دوست عزیز سرویس ارت چند میگیری؟:-o:exclaim::arrowu::baby::shocked:
:-o:-o:-o:-o:-o:-o
![]()
دوست عزیز سرویس ارت چند میگیری؟:-o:exclaim::arrowu::baby::shocked:
:-o:-o:-o:-o:-o:-o
![]()
ماهی 30 تومن میدی راحت استفاده میکنی من الان بالای 100 گیگ دانلود کردم البته اگر مداوم پهنای باند رو اشغال کنی سرعتت کم میشهچقدر هزینه داره واسه شما در ماه ؟!؟! حجمی هست یا نامحدود
شبدیز که خیلی گرونه
اونطور که فهمیدم از ptp سرعت ارت ها فرقی نمیکنه الان ارت 3 دارمدوست عزیز سرویس ارت چند میگیری؟
ماهی 30 تومن میدی راحت استفاده میکنی من الان بالای 100 گیگ دانلود کردم البته اگر مداوم پهنای باند رو اشغال کنی سرعتت کم میشه
شبدیز که آره هم گرون میده هم راحت تموم میشه
اونطور که فهمیدم از ptp سرعت ارت ها فرقی نمیکنه الان ارت 3 دارم
لینک خبر رو میزاری؟خداحافظ *****ینگ ...
#اینترنت پرسرعت رایگان از مهر امسال با وای فای و ماهواره
دولت آمریکا رسما اعلام کرد که از نیمه دوم سال جاری (اکتبر ۲۰۱۵) با شروع پروژه بزرگ «اوترنت» که چندین میلیارد دلار صرف راهاندازی آن شده، اینترنت پرسرعت و فراگیر بدون سانسور و بصورت مجانی از طریق چندین ماهواره پرقدرت که در جو زمین قرار گرفته، در دسترس مردم در تمام کشورهای جهان (از جمله مردم ایران) و حتی ساکنان مناطق منزوی و دور افتاده کره زمین قرار خواهد گرفت! بر اساس این گزارش کاربران در سراسر دنیا تنها با فعال کردن وای فای در اسمارت فونها یا لپتاپ های خود برای اولین بار در جهان قادر به استفاده از اینترنت ماهوارهای رایگان و پرسرعت خواهند بود. جزییات بیشتر این پروژه قرارست ماه آینده منتشر شود.
از همون جمله ای که قرمز کردم مشخصه که این خبر شایعه ای بیش نیست!خداحافظ *****ینگ ...
#اینترنت پرسرعت رایگان از مهر امسال با وای فای و ماهواره
دولت آمریکا رسما اعلام کرد که از نیمه دوم سال جاری (اکتبر ۲۰۱۵) با شروع پروژه بزرگ «اوترنت» که چندین میلیارد دلار صرف راهاندازی آن شده، اینترنت پرسرعت و فراگیر بدون سانسور و بصورت مجانی از طریق چندین ماهواره پرقدرت که در جو زمین قرار گرفته، در دسترس مردم در تمام کشورهای جهان (از جمله مردم ایران) و حتی ساکنان مناطق منزوی و دور افتاده کره زمین قرار خواهد گرفت! بر اساس این گزارش کاربران در سراسر دنیا تنها با فعال کردن وای فای در اسمارت فونها یا لپتاپ های خود برای اولین بار در جهان قادر به استفاده از اینترنت ماهوارهای رایگان و پرسرعت خواهند بود. جزییات بیشتر این پروژه قرارست ماه آینده منتشر شود.
![]()
دوستان الان مال من خوبه ؟
آخه آسیاتک نتونست بهم سرویس بده ، چراغ لینک مودم روشن نمیشد
بله عزیز کیفیت خط فوقولاده است. شما راحت تا 10 مگابیت بر ثانیه میتونید سرویس بگیرید.
همچین فوقولادم نیستا!!!
snrـش کمی کمه!! ممکنه یه دفه کمی قاطی کنه بترکه!!
سرعتم ولی خوب بستن!!
عزیز SNR با سرعت UP شدن خط تغییر می کنه و از اونجایی که سرعت UP ایشون 6 مگابیت هست ، SNR 18-19 db بسیار خوب محسوب میشه.احتمالا اگر سرعت بیاد روی 2Mb/s حدود SNR باید بین 28-30 دسی بل بشه شاید هم بالاتر.
سلام محمد جان
(و دوستان دیگه هم اگه اطلاع دقیق دارید راهنمایی کنید )
من این عکس رو پارسال گذاشته بودم و شما به من پاسخ داده بودید
من الان سیم کشی خونه و خود خونه و همه چیزم همونه هیچ تغییری نکرده
من بعد از های وب رفتم آسیاتک و الان هم مخابرات هستم
وقتی آسیا تک بودم از مودم عکس گرفتم ، الان هم از مخابرات عکس گرفتم
حالا عکس هر 3 تا ISP رو اینجا میذارم ، ممنون میشم بفرمایید کدوم یکی از همه بهتره تا من همونجا برم سرویس بگیرم :
های وب :
آسیاتک :
مخابرات :
![]()
ممنون محمد جان خیلی لطف کردیسلام عزیز.
در عکس آخر که از مخابرات گرفتید SNR نصف بقیه شده تقریبا که ضعیفه نشون میده خط رو با اینکه سرعت 6 مگ بسته شده ولی در کل همه مشابه هم دیگه هستند از نظر وضعیت خط تفاوتی ندارند به جز همین مورد آخر از مخابرات.
باید ببینید کدوم سرویس سرعت پایدار تر و بهتر و پینگ بهتر و قیمت مناسبتر و ... داره که به شرایط خودتون بستگی داره و اون ها تعیین کننده است.
وجود امکان دانلود شبانه و ... رو هم اضافه کنید.
ممنون محمد جان خیلی لطف کردی
آخه جالبه اوج و بهترین حالت مخابرات از همه ISP ها واسم بهتر جواب میده پینگش فوق العاده میشه و بازی ها همه روون و قطعی هم نداره و از بازی هم نمیندازه بیرون ! ولی مشکل اینجاست که همیشه روی اوجش نیست ، و حدوداً نصف روز تو اوجه نصفش خرابه ! ولی SNR ش نصف شده خیلی عجیبه چون اوجش خیلی بهتر از بقیه میشه اینش تعجب داره !! نظر شما چیه ؟ یعنی پس وقتی که SNR نصف شده چرا انقدر بهتر میشه بعضی اوقات ؟
و مشکل دیگه ای که مخابرات داره که میخوام عوضش کنم اینه که با سرور های خارجی بعضی اوقات سرعت کم میگیره توی Speedtest.net با سرور های لندن ( Vodafone , Vorboss ) معمولاً تست میکنم
توی PSN هم باز از اون سرور های لندن هم کمتر سرعت میگیره ! ، این دلیلش چیه ؟؟؟
های وب هم نوسان زیاد داشت پایدار نبود خیلی و مقدار MTU ش هم یخورده کم بود ، که من حس میکنم اینایی که MTU شون بیشتره و روی 1492 هست خیلی بهتر میشه واسه بازی و تاثیر زیادی داره توی کمتر تاخیر داشتن ، درست فکر میکنم ؟
آسیاتک یادمه یکم نوسانش کمتر بود ولی چون از بازی مینداخت بیرون عوضش کردم ولی فکر کنم اون همگانی بود و الان همه درست شده ( البته مثل این که باز شروع شده ، الان باز میندازه بیرون ) و یکی این که من توی فیفا (بازی اصلی من برای مولتی پلیر ) احساس میکردم تاخیر دارم نسبت به حریف که توی های وب هم همینطور بود ، اولش که اومدم مخابرات هم همینطور بود ، تا این که فهمیدم DNS رو از مال خود شرکت بردارم و Google / Open DNS بذارم ، که بعد الان دیگه نسبت به حریفم تاخیر ندارم ، احساس مبکنم اون تاخیر که با آسیاتک داشتم هم با همین کار از بین میره ، چون پینگش با مخابرات فرقی نمیکرد ، به نظرتون درست فکر میکنم ؟؟ تاخیرش از بین میره ؟ ، ((( اصلاً جالبه که من چه میرم های وب چه میرم آسیاتک چه مخابرات پینگم عوض نمیشه و فرقی نمیکنه ؟؟؟ با همشون پینگم خوب میشه ، این چطوری میشه ؟ )))
شاتل هم که بعد از2-3 دفعه تماس و مراجه به نمایندگی رفته بودم ثبت نام کنم آخرش گفت ، توی شهر ما فقط 2 مگ میتونن بدن و بیشتر امکانش نیست !!!~x(
ببخشید طولانی شدولی دیگه این رو هم راهنمایی کنید مزاحم نمیشم
اگه نظر دیگه ای هم داشتی ممنون میشم راهنمایی کنی ، خسته شدم به خدا اندازه مو های سرم نت عوض کردم #
وایرلس هم منطقه ما پوشش نمیده
راستی هنوز هم به نظرتون سرعت 10 مگ جواب میده و نویز نمیگیره ؟ چون میخوام از آسیاتک 10 مگ بخرم