بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها كسي در مورد اين شركت
www.rasane.com اطلاعي داره ...زير مجموعه كجاس؟..كيفيت سرويس ADSl چطوره..؟
اگه كسي isp ميشناسه اسم و رسمي نداشته باشه..ولي سرويس دهي خوبي داره معرفي كنه ..ممنون ميشم...
من یک صحبتی کردم باهاشون و گویا اینترنتشون رو از ازما میگیرن که ازما هم بین isp های ایران بهترین پینگ رو داره

من خودم شاید چند روز دیگه ( حدود 20) باهاشون یک قرارداد ببندم برای خونه . شما هم اگر زنگ زدی چیزی پرسیدی یا گرفتی سرویس ازشون مارو خبر کن

من یک صحبتی کردم باهاشون و گویا اینترنتشون رو از ازما میگیرن که ازما هم بین isp های ایران بهترین پینگ رو داره

من خودم شاید چند روز دیگه ( حدود 20) باهاشون یک قرارداد ببندم برای خونه . شما هم اگر زنگ زدی چیزی پرسیدی یا گرفتی سرویس ازشون مارو خبر کن

خوب شما جه شركتي هستين كه ازتون ميگيره؟:-/:)ممنون

خوب شما جه شركتي هستين كه ازتون ميگيره؟:-/:)ممنون

اینترنتشون رو از "ازما" میگیرن :d

ISP خوب هم کاملا به منطقتون بستگی داره جایی هست تو تهران که صبانت پینگ 110 داره با لندن . ولی نزدیک ما پینگا بالای 300 . بای ببینی تو منطقه خودتون چه جوریه . ولی یه اصل کلی هست که شرکتایی که یوزرهای کمتری دارن پینگشون بهتره . آسیاتک هم چون نسبت به پارس آنلاین - صبانت - شاتل و ... یوزرای کمتری داره پینگش بهتره.

شما اگه بتونی از ساعت 5-6 صبح تا حدود 7 بعد از ظهر بازی کنی آسیاتک پینگ خوبی داره

یعنی من اگه از این isp بگیرم خوبه میشه همین چیزی که شما دارین بگید قیمتش چنده؟

فکر کنم اصفهان پارس آنلاین سرویسای خوبی میده اونا رو هم چک کن ( با بچه هایی که از اصفهان پارس آنلاین دارن )

سرویس من 1mb با 5 GB در ماه ماهی 25900 با شبانه رایگان از ساعت 2 شب تا 8 صبح

سلام ؛ می خواستم بدونم تو منطقه ی پاسداران پارس آنلاین پینگش خوبه؟
معمولا سرعت 256ـیششون چقدر dl می کنه؟
ـــــــــ
تست جدید (امروز) :
1252995297.png

آخرین ویرایش:
فکر کنم اصفهان پارس آنلاین سرویسای خوبی میده اونا رو هم چک کن ( با بچه هایی که از اصفهان پارس آنلاین دارن )

سرویس من 1mb با 5 GB در ماه ماهی 25900 با شبانه رایگان از ساعت 2 شب تا 8 صبح

پینگش خوب هست؟ من میخوام که سرعت واقعیم بالای 100kb/s باشه و پینگمم خوب باشه چون بازی انلاین زیاد میکنم.

بچه ها كسي در مورد اين شركت
www.rasane.com اطلاعي داره ...زير مجموعه كجاس؟..كيفيت سرويس ADSl چطوره..؟
اگه كسي isp ميشناسه اسم و رسمي نداشته باشه..ولي سرويس دهي خوبي داره معرفي كنه ..ممنون ميشم...

من خودم سرویس بیسیم این شرکت رو دارم. عالی هستش
این یه تست برا الان:
1253782821.png

:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or