سلام دوست عزیز...
این سرویس روی خط تلفن از 120 تو بهترین حالت که خط مشکلی نداشته باشه سرعتش هست تا روی سرویس های وایرلس شاتل که رادیو وایرلس میخواد که سرعت فیکس با لینک داخلی ایران 3 مگ در ثانیه و لینک های خارجی از 200 تا 300 متغیر...
بله دوست عزیز.تمام شرکت ها یا بهتره بگم بیشترشون زدن تو کار حجم دزدی.من از مخابرات اشتراک داشتم به خاطر این دزدی حجم که کاملا مشهود بود اومدم حسابگر.الان که میبینم حسابگر از مخابراتم بدتره.
یعنی مودم هم خاموش میکنی باز از حجم کم میکنن.من که رفتم سایت سازمان مقررات ازشون شکایت کردم.
بله دوست عزیز.تمام شرکت ها یا بهتره بگم بیشترشون زدن تو کار حجم دزدی.من از مخابرات اشتراک داشتم به خاطر این دزدی حجم که کاملا مشهود بود اومدم حسابگر.الان که میبینم حسابگر از مخابراتم بدتره.
یعنی مودم هم خاموش میکنی باز از حجم کم میکنن.من که رفتم سایت سازمان مقررات ازشون شکایت کردم.
سلام دوستان از کسانی که از سرویس PTP شاتل ارت 1 استفاده میکنند سوالی داشتم. میخواستم بدونم وقتی که حداقل حجمی که سایت برایتان گذاشته را(که برای ارت 1 یازده گیگ است)مصرف میکنید بعد ان سرعت دانلود چقدر کاهش میابد؟و در حال حاظر میانگین سرعت دانلودتان چقدر است؟