بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دقیقا یک سال از وقتی های‌وب گرفتم میگذره، تو این یه سال تقریبا ازش راضی بودم با این اوضاع نابود نت مملکت به نظر از ISP هایی که تا حالا داشتم Stable تر بوده.
اینم مصرف یک سال گذشته من :d

ترافیکتو چه قدر چه قدر خریدی ؟
کلا به صرفه ترین حالت دانلود چیه؟ مثلا 20 گیگ رو بخوام بگیرم

ترافیکتو چه قدر چه قدر خریدی ؟
کلا به صرفه ترین حالت دانلود چیه؟ مثلا 20 گیگ رو بخوام بگیرم
کلا سه ماهه میگرفتم با کمترین ترافیک ممکن میشد سه ماه 27 تومن ترافیک سه گیگ

فقط از طرح فشفشه اش استفاده میکردم،
واسه دانلود 20 گیگ بهترین راه گرفتن یه 15gb پنج روزه هست که میشه 9 تومن و یه قشفشه 5 گیگ که دقیقا قیمت و مدتش رو یادم نیست.

دوستان من کرمانشاه زندگی میکنم .

و هم انلاین بازی میکنم (BF4) و هم فیلم دانلود میکنم .

یعنی پینگ هم مهمه برام . ( پینگ معمولی نه تخیلی ) و دانلودم هم یکم زیاده ...

الان اسیاتک دارم 2 تا 8 رایگان 2 مگ ماهی 40 تومان . برا دانلود عالیه اما پینگش اصلا جالب نی .

isp هست مثل همین اسیاتک ساعت رایگان خوب داشته باشه اما پینگش بهتر باشه ..

خودم مد نظرم HiWeb هست . شما چی میگید ؟

]

دوستان جریان این جشنواره تابستانی شاتل چیه؟ واقعا نت 12 مگ میدن؟! اونم ماهی 11 تومن! :|
یکی از فامیلامون گرفته رفتم تست کردم سرعت دانلودش حدود 600 کیلو بایت بود البته خطش هم خیلی نویز داره و مشکل داره کلا.

دوستان من کرمانشاه زندگی میکنم .

و هم انلاین بازی میکنم (BF4) و هم فیلم دانلود میکنم .

یعنی پینگ هم مهمه برام . ( پینگ معمولی نه تخیلی ) و دانلودم هم یکم زیاده ...

الان اسیاتک دارم 2 تا 8 رایگان 2 مگ ماهی 40 تومان . برا دانلود عالیه اما پینگش اصلا جالب نی .

isp هست مثل همین اسیاتک ساعت رایگان خوب داشته باشه اما پینگش بهتر باشه ..

خودم مد نظرم HiWeb هست . شما چی میگید ؟

]
های وب طرح هاش سه ساعت رایگان داره ولی حجم دزردی می کنه قیمتاشم خوبه واقعا یه بسته هایی هم داره که مخصوص دانلوده به اسم فشفشه مثلا سه گیگ میده تو یه روز باید مصرف کنی دو هزار تومن

دوستان جریان این جشنواره تابستانی شاتل چیه؟ واقعا نت 12 مگ میدن؟! اونم ماهی 11 تومن! :|
یکی از فامیلامون گرفته رفتم تست کردم سرعت دانلودش حدود 600 کیلو بایت بود البته خطش هم خیلی نویز داره و مشکل داره کلا.

ترافیکش واقعا کمه ... انگار ۶۰ گیگه درضمن شبانه هم رایگان نیست ...

ترافیکش واقعا کمه ... انگار ۶۰ گیگه درضمن شبانه هم رایگان نیست ...
اره 60 گیگ واسه یک ساله که میشه ماهی 5 گیگ، خیلی زیاد نیست اما از مخابرات ما که ماهی 3 گیگه و دو برابر قیمت و کیفیت اشغال خیلی بهتره
شبانه رایگان رو هم با پرداخت ماهانه 5 تومن میشه فعال کرد

سلام دوستان
من الان آسیاتک دو مگ دارم با دانلود شبانه رایگان که متاسفانه فقط اسمش دانلود رایگان هست و در عمل چیزی دانلود نمیکنه بعضی از شب ها فقط 500 الی 600 مگ در حالت خوبش هم ممکنه شبی دو گیگ بگیره
یکی از دوستان پیشگامان داره که میگه شبی 4 الی 8 گیگ میگیره که واقعا خوبه . اما بدیش اینه که میگه هر هفته تقریبا 7 8 ساعت قطعی داره.
خلاصه اینکه میخوام اینترنتم رو عوض کنم . پیشنهاد شما چیه؟ سرعت دانلود و شبانه رایگان برام مهمه
از بین های وب ، شاتل، پیشگامان نظرتون رو کدومه؟
دوستان اگه از شرکت های بالا سرویس دارن سرعتشون و متوسط دانلود شبانشون رو بگن

:-o:eek::exclaim::arrowu::baby::shocked::o:o:o:o:o:o:o:o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
eyk9cwagans4zn0nrgvg.png

:-o:eek::exclaim::arrowu::baby::shocked::o:o:o:o:o:o:o:o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
eyk9cwagans4zn0nrgvg.png
الان من متوجه نشدم کلا هدفت چی بود عزیز دل ! :دی میخواستی بگی همچین سرعتی خیلی عجیبه ؟ یا مشکلی هست که اومدی مطرح کردی؟؟
در ضمن من بعد این طوری عکس نذار و isp رو هم اعلام کن :x

الان من متوجه نشدم کلا هدفت چی بود عزیز دل ! :دی میخواستی بگی همچین سرعتی خیلی عجیبه ؟ یا مشکلی هست که اومدی مطرح کردی؟؟
در ضمن من بعد این طوری عکس نذار و isp رو هم اعلام کن :x
ای اس پی رو قبلا گفتم ptp شاتل دارم ببخشید فقط هیجان زده شدم :d

خب نته منم وصل شد
پینگم با ۸.۸.۸.۸ حدودا ۷۰ بود ... ولی باید تستش کنم
سرعتم تو ۸ میگ رو ۵۶۰ بود با نویز که پشتیبانی اوردش رو ۴ تا نویز کم بشه ... ولی بهم گفت اگه سیم تلفن تا مودم زیاد باشه تاثیر داره ... سیم من چهار متره ... مهمه طوله سیم؟

خب نته منم وصل شد
پینگم با ۸.۸.۸.۸ حدودا ۷۰ بود ... ولی باید تستش کنم
سرعتم تو ۸ میگ رو ۵۶۰ بود با نویز که پشتیبانی اوردش رو ۴ تا نویز کم بشه ... ولی بهم گفت اگه سیم تلفن تا مودم زیاد باشه تاثیر داره ... سیم من چهار متره ... مهمه طوله سیم؟

علی رضا سیم تلفنی که خودم استفاده می کنم بیشتر از 4 متر طول داره اما بیشتر وقت هایی که با XBL بازی می کنم ، بازی لگ و دیلی رو داره (به خاطر پهنای باندم و پینگ) ولی زمان هایی هم خیلی روون بازی می کنم و کوچکترین اختلالی ندیدیم تو بازی ، در واقع تا ساعت ها پشت سر هم بازی که می کردم هیچ اختلال کوچیکی تو بازی آنلاین ندیدم . سرعت دانلودم همونی هست که باید باشه و نوسان نداره .

علی رضا سیم تلفنی که خودم استفاده می کنم بیشتر از 4 متر طول داره اما بیشتر وقت هایی که با XBL بازی می کنم ، بازی لگ و دیلی رو داره (به خاطر پهنای باندم و پینگ) ولی زمان هایی هم خیلی روون بازی می کنم و کوچکترین اختلالی ندیدیم تو بازی ، در واقع تا ساعت ها پشت سر هم بازی که می کردم هیچ اختلال کوچیکی تو بازی آنلاین ندیدم . سرعت دانلودم همونی هست که باید باشه و نوسان نداره .

منم. میگم تاثیر نداره چهار متر
البته اسپلیتر نزاشتم ولی هیچی به تلفن وصل نیست
حالا با اسپلیترم یه تست میرم ...
نمیدونم چه گناهی کردیم که اینقدر عقب مونده ایم از لحاظ اینترنت
فببر نوری بود این مشکلات وجود نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or