دوست عزیز سرعت شبانه شاتل 512 حدوداً چند کلیوبایته؟شاتل 1 ساعت به دانلود شبانه رایگان اضاف کرد! :d
1-8 :d
با سرعت 20 تا و هر سرویسی که میخوای باشی ؟ :dشاتل 1 ساعت به دانلود شبانه رایگان اضاف کرد! :d
1-8 :d
با سرعت 20 تا و هر سرویسی که میخوای باشی ؟ :d
ارزونی خودشون
پینگش عالیه ! ول سرعتش بیش از حد کمه ! اگه با این سرعت بخوای آپدیت بر فرض GT5 رو انجام بدی رتـــته
سلام سیگنال جان.
کم پیدایی عزیز؟
بله متوجه شدم پینگت بالا رفته. البته بازم فکر کنم بهترین در ایران باشین.
سرعتتون رو کاملا هم قانونی بستن. البته پینگت جبرانش میکنه.
سلام
ممنون؛ بله سرعتتش خیلی کمه... سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم...
سلام مسعود جان
زمان پینگم برگشته به روال قبل و حتی بهتر از قبل!... مسیر پهنای باندشون عوض شده... قبلاً توی تریس گرفتن 4 آی پی از مخابرات داشتم اما الان 2 آی پی بیشتر ندارم...
سرعتم هم سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... این هم تست های پینگ و سرعت:
دوست عزیز شما وایرلس داشتید دیگه ؟ میشه بگید از چه تجهیزاتی استفاده میکنید و مقدار سیگنالی که نسبت به دکل شرکت میگیرید چند db هست ؟
سلام
ممنون؛ بله سرعتتش خیلی کمه... سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم...
سلام مسعود جان
زمان پینگم برگشته به روال قبل و حتی بهتر از قبل!... مسیر پهنای باندشون عوض شده... قبلاً توی تریس گرفتن 4 آی پی از مخابرات داشتم اما الان 2 آی پی بیشتر ندارم...
سرعتم هم سعی میکنم برای ماه های آینده 256 یا 512 بگیرم... این هم تست های پینگ و سرعت:
kb/s 512 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، صبا نت هم همینطور!!!!
از شاتل بگیرم؟
کرج هستم.
وقعا متاسقم برای ..... (دزدای کثیف)
حقته!
kb/s 512 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، صبا نت هم همینطور!!!!
از شاتل بگیرم؟
سلام استاد.سلام مسعود جان