بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

MASOUD_MW2

یه سوال :
من هم اگه برم 128 نا محدود بگیرم پینگم پایین تر میاد ؟ یا 256 و اینا ؟
از پست شما این برداشت رو کردم
ویرایش :
128 نامحدود پارس آنلاین ماهی 45 هزارتومنه :eek:
اگه بهتر هم بشه نخواستیم :(
ولی حالا شما جوابو بی زحمت بده
ممنون

آخرین ویرایش:
درود ,

من اگه جات بودم این ریسک و نمی کردم :d ممکنه با تغییر سرویس یه همچین پینگی رو نگیری دوباره
البته بستگی به استفاده شخص داره ! من خودم زیاد دانلود میکنم ولی ترجیح میدم کلی طول بکشه ولی پینگم خوب باشه
الان پینگ من رو 280
ولی بازم کلاهم رو باید بندازم هوا که حداقل میتونم Gt و MW2 رو راحت بازی کنم
رفیقم با 512 ایرانسل لگ داره

سلام
ممنون، البته 512 هم داشتم ازشون که پینگش فرقی نداره با 128 و ... ;) برعکس شما من زیاد دانلود نمیکنم و بیشتر پیج باز میکنم! بنابراین تا همون 512 برام مناسبه. مشخصه که هر کس باید نیاز خودش را در نظر بگیره...

:)

سلام استاد.
این شرکت شما چون سرعت سرویس هاشو کاملا قانونی میبنده برای همین پینگتون خوب هست.
مثلا اگه برای 128 مثل من 100 کیلو دانلود داشتین باید با این پینگ خداحافظی میکردین.

سلام دوباره مسعود جان! استاد کیه دیگه؟ :d

درسته قبول دارم صحبتت را اما این تمام دلیل خوب بودن پینگ نیست چون حتماً عوامل دیگه هم تاثیر داره که شاید البته تاثیر اونها کمتر باشه... این سرویس دهنده هم مقدار پهنای باند و هم قیمت اونهارو مطابق با قوانین سازمان تنظیم مقررات اعمال میکنه... (ظاهراً البته!:-/)

1268392405.png

پینگم با 4.2.2.4 هم حدود 90 میلی ثانیست که امیدورام به 80 میلی ثانیه برسه تا عکسش را بزارم.

.........................

:)

یه سوال :
ویرایش :
ممنون
سلام.
سرور هایی که برای محدود و نامحدود اختصاص داده شده (منظورم پهنای باند هست) هیچ فرقی باهم ندارند!
یعنی از یک شرکت در یک مخابرات با یک سرویس محدود هر پینگی بگیرید با نامحدودش هم همین پینگو میگیری.

سلام دوباره مسعود جان! استاد کیه دیگه؟ :d

درسته قبول دارم صحبتت را اما این تمام دلیل خوب بودن پینگ نیست چون حتماً عوامل دیگه هم تاثیر داره که شاید البته تاثیر اونها کمتر باشه... این سرویس دهنده هم مقدار پهنای باند و هم قیمت اونهارو مطابق با قوانین سازمان تنظیم مقررات اعمال میکنه... (ظاهراً البته!:-/)

1268392405.png

پینگم با 4.2.2.4 هم حدود 90 میلی ثانیست که امیدورام به 80 میلی ثانیه برسه تا عکسش را بزارم.

.........................
شمایی دیگه! ;)
باور کن تاثیر خیلی بیشتر از اونچیزی داره که فکر میکنی! اگه اینطوری قانونی بدن پهنای باند زیادی خالی میمونه که به معنی پینگ عالی هست! اما برای ما تا خرخره پر هست و پینگ طبیعتا میره بالا!

باور کن تاثیر خیلی بیشتر از اونچیزی داره که فکر میکنی! اگه اینطوری قانونی بدن پهنای باند زیادی خالی میمونه که به معنی پینگ عالی هست! اما برای ما تا خرخره پر هست و پینگ طبیعتا میره بالا!

بازم سلام مسعود جان...
البته صد در صد به پهنای باندی که یک مرکز مخابراتی در اختیار داره هم بستگی داره دیگه درسته؟ چون همون پهنای باند ممکنه شرکت های دیگه را هم تغذیه کنه. منظورم اینه که صرف قانونی ارائه کردن یک پهنای باند از طرف یک شرکت، تنها دلیل خوب بودن زمان پینگش نیست. پینگ را باید یه کمیت نسبی فرض کرد، شما نگاه کنید الان چند هزار ISP در ایران داریم؟ بعد تمام اینها از حدود 20 گیت وی بین الملل بیشتر ارتباطشون برقرار نمیشه و پهنای باندی که چندان هم زیاد نیست و مثلاً حدود 100 گیگابیت بر ثاینه.... من معتقدم اگه ایران پهنای باندش را افزایش بده و شرکت ها هم سرعت بالا اما به صورت قانونی ارائه بدند دیگه مشکل پینگ بالا وجود نداره. البته اینا همش خیالاته و اینا (هم مخابرات و هم ISP ها) اگه توافقنامه ی ارائه ی خدمات (SLA) را رعایت میکردند الان مشکل پینگ و کم فروشی های زیاد در پهنای باند نبود.

1269003911.png

MASOUD_MW2

یه سوال :
ویرایش :
ممنون
شما كجا هستي؟ پارس آنلاين كجا ماهي ٤٥ تومنه؟ ظرفيت حجمي چقد ؟ من الان ٥١٢ دارم ماهي دارم ٥٠ تومن ميدم! ٣٠گيگ

بازم سلام مسعود جان...
البته صد در صد به پهنای باندی که یک مرکز مخابراتی در اختیار داره هم بستگی داره دیگه درسته؟ چون همون پهنای باند ممکنه شرکت های دیگه را هم تغذیه کنه. منظورم اینه که صرف قانونی ارائه کردن یک پهنای باند از طرف یک شرکت، تنها دلیل خوب بودن زمان پینگش نیست. پینگ را باید یه کمیت نسبی فرض کرد، شما نگاه کنید الان چند هزار ISP در ایران داریم؟ بعد تمام اینها از حدود 20 گیت وی بین الملل بیشتر ارتباطشون برقرار نمیشه و پهنای باندی که چندان هم زیاد نیست و مثلاً حدود 100 گیگابیت بر ثاینه.... من معتقدم اگه ایران پهنای باندش را افزایش بده و شرکت ها هم سرعت بالا اما به صورت قانونی ارائه بدند دیگه مشکل پینگ بالا وجود نداره. البته اینا همش خیالاته و اینا (هم مخابرات و هم ISP ها) اگه توافقنامه ی ارائه ی خدمات (SLA) را رعایت میکردند الان مشکل پینگ و کم فروشی های زیاد در پهنای باند نبود.
بجز گفتن 100% همینطوره حرفی ندارم! ;)

بهترین شرایط نت 512 ـه من! :((

مسعود چرا حقمه نامرد؟! :(
چقدر گفتم به سرویست دست نزن؟ اون پینگ خوبو داشتی.....

........
اینم 128 / ماکسنت / مهاباد

1270717300.png

شما كجا هستي؟ پارس آنلاين كجا ماهي ٤٥ تومنه؟ ظرفيت حجمي چقد ؟ من الان ٥١٢ دارم ماهي دارم ٥٠ تومن ميدم! ٣٠گيگ
شما توجه نکردید ، گفتم نامحدود
البته من سمنانم
نمیدونم چرا توی تعرفه های تهران چنین سرویسی نداره !!!!
برو اینجا ، پایین صفحه قسمت سرویس های نامحدود

شما توجه نکردید ، گفتم نامحدود
البته من سمنانم
نمیدونم چرا توی تعرفه های تهران چنین سرویسی نداره !!!!
برو اینجا ، پایین صفحه قسمت سرویس های نامحدود
خب زودتر بگو ! :دی من تعرفه ی شهرستان ها رو نمیدونستم ! :دی تهران 128 اصلا نا محدود نداره !

بابا این عمال اینترنت ایران چهار تا بی سواد ، بی وجدانن
آخه اینم پینگه تو رو خدا
باید به اسپید تست پیشنهاد داد واحد پینگ رو برای ایران ثانیه بزاره نه میلی ثانیه
1270784307.png

• Like
Reactions: Squidward
بابا این عمال اینترنت ایران چهار تا بی سواد ، بی وجدانن
آخه اینم پینگه تو رو خدا
باید به اسپید تست پیشنهاد داد واحد پینگ رو برای ایران ثانیه بزاره نه میلی ثانیه
1270784307.png

:-o:-o

این adsl هستش یا دایل اپ؟؟