بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات اصفهان هم گند خورده توش سرعت تقریبا نصف شده از چند تا بچه ها هم پرسیدم همینو گفتن امیدوارم مشکل همین پهنای باند باشه نه سیاست های کثیفشون !
این سرویس وایرلس شاتل فقط مخصوص تهران هست با شهر های دیگه هم راه اندازی میکنن ؟ هزینه راه اندازی اولیش چقدر میشه ؟

آخرین ویرایش:
کسی اینجا از عصر تلکام نت داره؟ من ده سالی هست مشترکشون هستم ...جدیدا واقعا سرعتشون افت کرده،،،شبانشون که پوکیده،،،روزانه هم سرعت سابق رو ندارند،، قبلا بالاترین میزانی که خط میکشید سرعت میدادند الان دو براربر سرعت اسمی میدن وحق اعتراض هم نداریم،،،سرویس های گرون ولی بی کیفیت

دوستان چند وقتیه نمیدونم خط ما مشکل پیدا کرده یا مشکل از مخابراته یا از ISP! خلاصه اینکه تصمیم گرفتم سرویسی بگیرم که ربطی به خط تلفن نداشته باشه، شما چه سرویسی و از کدوم شرکت پیشنهاد میکنید؟

a6086a586233324d44a21f2840269b51.jpg

سرویس ۱۶مگ مخابرات تهران
از پی سی وورد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

مخابرات اصفهان هم گند خورده توش سرعت تقریبا نصف شده از چند تا بچه ها هم پرسیدم همینو گفتن امیدوارم مشکل همین پهنای باند باشه نه سیاست های کثیفشون !
این سرویس وایرلس شاتل فقط مخصوص تهران هست با شهر های دیگه هم راه اندازی میکنن ؟ هزینه راه اندازی اولیش چقدر میشه ؟
سلام دوست عزیز...
در مورد پوشش دهی سرویس وایرلس باید با بخش فروش شاتل تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن ... در مورد هزینه اولیه معمولا به شما بین 500 تا 600 میگن ولی من خودم 390 تومن برام درومد باقی دوستانم که اینجا تهیه کردن همین حدودا بوده...

- - -ویرایش - - -

دوستان چند وقتیه نمیدونم خط ما مشکل پیدا کرده یا مشکل از مخابراته یا از ISP! خلاصه اینکه تصمیم گرفتم سرویسی بگیرم که ربطی به خط تلفن نداشته باشه، شما چه سرویسی و از کدوم شرکت پیشنهاد میکنید؟

بدون شک سرویس ptp (وایرلس) شاتل رو بهت پیشنهاد میکنم که هم سرعت بالا داره و هم کیفیت عالی....

سلام دوست عزیز...
در مورد پوشش دهی سرویس وایرلس باید با بخش فروش شاتل تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن ... در مورد هزینه اولیه معمولا به شما بین 500 تا 600 میگن ولی من خودم 390 تومن برام درومد باقی دوستانم که اینجا تهیه کردن همین حدودا بوده...

- - -ویرایش - - -

بدون شک سرویس ptp (وایرلس) شاتل رو بهت پیشنهاد میکنم که هم سرعت بالا داره و هم کیفیت عالی....

خوب که هست اما پرتاش بسته ست دیگه
فایده نداره شاتل بنظرم

این همه شاتل شاتل میکنید حواستون باشه به سرنوشت یه شرکتی که خیلیاتون میشناسید برنخورید که سرویسای خیلی خوبی میداد اما مشتریاش زیاد که شدن از کیفیت کار زد که به همه سرویس بدن و بعد یه مدت تقریبا ترکید :d

PTP هم همه جا جواب نمیده من شهرک غربم سرویس 8 مگ میخواستم خودشو کشت تا 6 گرفت اونم با پینگ 4 رقمی و میگفت برا نویزه (ای کسانی که میگویید PTP نویز نداره) نویز هم با همون نویزی که کشور عزیزمون رو اسباب گرفتن کانالای خارجی میندازن هستش

دوستان مثل اینکه تا یکی دو روز دیگه شاتل دانلود رایگانش که از 1تا8صبح بود رو قطع میکنه! (مازندران))x

الان وضعیت ISP های دیگه چجوریه؟ اینترنت مخابرات خوبه؟ البته اینم بگم موقعی هم که دانلود رایگان داشتم میخواستم دانلود کنم مجبور بودم یه شب 400 مگ بگیرم شب دیگه 1 گیگ حدودا تا محدود نشم وگرنه تو ساعات رایگان اکانتت با بقیه کاربرها به اشتراک گذاشته میشد و سرعت در حد فسیل میشد ولی شنیدم مخابرات چنین محدودیتی رو نداره و شبی راحت میشه تا 5 گیگ هم دانلود کرد بدون اینکه سرعت رو پایین بیارن.

کسی نت 1مگ های وب داره ؟ اگه داره لطفا پیام بدین سوال دارم ممنون
من 8 مگ دارم اما میتونم تو یه چیزی نظرم رو بگم

اگه دنبال نتی هستی که باهاش دانلود زیاد انجام بدی خیلی خوبه (به نسبت قیمت)

اگر جایی میخوای که پینگت وحشتناک بالا باشه و همون بالا بودن نوسان داشته باشه و تو هفته چند بار قطعی داشته باشی بازم جای خوبیه :|

در این حد بگم زنگ زدم بهشون میگم پینگم رفته بالا و طرفای 280 شده ( با گوگل. تازه بالاتر هم میره) بعد طرف میگه تا 400 عادیه :|
خوب خودت همرو جواب دادی مرسی :d
یه نتی میخوام که هم سرعت دانلود خوب هم پینگ خوب هم قیمت خوبی داشته باشه ، همچین چیزی پیدا میشه ؟؟؟ (کسی سراغ داره ؟) :)

آخرین ویرایش:

من 8 مگ دارم اما میتونم تو یه چیزی نظرم رو بگم

اگه دنبال نتی هستی که باهاش دانلود زیاد انجام بدی خیلی خوبه (به نسبت قیمت)

اگر جایی میخوای که پینگت وحشتناک بالا باشه و همون بالا بودن نوسان داشته باشه و تو هفته چند بار قطعی داشته باشی بازم جای خوبیه :|

در این حد بگم زنگ زدم بهشون میگم پینگم رفته بالا و طرفای 280 شده ( با گوگل. تازه بالاتر هم میره) بعد طرف میگه تا 400 عادیه :|

خوب خودت همرو جواب دادی مرسی :d
یه نتی میخوام که هم سرعت دانلود خوب هم پینگ خوب هم قیمت خوبی داشته باشه ، همچین چیزی پیدا میشه ؟؟؟ (کسی سراغ داره ؟) :)

تو ایران همچین چیزی وجود نداره.

///////////

شاتل 8 مگ ptp دارم .رمزشو یادم رفته زنگ میزنم به پشتیبانی بعد از گرفتن مشخصات میگه برای تمدید میخواین ؟.....میگم چطور؟ مگه تموم شده؟.....میگه بعله 40 روز هست که تموم شده ....منم میگم آره آره برا تمدید میخوام ;;)بعد نامرد میگه با بخش فروش صحبت کنین...قطع کردم و گفتم گور بابای رمز.... با اینکه هنوز دارم اسفاده میکنم و تو پنل کاربری هم زده قطع چه همه هم دانلود کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or