amirarsenal
کاربر سایت
منم از مخابرات اینترنت می گیرم . تنها مخابرات تهران نیست که این شکلی شده, مخابرات کل کشور اختلال پیدا کرده .مخابرات تهران چرا اینجوری شده؟
خیلی سرعت اومده پایین
1 مگ نامحدود
تست با سرور داخلی گرفته شده که زیاد اهمیت نداره برا منم با سرور داخلی 4 هست ولی چیزی که اهمیت داره سرور خارجی هست خصوصا برای گیمنت یکی از دوستان در اصفهان(پینگ رو ببینید فقط و حسرت بخورید):-o
![]()
- - -ویرایش - - -
سلاماقا من یه سوال راجع به مودم دارم تو چه تاپیکی باید بپرسم؟
ویرایش:خیلی گشتم ولی تاپیک بهتر از این ندیدم
با سلام
دوستان من یه مودم Zyxel 550HW دارم که از نظر انتن دهی فوق الاده اس به طوری که تو دورترین نقطه نسبت بهش (داخل خونه) فقط یه خط انتن خالی میشه ولی برای گیم اصلا مناسب نیست همش NAT3 میده و اگه با اسفاده از حالت دستی هم پورتاش رو باز کنی که NAT2 بده بازم برای گیم مشکل داره
از اون طرف یه مودم DLINK2730 هم دارم که اصلا مشکلات این مودم رو نداره به طوری که مثلا توی فیفا راحت و سریع یکی رو پیدا میکنه که بتونم باهاش بازی کنم خیلی راحت این کار رو انجام میده ولی انتن دهیش داغونه به طوری که مودم شاید 5 متر اونطرف ترش انتنش صفر هست!!! و متاسفانه اصلا تمام خونه رو پوشش نمیده .
خیلی هم بهش ور رفتم کانال های مختلف رو چک کردم ولی اصلا فایده نداره انتنش هم عوض نمیشه که یه دونه قوی تر بزارم
ممنون میشم از اساتید که یه مودم خوب با انتن دهی خیلی خوب مثل اون Zyxel که تمام خونه رو پوشش بده و برای گیم مناسب باشه و مثل این DLINK باشه رو بهم معرفی کنن.
با تشکر
- - -ویرایش - - -
تست با سرور داخلی گرفته شده که زیاد اهمیت نداره برا منم با سرور داخلی 4 هست ولی چیزی که اهمیت داره سرور خارجی هست خصوصا برای گیم
![]()
نه دانلود خاصی
نه شبانه نه روزانه نه عصرانه!
نه بازی انلاینی
هیچی. ..
ی وبگردی ساده روزانه در حد نهایت 2_3ساعت
![]()
مرسی های وب![]()
من دیگه عادت کردم هر دو سه روز 3 گیگ شارژ میکردمدوست عزیز شما این ماه دقیقا چقدر حجم خریدی![]()
من از Windows 8.1 دارم استفاده می کنم هر وقت می بینم حجمم زیاد میره هر لحظه میرم چک ـش می کنم . شما در W8 اگر بر روی آرم Wifi کلیک کنی و بعد مودم مورد نظرت بعد بر روی مودم راست کلیک کنی و گزینه Show Estimated Date Usage رو بزنید, حجم استفاده مورد نظرتون رو نشان میده . شاید Antiviruse یا Windows Update مشکل شما باشه .من دیگه عادت کردم هر دو سه روز 3 گیگ شارژ میکردم
امروز اتفاقی قسمت گزارش عملکرد رو دیدم که دیدم 63 گیگ خریدم ظاهرا![]()
خیالت راحت خوبه های وبمن دلو زدم دریا های وب یه ساله 190 خریدم
خدا رحم کنه
گفتن 4 روزه وصله ... ببینیم چی میشه
البته فرقی هم نداره تا یه سال رفته تو پاچمون![]()
شبانه رایگانش 1 میگ بود اونم 3 ساعت رایگان ... دیدم بخوام یه سال بگیرم قیمتش میزنه بالا و سرعتم خیلی جالب نیستخیالت راحت خوبه های وب
شبانه رایگان پیدا کردی؟