بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات تهران چرا اینجوری شده؟
خیلی سرعت اومده پایین
1 مگ نامحدود
منم از مخابرات اینترنت می گیرم . تنها مخابرات تهران نیست که این شکلی شده, مخابرات کل کشور اختلال پیدا کرده .
سرعت کم - پینگ زیاد - عدم باز شدن بعضی سایت ها .

سلام
من یه ماه تهرانم گفتم اینترنت مخابرات بگیرم. اینترنت نا محدود که کلا ندادن گفتن دیگه سرویس نا محدود نداریم.
حالا یه سرویس محدود گرفتم اما نمیدونم کجا حجم باقی موندمو ببینم. اگه میشه راهنمایی کنین.
مرسی

اقا من یه سوال راجع به مودم دارم تو چه تاپیکی باید بپرسم؟

ویرایش:خیلی گشتم ولی تاپیک بهتر از این ندیدم
با سلام

دوستان من یه مودم Zyxel 550HW دارم که از نظر انتن دهی فوق الاده اس به طوری که تو دورترین نقطه نسبت بهش (داخل خونه) فقط یه خط انتن خالی میشه ولی برای گیم اصلا مناسب نیست همش NAT3 میده و اگه با اسفاده از حالت دستی هم پورتاش رو باز کنی که NAT2 بده بازم برای گیم مشکل داره
از اون طرف یه مودم DLINK2730 هم دارم که اصلا مشکلات این مودم رو نداره به طوری که مثلا توی فیفا راحت و سریع یکی رو پیدا میکنه که بتونم باهاش بازی کنم خیلی راحت این کار رو انجام میده ولی انتن دهیش داغونه به طوری که مودم شاید 5 متر اونطرف ترش انتنش صفر هست!!! و متاسفانه اصلا تمام خونه رو پوشش نمیده .
خیلی هم بهش ور رفتم کانال های مختلف رو چک کردم ولی اصلا فایده نداره انتنش هم عوض نمیشه که یه دونه قوی تر بزارم
ممنون میشم از اساتید که یه مودم خوب با انتن دهی خیلی خوب مثل اون Zyxel که تمام خونه رو پوشش بده و برای گیم مناسب باشه و مثل این DLINK باشه رو بهم معرفی کنن.
با تشکر

- - -ویرایش - - -

نت یکی از دوستان در اصفهان(پینگ رو ببینید فقط و حسرت بخورید):-o

3495406688.png

- - -ویرایش - - -
تست با سرور داخلی گرفته شده که زیاد اهمیت نداره برا منم با سرور داخلی 4 هست ولی چیزی که اهمیت داره سرور خارجی هست خصوصا برای گیم

اقا من یه سوال راجع به مودم دارم تو چه تاپیکی باید بپرسم؟

ویرایش:خیلی گشتم ولی تاپیک بهتر از این ندیدم
با سلام

دوستان من یه مودم Zyxel 550HW دارم که از نظر انتن دهی فوق الاده اس به طوری که تو دورترین نقطه نسبت بهش (داخل خونه) فقط یه خط انتن خالی میشه ولی برای گیم اصلا مناسب نیست همش NAT3 میده و اگه با اسفاده از حالت دستی هم پورتاش رو باز کنی که NAT2 بده بازم برای گیم مشکل داره
از اون طرف یه مودم DLINK2730 هم دارم که اصلا مشکلات این مودم رو نداره به طوری که مثلا توی فیفا راحت و سریع یکی رو پیدا میکنه که بتونم باهاش بازی کنم خیلی راحت این کار رو انجام میده ولی انتن دهیش داغونه به طوری که مودم شاید 5 متر اونطرف ترش انتنش صفر هست!!! و متاسفانه اصلا تمام خونه رو پوشش نمیده .
خیلی هم بهش ور رفتم کانال های مختلف رو چک کردم ولی اصلا فایده نداره انتنش هم عوض نمیشه که یه دونه قوی تر بزارم
ممنون میشم از اساتید که یه مودم خوب با انتن دهی خیلی خوب مثل اون Zyxel که تمام خونه رو پوشش بده و برای گیم مناسب باشه و مثل این DLINK باشه رو بهم معرفی کنن.
با تشکر

- - -ویرایش - - -

تست با سرور داخلی گرفته شده که زیاد اهمیت نداره برا منم با سرور داخلی 4 هست ولی چیزی که اهمیت داره سرور خارجی هست خصوصا برای گیم
سلام
من چندین سال پیش یک مودم الفکس داشتم که مشکل nat داشت و کلا فوروارد نمیکرد و باید تعویضش میکردم
شما میتونید با هزینه 100 تومنی مودم تی پی مدل 8968 بخرید یا دی لینک 2750
که انتن دهی خوبی دارن انتن قابل تعویض دارن و تو nat forward مشکلی ندارن

نه دانلود خاصی
نه شبانه نه روزانه نه عصرانه!
نه بازی انلاینی
هیچی. ..
ی وبگردی ساده روزانه در حد نهایت 2_3ساعت
143853127338391.png

مرسی های وب:)
این فقط برا 1 ماهه

آخرین ویرایش:
من دیگه عادت کردم هر دو سه روز 3 گیگ شارژ میکردم
امروز اتفاقی قسمت گزارش عملکرد رو دیدم که دیدم 63 گیگ خریدم ظاهرا:|
من از Windows 8.1 دارم استفاده می کنم هر وقت می بینم حجمم زیاد میره هر لحظه میرم چک ـش می کنم . شما در W8 اگر بر روی آرم Wifi کلیک کنی و بعد مودم مورد نظرت بعد بر روی مودم راست کلیک کنی و گزینه Show Estimated Date Usage رو بزنید, حجم استفاده مورد نظرتون رو نشان میده . شاید Antiviruse یا Windows Update مشکل شما باشه .

خیالت راحت خوبه های وب
شبانه رایگان پیدا کردی؟
شبانه رایگانش 1 میگ بود اونم 3 ساعت رایگان ... دیدم بخوام یه سال بگیرم قیمتش میزنه بالا و سرعتم خیلی جالب نیست
ولی این 48 گیگ + 48 گیگ داره که برای من که گیم زیاد دانلود میکنم مناسب تره
پینگشم گفت نهایتا 150 ... من یه جا 60 تست کردم با 8.8.8.8

دقیقا یک سال از وقتی های‌وب گرفتم میگذره، تو این یه سال تقریبا ازش راضی بودم با این اوضاع نابود نت مملکت به نظر از ISP هایی که تا حالا داشتم Stable تر بوده.
اینم مصرف یک سال گذشته من :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or