بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان تو منطقه جنت اباد (شاهین شمالی) چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید که پینگ حوبی داشته باشه؟

وایرلس سیستک چطوره ؟ کسی امتحان کرده؟

آخرین ویرایش:
peak فتوشاپی :d
هارد هیچکسی اونقدر جا نداره جالبه همچین peakی داشته بعد ۶۰ مگ کامل نشده دانلودش ؟ نمیشه که :d

فتوشاپ نیست برای کمتر از یک ثانیه اینطور شد اینم که دانلود شد هم تو همین صدم ثانیه بود.هر چند فکر کنم باگ استیم بود :d

سلام. با 100 تومن در ماه از کجا میشه سرویس adsl گرفت که ماهی حدود 100 تا 120 گیگ بشه مصرف کرد؟
نامحدود باید بگیرم دیگه؟ از کجا بگیرم؟
(مصرف روزانه فقط, دانلود شبانه رایگان نمیخوام بکنم)
اگه تهران هستی پتیاک خوبه
اینترنت پرسرعت و پهنای باند اختصاصی پتیاک ***8211; تعرفه اینترنت نامحدود اشتراکی
هزینه نصبش رو تو سایتش زده رایگان ولی از من پول گرفتن :| حالا شاید نصاب دزد بوده ...

دوستان من توی اصفهان هستم و اینترنتم مخابراته من از چند ماه پیش instagram رو که اصلا بدون تغییر IP نمی تونستم باز کنم از امروز Line هم بدون اون باز نمیشه چکار کنم؟؟

از دوستان اینجا میتونید پینگ بگیرید (با 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 ) ببینید چه پینگی میده؟ بازم گند زده شده تو نت؟

برا من تا 4-5 روز پیش خیلی خوب بود و بین 60 تا 70 بود اما الان شده 380

آقا من کرمان هستم مخابرات دارم چند روزیه IP م افتاده روی رومانی!!! :|
الان بعضی از سایتا فقط به کاربرای با IP ایران سرویس میدن
کسی دیگه هم هست اینجوری شده باشه؟
البته یه فایده هم داره سایتای تحریم مثل سایت dell راحت باز میشن :d

منم یک مدت تو صحرا افریقا بودم :دی بی شوخی میگم 1 هفته بعدش درست شد :دی

سلام من تازگی به مشهد نقل مکان کردم و مخابرات بعد از 4 ماه به من پورت dsl داد ولی پینگ بیشتر اوقات با dns مخابرات 1200-1800 هست رفتم مخابرات با مسئول رانژه صحبت کردم گفت روی اپتیک فایبر نمیشه سرعت کلی رو بالا تر از یک حد گذاشت و محل شما اینترنت خیلی مصرف میکنند برای همین اشتراک شما بشدت محدود میشه و پینگ حتی با داخل 4 رقمی شده گفت پروفایل رانژه رو پایین میاریم تا یکم بهتر بشه
روز بعد رانژه بمدت 3 ساعت قطع شد و پروفایل آپلود از 768 برده بودند روی 1024 و دانلود رو از 3072 روی 2048 ولی پینگ هنوز هم با دی ان اس بشدت بالا بود الانم بازی سنتر بسختی باز شد.
رفتم یکم در مورد اپلیک فایبر تحقیق کردم دیدم قابلیت عبور 10 گیگابیت بر ثانیه با 20 گیگاهرتز پهنا باند داره الان یک سوال دارم چرا به مشترکین سیم مسی سرعت و پینگ بهتری داده میشه؟ و اینکه کدوم isp با قیمت مناسب و پینگ خوب روی خط فیبر نوری سرویس میده ؟منطقه جاهد شهر.

راهی جز صبر کردن نیست
اکثرا دارن به ipv6 منتقل میشن و ای پی های قدیمی به ایران میدن.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

از دوستان اینجا میتونید پینگ بگیرید (با 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 ) ببینید چه پینگی میده؟ بازم گند زده شده تو نت؟

برا من تا 4-5 روز پیش خیلی خوب بود و بین 60 تا 70 بود اما الان شده 380
سلام
شما کجای ایران و چه isp هستین که از اروپا پینگ ۶۰ میگرفتین!!!!!!؟
من پینگ ۱ میلی با داخل دیدم ولی با خارج پینگ شمارو هیچ جا ندیدم

سلام
شما کجای ایران و چه isp هستین که از اروپا پینگ ۶۰ میگرفتین!!!!!!؟
من پینگ ۱ میلی با داخل دیدم ولی با خارج پینگ شمارو هیچ جا ندیدم

من تهرانم و های وب

با اروپا خوب میداد ولی با آمریکا میرفت رو 220

البته الان دیگه داغون شده زنگ میزنم بهشون میگن پینگ تا 400 نرماله و بازی های آنلاین به ما مربوط نمیشه :|

3lac7309vwizddjxy1xa.jpg

یکی بیاد بگه وضعیت ما چطوره ، پشتیبانی که گیر داده به نویز

3lac7309vwizddjxy1xa.jpg

یکی بیاد بگه وضعیت ما چطوره ، پشتیبانی که گیر داده به نویز
چه خبره نویز!!! SNR ـت خیلی بالاست.200!!! باید زیر 15 باشه. میتونه از سیم کشی داخل خونه باشه میتونه پورتی که مخابرات محلتون داده مشکل داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or