بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

:-o:-o

این adsl هستش یا دایل اپ؟؟

صبانت قبلا اینجوری نبود!!

تو رو قرآن بگو که این الکیه :o دیال آپ نیست؟ خدا صبرت بده

معلومه واقعیه
زنگ زدم گفتن کل ایران اینطوریه!!!! امروز هم از صبح تا ساعت 3 کلا قطع بود.
هر موقع هر مشکلی پیش بیاد تلفن رو قطع میکنن بعد کلی زور زدن هم که گیرشون میاری میگن مشکل سراسریه.

من 128 از اسیاتک دارم و تو این سه ماهی که ازشون سرویس گرفتم جز در موقع شلوغی ها... در بقیه موارد تا حالا نه قطعی داشتم و نه افت سرعت . پس نتیجه می گیریم که باقی شرکتها که گند کاری خودشونو گردن مخابرات می ندازن شما را سنگ قلاب کردن!

امروز برای اولین بار تونستم با یکی از کارشناسای فنی آسیاتک صحبت کنم.

طرف میگفت آسیاتک تو تهران داره تو تمام مراکز مخابراتی سرور هاشو آپگرید میکنه (نفهمیدم اصلا منظورش Upgrade سخت افزاریه ؟ نرم افزاریه ؟ ) خلاصه مرکز به مرکز اینترنت رو 2-3 روز قطع میکنن واسه همین. منم 3 روز نتم قطع بود (مرکز فرد اسدی )

بهش گفتم Upgrade کردی Ping ما رو هم ارتقا دادی به 500:)) طرف خندید گفت همین پینگم خوبه واسه دانلود و وب گردی . ولی واسه شما گیمرا (نمیدونم طرف از کجا فهمید من گیمرم :-o ) بد شده . دلیلش پرسیدم گفت بعد از Upgrade باید پهنای باند رو هم اضافه کنیم که این کارو ایشاا... حداکثر تا 1 ماه دیگه انجام میدیم. تا اون موقع هم در ساعات خلوت پینگ خوبی دارید.

اولین باره دیدم تو این کشور یه نفر به ی پینگ و بازی آنلاین اهمیت داده . واقعا خوشحال شدم. کم مونده بود Gamer Tag Xbox رو هم رد و بدل کنیم یکی از اون پشت صداش زد ممد دانلودت تموم شده یه گونی لینک دیگه بریز تو IDM :d=))

راستی اسم طرفم یگانه بود . زنگ زدید آسیاتک بگید با یگانه کار دارم

امروز برای اولین بار تونستم با یکی از کارشناسای فنی آسیاتک صحبت کنم.

طرف میگفت آسیاتک تو تهران داره تو تمام مراکز مخابراتی سرور هاشو آپگرید میکنه (نفهمیدم اصلا منظورش Upgrade سخت افزاریه ؟ نرم افزاریه ؟ ) خلاصه مرکز به مرکز اینترنت رو 2-3 روز قطع میکنن واسه همین. منم 3 روز نتم قطع بود (مرکز فرد اسدی )

بهش گفتم Upgrade کردی Ping ما رو هم ارتقا دادی به 500:)) طرف خندید گفت همین پینگم خوبه واسه دانلود و وب گردی . ولی واسه شما گیمرا (نمیدونم طرف از کجا فهمید من گیمرم :-o ) بد شده . دلیلش پرسیدم گفت بعد از Upgrade باید پهنای باند رو هم اضافه کنیم که این کارو ایشاا... حداکثر تا 1 ماه دیگه انجام میدیم. تا اون موقع هم در ساعات خلوت پینگ خوبی دارید.

اولین باره دیدم تو این کشور یه نفر به ی پینگ و بازی آنلاین اهمیت داده . واقعا خوشحال شدم. کم مونده بود Gamer Tag Xbox رو هم رد و بدل کنیم یکی از اون پشت صداش زد ممد دانلودت تموم شده یه گونی لینک دیگه بریز تو IDM :d=))

راستی اسم طرفم یگانه بود . زنگ زدید آسیاتک بگید با یگانه کار دارم
پس زنگ بزنم بگم دست به ترکیب سرور هاش تو مرکز مخابرات ما نزنه! :d
من الان پینگم خوبه!

آخرین ویرایش:
ولین باره دیدم تو این کشور یه نفر به ی پینگ و بازی آنلاین اهمیت داده . واقعا خوشحال شدم. کم مونده بود Gamer Tag Xbox رو هم رد و بدل کنیم یکی از اون پشت صداش زد ممد دانلودت تموم شده یه گونی لینک دیگه بریز تو IDM :d=))
:))
ماکسنت هم از آسیاتک پهنای باند میگیره اما وضعمون تقریبا بهتر از آسیا تک هست.
اینجا وقتی بگی گیمر هستی میگن خجالت نمیکشی؟ :))

دوستان با این ADSL ها که شما دارین نامحدود 128 به بالا معمولا ping تون چقدره؟ من حدود 2 سال هست که از petiak میگیرم (شرط میبندم اسمشو نشنیدین) از این Point to point هاست که آنتن پشت بومه. مثلا wireless ه :d محلمون 8 سالی میشه که پورت اضافی نداره. به ناچار ازاینا گرفتم.معمولا ping من 150 تا 170 هست.اما محدودیتش پدرمونو در آورده:(

من 128 از اسیاتک دارم و تو این سه ماهی که ازشون سرویس گرفتم جز در موقع شلوغی ها... در بقیه موارد تا حالا نه قطعی داشتم و نه افت سرعت . پس نتیجه می گیریم که باقی شرکتها که گند کاری خودشونو گردن مخابرات می ندازن شما را سنگ قلاب کردن!
شما از آسیاتک 128 نامحدود دارید؟
سرعت دانلود شما حدوداً چقدر است؟

تست امروزم.
128 کیلوبیت / ماکسنت / مهاباد

1273634580.png

شما از آسیاتک 128 نامحدود دارید؟
سرعت دانلود شما حدوداً چقدر است؟
من 128 با محدودیت 10 گیگ در ماه دارم که هیچ ماهی 10 گیگ رو نتونستم استفاده کنم و با وجود اینکه لایو می زنم و همش هم وبگردی می کنم زیاد هم میاد:d
سرعت دانلودم هم بین 14 تا 18 متغیره.

من 128 با محدودیت 10 گیگ در ماه دارم که هیچ ماهی 10 گیگ رو نتونستم استفاده کنم و با وجود اینکه لایو می زنم و همش هم وبگردی می کنم زیاد هم میاد:d
سرعت دانلودم هم بین 14 تا 18 متغیره.

ماهی 10 گیگ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!! :-o:-o:-o:-o
واحد ها رو اشتابه نمی کنی ؟ ماهی 10 گیگ یعنی هر سال 120 گیگ ! یه همچین محدودیتی بعید هست اراـه بدن ! شاتل قرار داد های سالیانش کلا 15 گیگ بیشتر نیست !

به نظرتون برای 128 محدود چطوره ؟

ماهی 10 گیگ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!! :-o:-o:-o:-o
واحد ها رو اشتابه نمی کنی ؟ ماهی 10 گیگ یعنی هر سال 120 گیگ ! یه همچین محدودیتی بعید هست اراـه بدن ! شاتل قرار داد های سالیانش کلا 15 گیگ بیشتر نیست !

اینم سرویس های اسیاتک!

myft0dcv5bvy1z5tbmt.jpg

تعداد استفاده کننده هاش خیلی کم هستند! اما اغلب ایرانسل رو برنده اعلام کردن!
من پسرعمم ١٢٨ ايرانسل داره. سرعت دانلود و پينگش واقعا افتضاح ـه ! من ميخوام ٥١٢ بگيرم. حالا ميخوام ببينم كدومش بهتره !؟ هم از لحاظ سرعت هم پينگ! مرسي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or