دوستان مخابراتی مشکلی با Load Google ندارند، من زمانی که چیزی را Search می کنم اصلا برای لیست صفحات نمیاد ، با قند شکن هم امتحان کردم فایده نداشت ، کسی مشکل مشابه را نداره؟!
دوستان مخابراتی مشکلی با Load Google ندارند، من زمانی که چیزی را Search می کنم اصلا برای لیست صفحات نمیاد ، با قند شکن هم امتحان کردم فایده نداشت ، کسی مشکل مشابه را نداره؟!
سلام داداش اوضاع نت مخابرات در حدود یه ماهی هست فوق العاده بد شده من نمیتونم زیاد انلاین بزنم بعنوان مثال وقتی دارم انلاین Geow رو بازی میکنم بعداز چند دقیقه از بازی پرتم میکنه بیرون ... کاریش نمیشه کرد باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
مخابرات اوضاعش خیلی خراب شده مشکل سرعت و تایم اوت خیلی بیداد میکنه چند روزه سرعت من که 2 مگ هست حتی به نیم مگ هم نمی رسه پاکت لاست هم معمولا پایین 5 درصد بود الان بالای 20 درصد هست فقط پینگ من تغییری زیادی نداشته که به سلامتی میفهمن پینگ خوبه ترتیب اون رو هم می دن .
مخابرات اوضاعش خیلی خراب شده مشکل سرعت و تایم اوت خیلی بیداد میکنه چند روزه سرعت من که 2 مگ هست حتی به نیم مگ هم نمی رسه پاکت لاست هم معمولا پایین 5 درصد بود الان بالای 20 درصد هست فقط پینگ من تغییری زیادی نداشته که به سلامتی میفهمن پینگ خوبه ترتیب اون رو هم می دن .
منم سرعتم یک مگ بوده الان بقدری داغون شده که به سختی اصلا یک صفحه را کامل باز می کنه ، متاسفانه پشتیانی یا شخصی که پاسخگو مشکل باشه هم اصلا وجود نداره . کلا زمانی که توی بازی هستم چندین بار بهم ارور قطعی و عدم دسترسی به اینترنت را می ده.