بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگش عالیه ! ول سرعتش بیش از حد کمه ! اگه با این سرعت بخوای آپدیت بر فرض GT5 رو انجام بدی رتـــته

سلام
ممنون؛ بله سرعتتش خیلی کمه... سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... :)

سلام سیگنال جان.
کم پیدایی عزیز؟
بله متوجه شدم پینگت بالا رفته. البته بازم فکر کنم بهترین در ایران باشین.
سرعتتون رو کاملا هم قانونی بستن. البته پینگت جبرانش میکنه.

سلام مسعود جان
زمان پینگم برگشته به روال قبل و حتی بهتر از قبل!... مسیر پهنای باندشون عوض شده... قبلاً توی تریس گرفتن 4 آی پی از مخابرات داشتم اما الان 2 آی پی بیشتر ندارم...

سرعتم هم سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... این هم تست های پینگ و سرعت:

2c8ox4uoprtxl5legahc.jpg

9mqkn42199unb96lbdm.jpg

1267730782.png

سلام
ممنون؛ بله سرعتتش خیلی کمه... سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... :)

سلام مسعود جان
زمان پینگم برگشته به روال قبل و حتی بهتر از قبل!... مسیر پهنای باندشون عوض شده... قبلاً توی تریس گرفتن 4 آی پی از مخابرات داشتم اما الان 2 آی پی بیشتر ندارم...

سرعتم هم سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... این هم تست های پینگ و سرعت:

1267730782.png

دوست عزیز شما وایرلس داشتید دیگه ؟ میشه بگید از چه تجهیزاتی استفاده میکنید و مقدار سیگنالی که نسبت به دکل شرکت میگیرید چند db هست ؟

دوست عزیز شما وایرلس داشتید دیگه ؟ میشه بگید از چه تجهیزاتی استفاده میکنید و مقدار سیگنالی که نسبت به دکل شرکت میگیرید چند db هست ؟

سلام
تجهیزات خاصی نیست، فقط یک نانو استیشن برند Ubiquiti هست که توی این صفحه ی اطلاعاتش را تقریباً میتونید بخونید: http://www.ubnt.com/nanostationm

این شبکه ی وایرلس از نوع Point-to-Point هست. مقدار سیگنال را خودم نمیدونم چه قدر هست ولی هر چه هست عالی هست چون هیچ مانعی روبروی نانواستیشن قرار نداره و این دیوایس رادیویی در دید کاملاً مستقیم با دکل قرار داره... حتی اون کسی که این وسیله را نصب کرد هم خودش میگفت که در موقعیت عالی نسبت به دکل قرار دارید.

سلام

سلام مسعود جان

2c8ox4uoprtxl5legahc.jpg

9mqkn42199unb96lbdm.jpg

1267730782.png

درود ,

من اگه جات بودم این ریسک و نمی کردم :d ممکنه با تغییر سرویس یه همچین پینگی رو نگیری دوباره
البته بستگی به استفاده شخص داره ! من خودم زیاد دانلود میکنم ولی ترجیح میدم کلی طول بکشه ولی پینگم خوب باشه
الان پینگ من رو 280
ولی بازم کلاهم رو باید بندازم هوا که حداقل میتونم Gt و MW2 رو راحت بازی کنم
رفیقم با 512 ایرانسل لگ داره

1268240965.png

kb/s 512 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|

زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، صبا نت هم همینطور!!!!
از شاتل بگیرم؟ :|
حقته!
نگو نه!

سلام مسعود جان

سلام استاد.
این شرکت شما چون سرعت سرویس هاشو کاملا قانونی میبنده برای همین پینگتون خوب هست.
مثلا اگه برای 128 مثل من 100 کیلو دانلود داشتین باید با این پینگ خداحافظی میکردین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or