بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هر کی میاد در مورد اینترنتش نظر میده لطفاً اسم شرکتی که ازش سرویس گرفته هم بگه وگرنه به چه درد میخوره اگه ندونیم ماله کجاست
ممنون
آره بابا همشون وقتی مشکل پیدا میکنن همگی باهم مشکل پیدا میکنند و وقتی هم درست میشن(یعنی یکم مزخزفی شون قابل تحمل میشه)باهم درست میشن.

بچه ها من تو منطقه مخابراتی الغدیر تهرانم
کسی از بچه ها تو منطقه هست
کدوم isp بهتره اینجا از لحاظ سرعت دانلود بیشتر برای شبانه
دوست عزیز
پسر عمم خونشون همون منطقه هست و از پارس آنلاین 128kb گرفته ، سرعت دانلودش 145 هست و شبانه هم افت سرعت نداره...
من خودمم پارس آنلاین دارم که اصلا شبانه اگه مشکلی نباشه افت سرعت نداره...

اقا من خودم دو خط اينترنت دارم اولي 256 نامحدود از مخابرات كه خدا بركت بده هيچ وقت قطعي نداشته ماهي هم 12500 ميدم روي قبض تلفن مياد دومي هم از شركت لايزر دارم 128 هست ولي سرعت دانلودش 40 هست من كه خيلي راضي هستم :x:x:x:x

اقا من خودم دو خط اينترنت دارم اولي 256 نامحدود از مخابرات كه خدا بركت بده هيچ وقت قطعي نداشته ماهي هم 12500 ميدم روي قبض تلفن مياد دومي هم از شركت لايزر دارم 128 هست ولي سرعت دانلودش 40 هست من كه خيلي راضي هستم :x:x:x:x

و شما با کدوم میری PSN ؟

مخابرات 256 رو راحت داد؟ یا باید کاری بکنی؟ :d

دوست عزیز
پسر عمم خونشون همون منطقه هست و از پارس آنلاین 128kb گرفته ، سرعت دانلودش 145 هست و شبانه هم افت سرعت نداره...
من خودمم پارس آنلاین دارم که اصلا شبانه اگه مشکلی نباشه افت سرعت نداره...
مطمئنی 145 من الان 512 اسیا تک دارم سرعت 60

و شما با کدوم میری PSN ؟
اقا با دوتاش وقتي دارم با pc دانلود ميكنم با اون يكي ميرم psn .كلا دوتاش سريع انلاين ميشم>:d<
مخابرات 256 رو راحت داد؟ یا باید کاری بکنی؟ :d
نه بابا با بد بختي گرفتم يا پدرت بايد دكتر باشه يا عضو هيت علمي دانشگاه يا بايد با مسئول منطقه مخابراتي صخبت كنيد تا اجازه خط 256 بده .كلا خيلي سختي داره و يك ماه هر روز رفتم تا اخر گرفتم:x شما هم برو صحبت كن به اميد خدا به شما هم 256 ميدن;)

مطمئنی 145 من الان 512 اسیا تک دارم سرعت 60
بله مطمئنم...
من خودم 256kb دارم سرعتم 195 هست... کلا از بابت سرعت پارس آنلاین خیلی خوبه
البته مناطق مخابراتی با هم ممکنه فرق بکنن ولی من پایین ترین سرعتی که تو سرویسهای عمومی پارس آنلاین دیدم 110 بود...

بله مطمئنم...
البته مناطق مخابراتی با هم ممکنه فرق بکنن ولی من پایین ترین سرعتی که تو سرویسهای عمومی پارس آنلاین دیدم 110 بود...
منظورت کیلوبایته دیگه؟اگه این جوری باشه که خیلی خوبه.

بله مطمئنم...
اقا مرسی فقط یه سوال دیگه شبانش چه ساعتیه تو سایتش پیدا نکردم

منم 256 دارم سرعت دانلودم 120 تا 140
شبانه اش دور وبر چنده؟مال من 128 تا 512 هست یعنی متغیره ولی روزا اکثرا بین 80 تا 90 هست و شبا 45 ایناست.به نظرتون برم سراغ پارس آنلاین یا همین خوبه اگه واقعا 128 هاش 120 میدن پس این که خیلی عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or