بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود

دوستان من تعرفه نامحدود 512 از شرکت آسیا تک دارم . الان برای گیم آنلاین اختلال داره و در کل خواستم بپرسم که تعرفه محدود برای آنلاین گیمینگ بهتر هست یا نامحدود ؟ مثلا به نظرتون 1 مگ نامحدود بگیرم و یا 512 محدود ؟

با اینکه کسی جوابگو نیست اما میپرسم
شهر اندیشه تهران چه شرکتی بالاترین سرعت واسه p2p رو میده که قیمتهاشم معقول باشه در سطح شرت و شهرک صنعتی نباشه

آقایون, اینترنت مخابرات شما هم نابود شده؟ پینگش امروز شده 400 و صفحه هم یه زور باز میکنه.

ابن خبر را هم هست: از بامداد روز جمعه 9 مرداد آغاز می شود : ایجاد محدودیت در مکالمات بین الملل و خدمات اینترنتی مخابرات در برخی استان های کشور
مثل اینکه به دلیل بدهی , میخوان اینترنت مخابرات را در چند استان قطع کنند.

دوست من شبانه شاتل (نه فقط شاتل بلکه تمام شرکت هایی که سرعت بالاتر از قرارداد به شما می دهند) بعد از مقداری دانلود کم می شود مثلا در حد چند گیگ که دانلود داشته باشی سرعت برای چند روز تا چند هفته کم می شود.
سرعت دانلود روزانه اش هم بستگی به خیلی پارامتر ها داره از نبود نویز رو خط بگیر برو تا اینکه خط تا چه حد کشش داره که مودم روی اون اپ بشه ولی فک میکنم اگر همه ی شرایط جور باشه باید چیزی حدود 300 تا 350 kbps باشه.(خود من یه مدت ECO1 استفاده میکردم 220 سرعت دانلودم بود)

آقایون, اینترنت مخابرات شما هم نابود شده؟ پینگش امروز شده 400 و صفحه هم یه زور باز میکنه.

ابن خبر را هم هست: از بامداد روز جمعه 9 مرداد آغاز می شود : ایجاد محدودیت در مکالمات بین الملل و خدمات اینترنتی مخابرات در برخی استان های کشور
مثل اینکه به دلیل بدهی , میخوان اینترنت مخابرات را در چند استان قطع کنند.
برا من که چند روزه داغونه داغونه، پیج به زور باز میکنه، 1مگ نامحدود

دوستان من میخوام این نت مزخرف مخابرات رو عوضش کنم
یه چیز میخوام شبانه خوبی داشته باشه ... متوسط ماهانه هم 20 تومن هزینه داشته باشه برام
سرعت هم خیلی برام مهم نیست مهم دانلود شبانه اس

مخابرات باز خراب کاری کرده , هیچ سایتی نمیره - پینگ زیاده - گوگل را هم بزور باز می کنه .
حیف که فیبر نوری هستیم و نمی تونیم اینترنت رو عوض کنیم . تا کی باید اینترنت زوری رو تحمل کنیم .

نت یکی از دوستان در اصفهان(پینگ رو ببینید فقط و حسرت بخورید):-o

3495406688.png

- - -ویرایش - - -

دوستان من میخوام این نت مزخرف مخابرات رو عوضش کنم
یه چیز میخوام شبانه خوبی داشته باشه ... متوسط ماهانه هم 20 تومن هزینه داشته باشه برام
سرعت هم خیلی برام مهم نیست مهم دانلود شبانه اس
شبانه های وب خوبه هزینشم کمه فقط یکمی حجم دزدی می کنه های وب ولی به حجم دزدی مخابرات نمیرسه

برای آنلاین چه طور؟
بد نیس من خودم پینگم بالاس ولی تو بازی کردن زیاد مشکلی ندارم تو ساعات معمولی خوبه ولی تو ساعات رایگان یکمی اذیت می کنه خیلی کم تازه من همزمان با دانلود بازی می کنم نسبت به هزینش معرکست

بد نیس من خودم پینگم بالاس ولی تو بازی کردن زیاد مشکلی ندارم تو ساعات معمولی خوبه ولی تو ساعات رایگان یکمی اذیت می کنه خیلی کم تازه من همزمان با دانلود بازی می کنم نسبت به هزینش معرکست

طرحه شبانه رایگان نداره ظاهرا ... شبا یک سومه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or