Al!reza
کاربر سایت
کلا سه ماهه میگرفتم با کمترین ترافیک ممکن میشد سه ماه 27 تومن ترافیک سه گیگترافیکتو چه قدر چه قدر خریدی ؟
کلا به صرفه ترین حالت دانلود چیه؟ مثلا 20 گیگ رو بخوام بگیرم
های وب طرح هاش سه ساعت رایگان داره ولی حجم دزردی می کنه قیمتاشم خوبه واقعا یه بسته هایی هم داره که مخصوص دانلوده به اسم فشفشه مثلا سه گیگ میده تو یه روز باید مصرف کنی دو هزار تومندوستان من کرمانشاه زندگی میکنم .
و هم انلاین بازی میکنم (BF4) و هم فیلم دانلود میکنم .
یعنی پینگ هم مهمه برام . ( پینگ معمولی نه تخیلی ) و دانلودم هم یکم زیاده ...
الان اسیاتک دارم 2 تا 8 رایگان 2 مگ ماهی 40 تومان . برا دانلود عالیه اما پینگش اصلا جالب نی .
isp هست مثل همین اسیاتک ساعت رایگان خوب داشته باشه اما پینگش بهتر باشه ..
خودم مد نظرم HiWeb هست . شما چی میگید ؟
]
دوستان جریان این جشنواره تابستانی شاتل چیه؟ واقعا نت 12 مگ میدن؟! اونم ماهی 11 تومن!
یکی از فامیلامون گرفته رفتم تست کردم سرعت دانلودش حدود 600 کیلو بایت بود البته خطش هم خیلی نویز داره و مشکل داره کلا.
اره 60 گیگ واسه یک ساله که میشه ماهی 5 گیگ، خیلی زیاد نیست اما از مخابرات ما که ماهی 3 گیگه و دو برابر قیمت و کیفیت اشغال خیلی بهترهترافیکش واقعا کمه ... انگار ۶۰ گیگه درضمن شبانه هم رایگان نیست ...
الان من متوجه نشدم کلا هدفت چی بود عزیز دل ! میخواستی بگی همچین سرعتی خیلی عجیبه ؟ یا مشکلی هست که اومدی مطرح کردی؟؟:-o:exclaim::arrowu::baby::shocked::-o:-o:-o:-o:-o:-o
ای اس پی رو قبلا گفتم ptp شاتل دارم ببخشید فقط هیجان زده شدم :dالان من متوجه نشدم کلا هدفت چی بود عزیز دل ! میخواستی بگی همچین سرعتی خیلی عجیبه ؟ یا مشکلی هست که اومدی مطرح کردی؟؟
در ضمن من بعد این طوری عکس نذار و isp رو هم اعلام کن
چقدر هزینه داره واسه شما در ماه ؟!؟! حجمی هست یا نامحدودای اس پی رو قبلا گفتم ptp شاتل دارم ببخشید فقط هیجان زده شدم :d
خب نته منم وصل شد
پینگم با ۸.۸.۸.۸ حدودا ۷۰ بود ... ولی باید تستش کنم
سرعتم تو ۸ میگ رو ۵۶۰ بود با نویز که پشتیبانی اوردش رو ۴ تا نویز کم بشه ... ولی بهم گفت اگه سیم تلفن تا مودم زیاد باشه تاثیر داره ... سیم من چهار متره ... مهمه طوله سیم؟
علی رضا سیم تلفنی که خودم استفاده می کنم بیشتر از 4 متر طول داره اما بیشتر وقت هایی که با XBL بازی می کنم ، بازی لگ و دیلی رو داره (به خاطر پهنای باندم و پینگ) ولی زمان هایی هم خیلی روون بازی می کنم و کوچکترین اختلالی ندیدیم تو بازی ، در واقع تا ساعت ها پشت سر هم بازی که می کردم هیچ اختلال کوچیکی تو بازی آنلاین ندیدم . سرعت دانلودم همونی هست که باید باشه و نوسان نداره .