بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
کسی از عصر انتقال داده adsl داره؟
یه ماه داره سیستمش رو عوض می کنه اشک ماره داورده
سرویساش هم یه ذره تغییر کرده!
128 تک لینک گرفتم 3 گیگ ماهی 18300 ت بعد با سرعت دان 60 تا 70 با پینگ 360 به بالا)x
البته این پر سرعت ترین سرویسش توی لیست بود:))
فکر کنم باید باز isp رو عوض کنم!؟:(

سلام دوستان
کسی از عصر انتقال داده adsl داره؟
یه ماه داره سیستمش رو عوض می کنه اشک ماره داورده
سرویساش هم یه ذره تغییر کرده!
128 تک لینک گرفتم 3 گیگ ماهی 18300 ت بعد با سرعت دان 60 تا 70 با پینگ 360 به بالا)x
البته این پر سرعت ترین سرویسش توی لیست بود:))
فکر کنم باید باز isp رو عوض کنم!؟:(

همین پست بالا از همینجا سرویس داره . پینگ و سرعتشم خیلی خوبه.

دقیقا الان تو سایتش بودم ببینم بعد از اتمام سرویس این دوره از آسیاتک برم سراغ کدوم شرکت که پست شما رو دیدم . تو P30World هم یه نفر همین شکایت داشت که هی سیستمشون رو عوض میکنن.

حالا شما از SpeedTest از سرور لندن یه تست بگیر ببین چه طوره

وضعیت ماکسنت توی مهاباد بد شده اما بازم این تست من:
128/ماکسنت/ماهیانه 14 تومن

1282499821.png

میشه لطف کنید یه عکس از Tracert به 4.2.2.4 بذارید؟

واسه من به ترتیب از سرورهای زیر رد میشه (با 4.2.2.4 )

79.127.124.50 واسه آسیاتک
79.127.124.549 واسه آسیاتک
79.127.124.6 واسه آسیاتک
78.39.255.1 واسه Turk Telecom
78.38.255.213 واسه Turk Telecom
195.175.5.21 واسه Turk Telecom
212.162.40.229 واسه FrankFurt Serial
4.68.23.67 واسه USA Level 3 Communications Inc
سلام دوباره
تا حالا چند تا عکس از تریس با 4.2.2.4 در این تاپیک قرار دادم. یکی از اونها این هست:

64n2gt73h9g8pjq5k2a8.jpg

جدیداً توی تریس 2 آی پی از مخابرات بیشتر ندارم.

برای این که ببینید IP مورد نظر مال کجاس از این سایت استفاده کنید :
http://www.iplocation.net/index.php

این دو سایت هم معتبر هستند:

http://utrace.de/

http://whatismyipaddress.com/

همونطور که معلومه آسیاتک از طرف ترکیه و از اون طرف هم به آلمان روت میشه . یعنی کمترین پینگ من با سرورای آلمانیه .مثلا تو BFBC2 بعضیا میگفتن سرورای روسیه پینگ خوبی داره ولی من که Search میکردم سرورای آلمان کم پینگ تر بودن . حالا فهمیدم چرا.

اگه هرکس بیاد یه Tracert با 4.2.2.4 بگیره خیلی خوب میشه. میشه یه بانک اطلاعاتی از PAP های مختلف جمع کرد که از کجا روت میشن.

ببینید به نظر من نمیشه دقیقاً گفت برای دسترسی به یک سرور خارج از کشور؛ چه DNS سرور 4.2.2.4 و چه سرور های دیگه؛ همیشه از یک مسیر مشخص این ارتباط برقرار میشه و بسته ها ارسال و بازمیگردند! منظورم این هست که به طور مثال من خودم برای دسترسی به 4.2.2.4 همون طور که مشاهده میکنید اولین سرور خارج از کشورم از ترکیه هست (ترک تلکام) اما این همیشه ثابت نیست و ممکنه 1 دقیقه یا چند روز دیگه از یکی دیگه از درگاه های بین الملل ارتباطم برقرار بشه! من با مسیرهای دیگه از ترکیه و ... هم گاهی وقت ها به 4.2.2.4 دسترسی پیدا میکنم. اینکه چرا این روتینگ ها ثابت نمی موند را اون دوست عزیز یا دوستانی که شبکه درس خواندند باید تخصصی تر توضیح بدند. اما تصور خودم این هست که این روتینگ ها بسته به بار شبکه تغییر میکنند. شما نگاه کنید برای دسترسی به همین 4.2.2.4 از تمام درگاه های بین الملل امکان دسترسی هست و هیچ وقت یک روتینگ ثابت و بدون تغییر نمیمونه. این هم طرف های قرار داد اینترنت ایران هستند:

7cg01bzzuypu1zpmyjiz.jpg

حتماً تغییراتی داشتند تا حالا...

:)

تو روتینگ در سطح بین کشور بر اساس پروتکل هایی مثل EIGRP و OSPF و BGP و ... استفاده می شه که هر کدوم بر اساس یه سری Metric هایی بهترین مسیر رو انتخاب می کنند که این Metric ها بر اساس زمان رسیدن، قیمت، سرعت و شلوغی مسیر، قوانین وضع شده و ... تعیین می شه. بنابراین هر کدوم از اون پارامترها تغییر کنه مسیر شما عوض خواهد شد. ایران هم با چندین کشور و شرکت بین المللی مثل FLAG و TTNET و Telia و ... قرارداد داره. حالا اگر از طریق FLAG روت بشین پینگتون با آمریکا بهتر خواهد بود و اگه مثلاً از TTNET روت بشین با اروپا بهتر می شه!
از بین فراهم کنندگان پهنای باند اصلی در ایران بهترین مسیردهی رو IPM (مرکز تحقیقات فیزیک نظری) و بدترین اون ها رو هم مخابرات داره. ISP ها تا اونجایی که من می دونم همه از طریق شرکت دیتای مخابرات وصل هستند و IPM فقط برای دانشگاه ها و سروش رسانه هم که برای خودش.
اون جدول بالا برای زمانی هست که ایران فقط 11 تا STM1 داشت. الآن که چند صد تا شده. الآن هر کدوم از PAP ها خودشون از چند مسیر می گیرن. فرق داره با اون زمان که 11 تا دونه STM1 بود و هر کدوم قطع می شد نصف ISP ها تعطیل می شدن...

• Like
Reactions: S I G N A L
سلام
منم اوضام تا دو روز پیش خوب بود ولی بعد از تمدید جدید و تغییر نام کاربری این جوری شد!!
لندن
1282940326.png
پاریس
1282943995.png
نیویورک
1282948692.png

1282951477.png
منچستر

آخرین ویرایش:
اين عصر تلكام يزماني جزو بهترين ها براي گيمر ها بود....چون بيشتر به بانكها و شركت ها سرويس ميداد... تو بازي COD با كيفيت 3خط سبز بازي ميكردم خيلي مواقع ...دوستاني كه COD بازي ميكنن منظورم رو متوجه ميشن...
ولي به تدريج هر روز بد تر از ديروز...نوسانات خيلي زيداي داره...سرعت شبانه هم كه تا 2ماه پيش با سرعت روز برابري ميكرد و حتي كمي بهتر هم ميشد تو2ماه اخير راس ساعت 3 از 2مگ به 15 كيلوبيت ميرسه كه خود isp ميگه ما هيچ محدوديتي اعمال نكرديم...من خودم حدس ميزنم اين محدوديت رو مخابرات اعمال ميكنه چون خيلي ناگهاني و يك شبه اينجوري شد و تا الان هم ادامه داره...

این تستت چقدر بو داره!
پینگت خوبه! دانلود خوبه! آپ هم خوبه اما درجه منفی اف داده و آهسته تر از 99% ایران؟!!!!!
این کجاش بو داره :d
آدرس عکس رو ببینی روی خود سرور SpeedTest هست. پس یعنی درست و دستکاری نشده است.
در ضمن سریع تر از 69% نه آهسته تر از 99%
Grade هم که B داده. F کجا بود؟؟؟
می دونم باورش سخته مخابرات همچین سرویسی بده. ولی خوب شده دیگه :d

این تستت چقدر بو داره!
پینگت خوبه! دانلود خوبه! آپ هم خوبه اما درجه منفی اف داده و آهسته تر از 99% ایران؟!!!!!

داداش دیگه تست سرعت چیزی نیست که بخوام دستکاریش کنم جایزه که نمیدن خواستی تا خود فردا واست تست میذارم:d اینم دو تا دیگه ;)

این کجاش بو داره :d
آدرس عکس رو ببینی روی خود سرور SpeedTest هست. پس یعنی درست و دستکاری نشده است.
در ضمن سریع تر از 69% نه آهسته تر از 99%
Grade هم که B داده. F کجا بود؟؟؟
می دونم باورش سخته مخابرات همچین سرویسی بده. ولی خوب شده دیگه :d

داداش دیگه تست سرعت چیزی نیست که بخوام دستکاریش کنم جایزه که نمیدن خواستی تا خود فردا واست تست میذارم:d اینم دو تا دیگه ;)

کاش ازش اسکرین شات میگرفتم! فقط میتونم بگم به جان خودم دیروز اطلاعات زیر عکس اینی بود که گفتم و از بس تعجب کردم اون پست رو نوشتم!
حتما الان درست شده چون این عکس های سپید تست عکس های مرده نیستند! یعنی زندن!
بهتر بگم: شما اگه برین توی سایت سپید تست و در قسمت تنظیمات معیار رو کیلوبیت بذارین همه عکسهایی که قبلا گرفتین هم کیلوبیت برای شما نمایش داده خواهند شد. و اگر کیلوبایت بذارین همه عکس های قدیمی میشن کیلوبایت! حتما اینم اشتباه زده که بعدا تصحیح کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or