میندازه رو آنتنم آپلودم و faild میکنه کاراکترم در جا میزنه
اینجا هم تمامه پورتها پوره
حال وصله سرو کله زدن با صاحب ملک هم ندارم خیلی رو مخیه

- - -ویرایش - - -

در کل در روز میشه چقدر بازی مفید کرد چون من هرر 2 دست بازی یکیشو لفت میخورم یکیشو هم به زور دوم میارم تو سرور

اینترنت شما مشکل پیدا نکرده؟؟
ماله من یه هفتس سرعتم بسیار پایین اومده اگه فی*لتر شکنی هم بزنم سرعت میره در حد دایال آپ.
بعضی وقتا هم هیچ فی*لتر شکنی کار نمیکنه!

دوستان راهی هست نرم افزاری که بشه تمام دستگاهای مصرفی خونگی گوشی تبلت ....... مقدار حجم مصرفی رو اندازگیری کرد ؟
بعضی مودم ها خودشون traffic managerدارند چک کن ببین داره یا نه
نرم افزار های زیادی وجود دارند مثل
[h=2]NetTraffic[/h]

پهنای باندی به وسعت ایران ........ HI WEB .....های ش*ت

137819146.png

تو تهران سمت نارمک الان کدوم isp سرویسای نامحدود بهتری میده؟ (هیچکدوم )
ارزش داره برم سمتشون یا برم سمت های وب و فشفشه هاش؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or