رفیق عزیز من خودم 7 ساله دارم از شاتل سرویس میگیرم و تمام مشکلاتی که شما میگی من تو بخش میزان مصرف و سرعت داشتم که روی خط تلفن کلی مشکل خوردم... من نه جزو کارکنان شاتلم نه سودی بهم میرسه من فقط دوستان رو راهنمایی کردم...منم مثل شما یه مودم 70 تومنی داشتم یه زمانی با اکو هم شروع کردم و از سر اجبار بخاطر فیبر نوری مجبور شدم این سرویس رو بگیرم برای من هم هزینه سنگینی بود بخوام 400 تومن هزینه اینترنت مزخرف بکنم ولی خوب مجبور شدم و اینکارو کردم ولی خوب کیفیت سرویس حداقل راضیم کرد من با 60 kb دانلود میکردم اونم با قطع شدنو snr 6 فاجعه بود...الان 3 مگ در ثانیه که با این قیمتا اگر همچین سرویس رو بخوای بگیری باید کلی هزینه ماهانه بدی...بعدم دوست عزیز اون 700 تومن که اونا میگن سقفشه هیچوقت همچین قیمتی نمیشه بچه های دیگه هم اینجا گرفتن...الان هم از ماهی 30 تومن تا 60 تومنم بخاطر تغییر آرت هزینه کردم...در مورد سرویس dedicated صحبت کردی اون با هزینه ی خیلی باای ماهیانه شاید 100 تومن به بالا بتونی 256 بگیری که اونم تازه تقسیم بر 8 کن سرعتت میشه 32 ثابت تا قیام قیامتم دانلود کنی سرعتت پایین نمیاد ولی خوب هزینه رو هم بسنج من الان تو بیشترین حالت مصرفم ماهی 60 تومن میدم آرت 5 و کمترین ماهی 30 تومن آرت 1 و سرعتم 3 مگ در ثانیست...درکل هر کسی بر اساس نیازش سرویسی رو تهیه میکنه و من فقط قصدم راهنمایی دوستان بوده والا من همه تو بخش هایی با شاتل مشکل دارم و انتخاب همه بین بد و بدتره....
شما چه سرویسی میگیرین که 3 مگ سرعت دانلودتون هست؟
من بالاترین سرعتشون که 8 مگ هست رو میگیرم اما حداکثر سرعت دانلود 1 مگ هست و اینکه در روز حداقل 3 بار قطع میشه .
در ضمن بگم من از PTP استفاده میکنم و کارشناس گفت شما میتونی از آنتن 200 تومن هم استفاده کنی چون دکل 2 تا خیابون پایین تره اما من 400 تومنی رو گرفتم که مشکلی پیش نیاد