محمد جان یه سوال
زنگ زدم پشتیبانی شاتل بهش گفتم نمیتونم به PSN وص بشم گفت پورت هاش رو بخون خوندم (80 443 1935 و ... ) بعد گفت پس IP Static بخر چون با IP Static همه پورت ها باز هست !
بعد بهش گفتم وسط بازی 20 ثانیه میگذره ارتباط قطع میشه ، گفت اگه وصل میشه و قطع میشه پس IP Static نخر
اون از مشکلی هست که روی برخی رینج هامون داریم و قراره درست بشه
میخواستم بپرسم آیا راست میگفت ؟ با IP Static پورت ها باز میشه ؟ فرقی داره از لحاظ پورت ها ؟
راستی شاتل گرفتم ها ، تا 1 هفته اول پینگم شده بود 100 ! ولی الان 4-5 روزه که اومده روی 170 اینطورا
یعنی همون پینگی که با مخابرات داشتم
میگن مشکل داریم ، راست میگن یا از دستی کردن ؟ سرویس گیم 8 هم برام فعال کردن !
از 4-5 روز پیش تا دیروز هم که اصلاً نمیشد بازی کرد ، امروز باز تونستم وصل بشم ولی باز هی هر از گاهی قطع میشه
راستی یه سوال دیگه بپرسم دیگه تموم :
من توی PS4 DNS Prefered رو گذاشتم 192.168.1.1 و Secndary رو باز یه DNS از شاتل گذاشتم که جزو اون 2 تایی که توی مودم هست نیست !
کار خوبی کردم ؟ احساس میکنم قبل از این کار بازی روون تر بود و تاخیر کمتر بود ولی آخه از طرفی اینطوری خیلی کمتر قطع میشه از سرور !
ویرایش :
الان باز بعد از این که 2 ساعت پینگم رفت روی 500 600 !!! الان باز برگشته روی 100
ویرایش :
الان که از ویرایش قبلی نیم ساعت میگذره باز 3-4 دقیقه تا 400 500 رفت بالا باز برگشت روی 100 ، چرا اینجوری میشه ~x(
محمد جان آیا پهنای باند هر شرکت برای هر شهر و منطقه مخصوصه اون شرکته ؟ یا کل شرکت های یک شهر از یه پهنای باند محدودی مشترکاً استفاده میکنند ؟ ممکنه که مثلاً پهنای باند شهر ما کلاً کم اومده باشه که من از هر سرکتی میگیرم پهنای باند کم دارن و یا ساعات شلوغ پینگ میره بالا ؟
شرمنده باز سوال هام طولانی شد