بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1274081653.png

دوستان این 512 شاتل به نظرتون چطوره؟

من پسرعمم ١٢٨ ايرانسل داره. سرعت دانلود و پينگش واقعا افتضاح ـه ! من ميخوام ٥١٢ بگيرم. حالا ميخوام ببينم كدومش بهتره !؟ هم از لحاظ سرعت هم پينگ! مرسي
یکی از دوستام تو تهران از مبین نت میگیره.
هم پینگش مناسبه ، هم دانلودش خوبه.
ایرانسل پینگش خیلی بده!

امروز زنگ زدم پتیاک . اول قسمت فروش گفتم یه نت میخوام با Latency پایین. طرف جا خورد گفت وصلت میکنم پشتیبانی از اونا بپرس . وصل کرد بازم پرسیدم یارو گفت یه لحظه صبر کنید رفت که رفت یه 10 دیقه ای پشت تلفن بودم ایدفعه گفت وصلت میکنم به Admin کل.طرف خیلی با حوصله واسم توضیح داد که مثلا نت ما از مسیرای بهتری روت میشه بعدشم گفت یه 512 Dedicated بگیر 300 تومن ماهی و حتی IP سرور خواست بهش IP سرور BFBC2 تو لندن دادم واسم پینگ گرفت 150 خلاصه خیلی صحبت کردیم

آخرش گفتم طرفای میدون انقلابم سرویس میدید طرف بد جوری خورد تو ذوقش گفت)x نه. اینهمه توضیح داد آخرشم )x

دیگه از دست اینجور ADSL ها اعصابم خورد شده یکی از 3 راه زیر باقی مونده

1- پهنای باند فیبر نوریم از شرکت زیرزساخت داده پرسیدم.اینترنت 155Mb/S فیبر نوری STM1 برای یک سال حدود 37 میلیون . :d

2- گرفتن خط E1 از یکی از همین ISP ها

3- گرفتن G.SHDSL از پارس آنلاین

امروز زنگ زدم پتیاک . اول قسمت فروش گفتم یه نت میخوام با Latency پایین. طرف جا خورد گفت وصلت میکنم پشتیبانی از اونا بپرس . وصل کرد بازم پرسیدم یارو گفت یه لحظه صبر کنید رفت که رفت یه 10 دیقه ای پشت تلفن بودم ایدفعه گفت وصلت میکنم به Admin کل.طرف خیلی با حوصله واسم توضیح داد که مثلا نت ما از مسیرای بهتری روت میشه بعدشم گفت یه 512 Dedicated بگیر 300 تومن ماهی و حتی IP سرور خواست بهش IP سرور BFBC2 تو لندن دادم واسم پینگ گرفت 150 خلاصه خیلی صحبت کردیم

آخرش گفتم طرفای میدون انقلابم سرویس میدید طرف بد جوری خورد تو ذوقش گفت)x نه. اینهمه توضیح داد آخرشم )x

دیگه از دست اینجور ADSL ها اعصابم خورد شده یکی از 3 راه زیر باقی مونده

1- پهنای باند فیبر نوریم از شرکت زیرزساخت داده پرسیدم.اینترنت 155Mb/S فیبر نوری STM1 برای یک سال حدود 37 میلیون . :d

2- گرفتن خط E1 از یکی از همین ISP ها

3- گرفتن G.SHDSL از پارس آنلاین
گزینه اول مناسبه :d! (اینترنت 60 MB/S توی ژاپن، ماهی 27 سنت = 270 تک تومنی!!!!!!! 512 kb/s تو ایران ماهی 14 $ - خیلی جالبه، نه؟ )

اینم تست امروزم (مسعود چشم زدی رفت! - فقط پینگمو چشم نزن خواهشا :d)

1276807254.png

512 - آسیاتک!!!!!!!!!@! :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

اطرف خیلی با حوصله واسم توضیح داد که مثلا نت ما از مسیرای بهتری روت میشه بعدشم گفت یه 512 Dedicated بگیر 300 تومن ماهی و حتی IP سرور خواست بهش IP سرور BFBC2 تو لندن دادم واسم پینگ گرفت 150 خلاصه خیلی صحبت کردیم

آ

من همین الان با اسیاتک با سرور لندن بی سی2 پینگ می گیرم از 140-150 شروع میشه به بالا!ولی وقتی وارد بازی انلاین که میشم حداقل50-100روی پینگم اضافه میشه!میشه 220-250!این حدودا! اگه بتونه برات FIXپینگ150 تو بازی نگه داره که عالیه! ولی خب احتمالش کمه!

الان ساعت 4.30 صبحه پینگ و سرعت خیلی خوب شده.تازه ترافیکم مجانیه . پیشنهاد میکنم واسه بازی آنلاین همچین ساعاتی رو هم امتحان کنید

1271842543.png

oj2p0hmp37df27ptgt2.jpg

39743172.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or