بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من پارس آنلاین دارم ، خوبه راضیم...:-/ :)
1248767332.png

سلام به تمامي دوستان
من مي خواستم adsl بگيرم، مي خواستم ببينم كدوم شركت به نظر شما بهتره؟
اولش خواستم از داتك بگيرم بهم گفتن تو مركز مخابراتي شما پورتامون پرن.
نظرتون راجع به لايزر چيه؟ كسي استفاده مي كنه؟ http://www.laser.ir/default.aspx
به نظرتون قيمت هاش خوبه؟
استفاده من هم بيشتر دانلوده.
پيشاپيش از راهنماي دوستان تشكر مي كنم.

سلام دوستان.

این دفعه ی سوم ه.

من الان شاتل دارم با سرعت 512kb/s که میخوام عوضش کنم ولی سرعغت واقعیم میانگینش 50 ست.

در ضمن اصفهانم هستم. به نظرتون از کجا بگیرم؟

سلام دوستان.

این دفعه ی سوم ه.

من الان شاتل دارم با سرعت 512kb/s که میخوام عوضش کنم ولی سرعغت واقعیم میانگینش 50 ست.

در ضمن اصفهانم هستم. به نظرتون از کجا بگیرم؟
داداش اگه برات سرعت مهم هست پارس آنلاین بگیر.
128 که بگیری برات 1mb میبنده. یکی از بچه های همینجا هم از پارس داره تو اصفهان داره و 128 گرفته که سرعت دانلودش 110 به بالاس.

پینگش خوبه؟

واسه بازی آنلاین از یکی از اینا بگیر :

آسیاتک - پارس آنلاین - سپنتا

من خودم آسیاتک دارم . تو ساعات خلوت پینگش خیلی خوبه ولی تقریبا از ساعت 8 شب تا حدود 4 صبح پینگش بد میشه . از لحاظ سرعت دانلود هم اگه 512 بگیری تقریبا با 90-100 دانلود میکنی ( اگه 5 GIG در ماه بگیری شبانشم هم رایگانه سرعت شبانش هم برای من با روزانش تفاوتی نداره معمولا حدود 2 GIG شبا دانلود دارم )

اینم یه تست از پینگ و سرعت ( سرعت 1mb ) :

1251348282.png

38427059.png

بچه ها كسي در مورد اين شركت
www.rasane.com اطلاعي داره ...زير مجموعه كجاس؟..كيفيت سرويس ADSl چطوره..؟
اگه كسي isp ميشناسه اسم و رسمي نداشته باشه..ولي سرويس دهي خوبي داره معرفي كنه ..ممنون ميشم...

آخرین ویرایش:
واسه بازی آنلاین از یکی از اینا بگیر :

آسیاتک - پارس آنلاین - سپنتا

من خودم آسیاتک دارم . تو ساعات خلوت پینگش خیلی خوبه ولی تقریبا از ساعت 8 شب تا حدود 4 صبح پینگش بد میشه . از لحاظ سرعت دانلود هم اگه 512 بگیری تقریبا با 90-100 دانلود میکنی ( اگه 5 GIG در ماه بگیری شبانشم هم رایگانه سرعت شبانش هم برای من با روزانش تفاوتی نداره معمولا حدود 2 GIG شبا دانلود دارم )

اینم یه تست از پینگ و سرعت ( سرعت 1mb ) :

1251348282.png

38427059.png

یعنی من اگه از این isp بگیرم خوبه میشه همین چیزی که شما دارین بگید قیمتش چنده؟

دوستاني كه از اسياتك ميگيرن ميشه يه چندتايي تست از ساعات مختلف روز با سرور هاي اروپا ترجيحا لندن بذارن....يه سوالي هم داشتم ايا پينگ تو سرويس هاي با محدوديت دانلود و نامحدود ها فرقي داره يا نه..؟چون تصميم به تعويض isp دارم براي گيم ميخوام مطمئن بشم...متاسفانه از اين عصر تلكام ديگه به هيچ عنوان نميشه به psn وصل شد...اعصابم و خورد كرده..
با تشكر..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or