بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اه مخابرات مشهد شبانه رو 4-9 صبح کرده سرعتش رو هم آورده رو 140 :|

یکی بیاد بگه دقیقا چه اتفاقی افتاده تو این کشور که همه شرکتا گند زدن تو طرحاشون؟ :| مخابرات همچین طرحای عالیی میداد با اون سرعت الان اینطوری شده :|

سیزن فیفا چه ربطی به بتل داره؟
شما اول تست کن بعد بیا بگو اطلاع دارم یا نه
چون رو شاتل تست کردم جواب نداد دارم میگم
/:)
برادر من ، چجوری بهت ثابت کنم مشکل نداره ...خوب منم فیفا میزنم آنلاین الکی نمیام دروغ بگم که ../:)

- - -ویرایش - - -

سلام
شما با ایکس باکس وان با اینترنت شاتل تو فیفا 15 سیزن آنلاین میتونی بازی کنی ؟! (Nat Error نمیگیری؟)

سلام دوست عزیز...
من روی pc بازی میکنم...

هشدار : لطفا اگر ناراحتی قلبی و مشکلات تنفسی دارید این متن را نخوانید . "خطر ریسه رفتن و روده بر شدن"

وزیر ارتباطات تاکید کرد: با وجود صحبت‌هایی که مبنی بر ارائه‌ی اینترنت رایگان در برخی کشور‌ها می‌شود، هیچ کشوری به‌طور رایگان اینترنت واگذار نمی‌کند و در حال حاضر قیمت اینترنت ایران از ارزان‌ترین قیمت‌هاست.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای همراه اول در جمع خبرنگاران حاضر شده و به برخی سوالات آنها پاسخ داد.

محمود واعظی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که با تغییرات صورت گرفته در زمینه‌ی تعرفه اینترنت موبایل اکنون تعرفه این بخش به حدی رسیده است که از نظر شخص وزیر برای مردم مقرون به صرفه باشد، تصریح کرد: به جرات می‌گویم که اکنون تعرفه اینترنت ما جزو چهار یا پنج کشوری است که ارزان‌ترین تعرفه‌ها را دارند.

وی ادامه داد: گاهی گفته می‌شود که برخی کشورها پهنای باند رایگان در اختیار مشتریان می‌گذارند، اما به شخصه چنین کشوری را نمی‌شناسم حال ممکن است برخی کشورها در فرودگاه، مراکز خرید یا سایر مراکز عمومی خود به ارائه‌ی اینترنت رایگان بپردازند، اما باید توجه داشت که این اتفاق در کل کشور رخ نداده و حالت تبلیغات و جذب مشتری دارد.

وزیر ارتباطات در عین حال متذکر شد: طبق آمارهای رسمی و آنچه ITU اعلام کرده اکنون قیمت اینترنت ما یکی از ارزان‌ترین‌هاست حال در خصوص آفریقا به‌طور دقیق نمی‌دانم اما در سطح اروپا و آسیا این جایگاه حتمی است.

هشدار : لطفا اگر ناراحتی قلبی و مشکلات تنفسی دارید این متن را نخوانید . "خطر ریسه رفتن و روده بر شدن"

وزیر ارتباطات تاکید کرد: با وجود صحبت‌هایی که مبنی بر ارائه‌ی اینترنت رایگان در برخی کشور‌ها می‌شود، هیچ کشوری به‌طور رایگان اینترنت واگذار نمی‌کند و در حال حاضر قیمت اینترنت ایران از ارزان‌ترین قیمت‌هاست.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای همراه اول در جمع خبرنگاران حاضر شده و به برخی سوالات آنها پاسخ داد.

محمود واعظی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که با تغییرات صورت گرفته در زمینه‌ی تعرفه اینترنت موبایل اکنون تعرفه این بخش به حدی رسیده است که از نظر شخص وزیر برای مردم مقرون به صرفه باشد، تصریح کرد: به جرات می‌گویم که اکنون تعرفه اینترنت ما جزو چهار یا پنج کشوری است که ارزان‌ترین تعرفه‌ها را دارند.

وی ادامه داد: گاهی گفته می‌شود که برخی کشورها پهنای باند رایگان در اختیار مشتریان می‌گذارند، اما به شخصه چنین کشوری را نمی‌شناسم حال ممکن است برخی کشورها در فرودگاه، مراکز خرید یا سایر مراکز عمومی خود به ارائه‌ی اینترنت رایگان بپردازند، اما باید توجه داشت که این اتفاق در کل کشور رخ نداده و حالت تبلیغات و جذب مشتری دارد.

وزیر ارتباطات در عین حال متذکر شد: طبق آمارهای رسمی و آنچه ITU اعلام کرده اکنون قیمت اینترنت ما یکی از ارزان‌ترین‌هاست حال در خصوص آفریقا به‌طور دقیق نمی‌دانم اما در سطح اروپا و آسیا این جایگاه حتمی است.

ایشون از یه جهت درست می فرمایند اونم این جهت که 60-100 هزار تومن در ماه بین کشور های دنیا برای داشتن اینترنت پولی نیست ولی این حرف از بقیه جهات کاملا غلطه و زمانی از همه ی جهات درست میشه که اینترنت با سرعت 100 مگابیت به قیمت 40 دلار یعنی 130 هزار تومان در ماه و اینترنت با سرعت 50 مگ به قیمت 20 دلار یعنی 60 هزار تومن در ماه و اینترنت با سرعت 20 مگ با قیمت 10 دلار یعنی 35 هزار تومان در ماه و بدون محدودیت ترافیک دانلود عرضه بشه.
ضامن این قضیه عدم افزایش قیمت اینترنت فعلی تا رسیدن به چنین اینترنت هایی هست.
بحث کیفیت هم که بماند...

تا چند ماه پیش تو تمام خاک آمریکا چه بخوایی و چه نخوایی اینترنت 5مگابیت در ثانیه رایگان بود و با خط تلفن که میخری رانژه شده تحویل ميدن.
ولی از چند ماه پیش دولت اعلام کرد که تا سرعت 25 مگابیت در ثانیه ارتقاء داده بشه.

XPERIA Z3+

دوستان یه حرکت جدیدی مخابرات داره می زنه از بد شانسی سر من اومد ....
خط هایی که قابلیت دریافت اینترنت و adsl دارند اگه مشترک از جایی در حال در یافت اینترنت نباشه خط رو به صورت خود سر تبدیل به pcm میکنند و اگه بدونید این خط ها نه تنها قابلیت دریافت اینترنت دیگه ندارند ....از قیمت خطتون کم میگنه کیفیت تلفنی خیلی پایین نویز بالا در هنگام صحبت و قطعی های پیاپی داره....
برای من روش نت بود چند روز پیش تلفنمون برای چند ساعتی قطع شد و وقتی وصل شد نت نیومد شرکت اینترنت با پیگیری فهمید خط رو مر کز مخابراتی تبدیل به pcm کرده و مرکز مدعی بود هیچ مدرکی از اینکه شما از جایی اینترنت دارید ثبت نشده با اینکه ده سالی هست از عصر تلکام دارم نت میگیرم حالا منتظرم شرکت بره مدارک ببره تا خط رو به حالت قبل برگردونند،،،
مملکت گل و بلبل که میگند اینه ....دزدی تو روز روشن

• Like
Reactions: \\|NIMA|////
4 خط تقدیم به تمام دست اندرکاران اینترنت کشور :|

دوستان درود
من از اینترنت 2 مگ حجمی شاتل استفاده میکنم. ولی میخوام به سرویس نامحدود مهاجرت کنم. با اینکه از کیفیت و مشتری‌مداری شاتل خیلی خیلی راضیم ولی سرویس‌‌های نا محدودش خیلی گرونه. ارزونترینش که 128 باشه ماهانه 28 تومنه!
واسه همین میخوام ISP رو عوض کنم. یه ISP معرفی کنید که قیمت سرویس نامحدودش ماهانه بالای نهایتا 20 تومن نیفته.
خودم که سرچ کردم آسیاتک و صبانت و مخابرات تو این رنج بود, میخواستم بدونم کسی از سرویس نامحدود این 3 شرکت استفاده میکنه؟ (سرعت 128 و 256 مد نظرمه) ار کیفیت سرویسش راضیه؟ سرعت چطوره؟

دوستان درود
من از اینترنت 2 مگ حجمی شاتل استفاده میکنم. ولی میخوام به سرویس نامحدود مهاجرت کنم. با اینکه از کیفیت و مشتری‌مداری شاتل خیلی خیلی راضیم ولی سرویس‌‌های نا محدودش خیلی گرونه. ارزونترینش که 128 باشه ماهانه 28 تومنه!
واسه همین میخوام ISP رو عوض کنم. یه ISP معرفی کنید که قیمت سرویس نامحدودش ماهانه بالای نهایتا 20 تومن نیفته.
خودم که سرچ کردم آسیاتک و صبانت و مخابرات تو این رنج بود, میخواستم بدونم کسی از سرویس نامحدود این 3 شرکت استفاده میکنه؟ (سرعت 128 و 256 مد نظرمه) ار کیفیت سرویسش راضیه؟ سرعت چطوره؟
من یک ماه از سرویس 256 نامحدود صبانت استفاده کردم و ازش راضی بودم...سرعت دانلودم بین 250 تا 280 متغیر بود و بعد از این از حجم مشخص شده بیشتر استفاده کردم سرعت دانلودم شد بین 10 تا 20 کیلوبایت.

@mohammad ps4
ممنون داداش. آها پس این "حداقل تبادل ترافیک" که میزنن واسه همینه!پس نمیشه گفت نامحدوده و اینم یجورایی حجمیه!
===================================================================
امیدوارم دوستانیم که از مخابرات و آسیاتک استفاده میکنن هم یه فیدبک بدن. واسم خیلی مهمه.

@mohammad ps4
ممنون داداش. آها پس این "حداقل تبادل ترافیک" که میزنن واسه همینه!پس نمیشه گفت نامحدوده و اینم یجورایی حجمیه!
===================================================================
امیدوارم دوستانیم که از مخابرات و آسیاتک استفاده میکنن هم یه فیدبک بدن. واسم خیلی مهمه.
آقا همه جا اینجوریه کل ایرانو بگردی نامحدود واقعی پیدا نمیکنی فقط شاتل نامحدودش بهتر از بقیس به نظرم
من نامحدود ارت 1 - 2 استفاده کردم اینم میزان مصرفمه فقط مجبور شدم وسط ماه یه بار پول ارتقا بدم تا سرعتم عادی شه
eazn_dsa.jpg

e6g3oboqh5ixe37333pg.jpg

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان پینگتون بالا نرفته ؟! پینگ شاتل 2 روزه خیلی خراب شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or