بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیبی دارم ممنون میشم از اساتید فروم و کسایی که اطلاعات کافی دارن کمک کنن بهم که مشکلم رو حل کنم :
من از عید به این طرف به شدت مشکل قطعی روی سرویسم دارم به طوری که چک کردم snr خط زیر 10 هست و در بهترین شرایط روی 10 قرار داره همین طور Attenuaion هم بسیار بالاس حدود 35 تا 40 با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که نویز خطتتون بسیار بالاس راه کار هایی که برای بهبود این وضع بود را یکی یکی باهاشون چک کردم و کاری نبود که انجام نداده باشم از تعویض جای مودم و سیم و اسپیلتر بگیر برو جلو تا عوض کردن خود مودم هیچ کدوم جواب نداد و اما اخرین راهکار این بود که مودم رو ببرم سر خط و تست بگیرم
از دیشب اینکار رو انجام دادم و سیم مستقیم از بیرون ساختمون گرفتم به داخل مشکل نویز برطرف شد و snr خط رفته روی 35 ولی مشکلی که هست اینه که مودم روی حداکثر سرعتش اپ نمیشه ( وقتی که سیم کشی داخلی بود مودم روی حداکثر سرعت خودش یعنی 1900kbps اپ میشد ولی پارامترهای خط افتضاح بود )
اما الان که سیم از سر خط اومده پارامتر های خط خوب شده ولی مودم روی سرعت پایین تر اپ میشه (تقریبا روی 700 kbps ) ولی پارامتر ها خوبه .
با پشتیبانی صحبت کردم میگفتن خطتون کشش نداره چون وقتی سرعت رو زیاد میکرد مثلا روی 1000 kbps قرار میداد به شدت قطعی پیدا میکردم و snr هم میومد پایین و روی 10 12 قرار می گرفت
اینا در حالیه که من سرویس نامحدود شاتل رو دارم ولی قبلش که سرویس eco داشتم مودمم به مراتب روی سرعت بالاتری اپ میشد حدود 3300 kbps و اصلا این مشکل قطعی و کشش خط و اینا نبود.
دیگه واقعا کلافه شدم و نمیدونم باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیبی دارم ممنون میشم از اساتید فروم و کسایی که اطلاعات کافی دارن کمک کنن بهم که مشکلم رو حل کنم :
من از عید به این طرف به شدت مشکل قطعی روی سرویسم دارم به طوری که چک کردم snr خط زیر 10 هست و در بهترین شرایط روی 10 قرار داره همین طور Attenuaion هم بسیار بالاس حدود 35 تا 40 با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که نویز خطتتون بسیار بالاس راه کار هایی که برای بهبود این وضع بود را یکی یکی باهاشون چک کردم و کاری نبود که انجام نداده باشم از تعویض جای مودم و سیم و اسپیلتر بگیر برو جلو تا عوض کردن خود مودم هیچ کدوم جواب نداد و اما اخرین راهکار این بود که مودم رو ببرم سر خط و تست بگیرم
از دیشب اینکار رو انجام دادم و سیم مستقیم از بیرون ساختمون گرفتم به داخل مشکل نویز برطرف شد و snr خط رفته روی 35 ولی مشکلی که هست اینه که مودم روی حداکثر سرعتش اپ نمیشه ( وقتی که سیم کشی داخلی بود مودم روی حداکثر سرعت خودش یعنی 1900kbps اپ میشد ولی پارامترهای خط افتضاح بود )
اما الان که سیم از سر خط اومده پارامتر های خط خوب شده ولی مودم روی سرعت پایین تر اپ میشه (تقریبا روی 700 kbps ) ولی پارامتر ها خوبه .
با پشتیبانی صحبت کردم میگفتن خطتون کشش نداره چون وقتی سرعت رو زیاد میکرد مثلا روی 1000 kbps قرار میداد به شدت قطعی پیدا میکردم و snr هم میومد پایین و روی 10 12 قرار می گرفت
اینا در حالیه که من سرویس نامحدود شاتل رو دارم ولی قبلش که سرویس eco داشتم مودمم به مراتب روی سرعت بالاتری اپ میشد حدود 3300 kbps و اصلا این مشکل قطعی و کشش خط و اینا نبود.
منم مشکل شبیه شمارو داشتم باس بری ptp بگیری از خط و نویز راحت شی

دوستان میخوام یه اینارت اختصاصی برا خودم بگیرم

مشکل اینه که باید یه خط تلفن هم بگیرم اون یکی خامواده هم استفاده میکنن برا گیم انلاین نمیصرقه

میخواستم بینم رو همین هطی که اشتراک اینترنت parsonline دارم میشه یکی دیگه راه اندازی کرد ؟

بعد قیمت یه گیک شاتل جقدره ؟ یه نفر گفت 20 تومان ایناست !!

وایرلس بدرد گیم میخوره ؟
parsonline از خرداد تا الان سرعتش شده 20 قلش رو 400 بود کسی میدئنع چش شده ؟ نمیتونم هم بیگیری کنم ابادانم

جواب منم بدین لفطا
دوستان این سرویس نقطه به نقطه بدرد خونه سازمانی میخوره چون تا 4-5 سال دیگه توی خونه سازمانی هستیم بدش میریم توو خونه شخصی

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk

سلام

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و تقریبا مطمئن هستم ( چون هفته پیش درگرش بودم با شاتل) میزان سرعتی که مودم برای RX و TX روی اونها آپ میشه (به قولی محدود میشه) توسط Provider و از سمت دیگه تنظیم میشه. این سرعت رابطه معکوس با میزان SNR شما داره یعنی به عنوان مثال برای خط خود من، SNR زمانی که روی 4-8 Mbps بسته بودن بین 8-10 بود که از نظر شرکت قابل قبول نبود. حتی از سر خط هم ، این مقدار به سختی 10-15 رو رد میکرد که باز هم چنگی به دل نمیزد. اما وقتی نیروی شاتل اومد و با هماهنگی با دفتر کم کم سرعت رو از 8 به سمت 2 آورد، به همون نسبت SNR بهبود پیدا کرد و به بالای 20 رفت.

خلاصه رو بگم بهت، این بهبودی که تو SNR میبینی، همش حاصل سیم کشی از سر خط نیست و مقداری هم برای پایین آوردن سرعتت هست. اگر الان دیگه از خط مطمئنی به پشتیبانی یه جوری حالی کن که این حد رو برای دانلودت بالاتر ببرن تا تو اون شرایط SNR رو تست کنی و ببینی میشه روش پهنای باند بیشتری داشت یا نه. اما روی SNR زیر 20 شخصا تجربه خوبی با بالای 2-3 مگ نداشتم، و این مقدار نویز به سیگنال تو سرعتهای بالاتر از این، Packet Lost و قعطیهای پیاپی رو به همراه داره که برای بازی کردن فاجعه هستش.

منم مثل دوستان پیشنهاد میکنم سمت سرویس PTP بری.

امیدوارم کمک کرده باشم.

بچه ها كسي هاي وب استفاده كرده؟؟؟
ديگه از دست اين نامحدود مخابرات خسته شدم
واسه اون يكي خطم دارم هاي وب ميگيرم اگر كسي گرفته بگه چجوريه
منطقه مخابراتيم پيام نوره (پونك)

Sent from my iPhone using Tapatalk

با سلام خدمت همه
میدونم که اینجا جای زدن چنین پستی نیست ولی اگه اطلاع دارید جواب بدید
من آبادان زندگی میکنم
میخواستم بدونم وضعیت نامحدودهای صبانت چطور هست؟

128 و 256 و 512

ابتدا چه سرعتی دارن و بعد از چه حجمی به اسمی میرسن؟ دقیق اسمی رو میدن یا بعد از تموم شدن حجم منصفانه باز هم سرعت از اسمی بالاتره؟
چون بچه ها پارس آنلاین دارن سرعت 128 نامحدودش میشه 30 میخواستم بدونم برای صبانت چطوره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or