بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تست امروزظهر.نسبت به دیروز خوب شده.
1277642897.png

1277643993.png

1277645015.png

39753389.png

فکر زدن یه isp زده به سرم!
بچه ها من اگه مجوز isp رو بگیرم پهنای باند رو میتونم از شرکت زیر ساخت بخرم یا باید از مخابرات بخرم؟
الان زیر ساخت قیمت زده یه خط stm1 حدود 46 میلیون!
سرعت این خط 155 مگابیت هست.
حالا این 46 میلیون سالیانه هست یا ماهیانه؟!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم من میتونم از شرکت زیر ساخت 20 مگ بخرم برای اول کار؟

فکر زدن یه isp زده به سرم!
بچه ها من اگه مجوز isp رو بگیرم پهنای باند رو میتونم از شرکت زیر ساخت بخرم یا باید از مخابرات بخرم؟
الان زیر ساخت قیمت زده یه خط stm1 حدود 46 میلیون!
سرعت این خط 155 مگابیت هست.
حالا این 46 میلیون سالیانه هست یا ماهیانه؟!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم من میتونم از شرکت زیر ساخت 20 مگ بخرم برای اول کار؟

زدن ISP کلی دنگ و فنگ داره . برو سایت مخابرات یه سری شرایط خیلی سخت داره مثل ودیعه فکر کنم 200 میلیونی . بعدشم خط STM1 رو باید با دستگاه خاصی تبدیل کنی به خطوط E1 که قیمت اون دستگاهها هم گرونه.
الان تو کل ایران فکر نکنم 20 تا ISP وجود داشته باشه.

من یه پشنهاد دیگه بهت میدم. خودمم خیلی تو فکرش بودم . اونم اینه که خط E1 (همون خطوط استیجاری ) رو از همین ISP ها (مثل پارس آنلاین و ... ) اجاره میکنی با قیمت کمتری . قیمت مودم E1 هم (مودم کابلی) خیلی پایینتره . ودیعه هم نداره.فقط باید یه شرکت ثبت کنی بعدشم با ISP مورد نظر وارد مذاکرات بشی.

ایده من این بود یه گیم نتی بزنم با یه خط E1 (که پینگش به طور محسوسی پایینتر از پینگ ADSL معمولیه معمولا با 4.2.2.4 در ساعات شلوغ حدود 150 ) بعد به جای اینکه (یا در کنار) بازی های لن بازی کنیم ، بازیهای آنلاین خفن مثل BFBC2 ، COD:MW2 ، بازی های لایو و PSN
بذاریم بیان بازی کنن . واسه هر کدوم هم یه ID اشتراکی میذارم کسی ID نداشت از اون استفاده میکنه (خودمم اونجا CD-Key , ID میفروشم) کم کم تیمای تخصصی تشکیل میشن و چون E1 تقریبا تضمین شدست میشه حتی بازیهای رسمی تیمی آنلاین هم برگزار کرد.

بهش فکر کن به نظرت شدنیه؟

زدن ISP کلی دنگ و فنگ داره . برو سایت مخابرات یه سری شرایط خیلی سخت داره مثل ودیعه فکر کنم 200 میلیونی . بعدشم خط STM1 رو باید با دستگاه خاصی تبدیل کنی به خطوط E1 که قیمت اون دستگاهها هم گرونه.
الان تو کل ایران فکر نکنم 20 تا ISP وجود داشته باشه.

من یه پشنهاد دیگه بهت میدم. خودمم خیلی تو فکرش بودم . اونم اینه که خط E1 (همون خطوط استیجاری ) رو از همین ISP ها (مثل پارس آنلاین و ... ) اجاره میکنی با قیمت کمتری . قیمت مودم E1 هم (مودم کابلی) خیلی پایینتره . ودیعه هم نداره.فقط باید یه شرکت ثبت کنی بعدشم با ISP مورد نظر وارد مذاکرات بشی.

ایده من این بود یه گیم نتی بزنم با یه خط E1 (که پینگش به طور محسوسی پایینتر از پینگ ADSL معمولیه معمولا با 4.2.2.4 در ساعات شلوغ حدود 150 ) بعد به جای اینکه (یا در کنار) بازی های لن بازی کنیم ، بازیهای آنلاین خفن مثل BFBC2 ، COD:MW2 ، بازی های لایو و PSN
بذاریم بیان بازی کنن . واسه هر کدوم هم یه ID اشتراکی میذارم کسی ID نداشت از اون استفاده میکنه (خودمم اونجا CD-Key , ID میفروشم) کم کم تیمای تخصصی تشکیل میشن و چون E1 تقریبا تضمین شدست میشه حتی بازیهای رسمی تیمی آنلاین هم برگزار کرد.

بهش فکر کن به نظرت شدنیه؟
شرایطش رو خوندم.
میتونم جورش کنم!
فقط چند تا سوال بی جواب دارم!
اونم اینکه این قیمت 46 میلیون ماهانه که نیست؟!!!!! سالانه هست دیگه؟
بعدشم من بخوام از زیر ساخت 20 مگ بگیریم بهم میده؟ یا کمترین پهنایی که میده 155 مگ هست؟
بعدشم توی ایران کلی isp داریم! اینهایی که کم هستند شرکت های pop هستند! isp زیاد چیز بزرگی نیست!
میخوام یه isp بزنم که پینگش کم باشه. اگه مستقیم زیر ساخت بهم پهنا بده پینگ 80 تا 110 رو میتونم بدم به مشتری!

یعنی من باید برای 10 مگ توی ماه نزدیک 5 میلیون بدم؟!!!!!!!!!! خدایا منو بکش از دست این مملکت کوفتی! :((

Last edited by a moderator:
حرف های Euneed در پایین کاملاً تأیید می شه. شما چه از PAP ها بگیرید چه مستقیم از خود مخابرات، باید از این مسیرهای کوفتی رد بشه که کندی و شلوغ بودنش به کنار، این همه محاسبه و شنود و پالایش و اینا باید روش صورت بگیره که خیلی توی پینگ مؤثره.:-s
فقط در مورد پارس آنلاین تصحیح می کنم که 40% پهنای باند کشور در اختیار اونه.
اونی که شما گفتی 450 مگ فقط خط بکاپ ماهواره ای شون هست!
ارتباطشون با زیرساخت همه روی STM-4 با سرعت 622 Mbit/s می باشد!
هر ISP رو که نگاه کنی یه آمار از مدیرعاملش بگیری که چی کاره بوده که به اینجا رسیده دستت می آد برای صاحب ISP شدن (البته در ایران اسلامی عزیز!) چه چیزهایی لازمه.
نمونه اش همین ف ا ت ح مدیر عامل پارس آنلاین.
مسعود جون مهم ترین اش داشتن یه ریشه کلفت تو س پ ا ه هست.

پ.ن. پست من چرا اومد بالا :D

اینایی که از مخابرات رو فیبر نوری سرویس دارن فرقی با ADSL نداره اگه بدتر نباشه بهترم نیست.
چون باز هم Packet ها از این مسیر صعب العبور :d میگذرن :

شرکت زیر ساخت - سازمان امنیت اطلاعات (فکر کنم البته :-s ) - سازمان پالایش (پیلترینگ ) - ISP - مخابرات ------> USER

حالا این فلش آخری هرچقدر هم سریع باشه فرقی نمیکنه (تازه اگر سرویس رو فیبر نوری سریعتر از سیم مسی باشه )

ولی اونی که STM1 از زیرساخت میگیره احتمالا به این شکله .

شرکت زیرساخت - سازمان امنیت اطلاعات (فکر کنم البته :-s ) -------> USER

که خب خیلی سریعتره .

فقط مسیر ISP - مخابرات - USER حدود 70تا پینگو اضافه میکنه : از Admin اسیاتک خواستم با 2 - 3 جا پینگ بگیره . پینگاش اینقدر از من کمتر بود : 50 - 70 - 130 یعنی چیزی در حدود 70 ms فقط این مسیر تاثیر میذاره.

البته سازمان پیلتر تاثیرش کمتره شاید مثلا 5 ms .

واسه اینکه ببینید از کدوم سرورا Packet تاتون رد میشه و چقدر رو پینگ تاثیر میذارن )تو CMD بزنید :
tracert 4.2.2.4

(میدونم خیلیا میدونن فقط جهت یاد آوری گفتم )

ولی بعید میدونم بهت STM بدن . آخه کل ایران 205 تا خط STM داره . اگرم بدن فکر کنم همون ماهی 46 میلیون باشه. (تازه اگه بدون آشنا و هزارتا ودیعه و تعهد و ... بهت بدن )

کل پارس آنلاین با اون عظمتش 450 Mbps پهنای باند داره (تو قسمت در باره ما نوشته ) یعنی تقریبا 3 تا STM1 با اینهمه درآمد فکر میکنی مثلا سالی 150 میلیون بده شرکت زیر ساخت ؟ خیلی بعیده

راستی اشتباه کردم منظورم همون PAP بود . ISP که خیلی زیاده . 99% ISP هام E1 میگیرن از PAP (مثلا خود صبا فکر کنم 50 تا نمایندگی ISP داشته باشه )
میتونی رو همین ISP (نمایندگی)فکر کنی.شنیدم صبا راحت نمایندگی میده

• Like
Reactions: amirmahmood
اینایی که از مخابرات رو فیبر نوری سرویس دارن فرقی با ADSL نداره اگه بدتر نباشه بهترم نیست.
چون باز هم Packet ها از این مسیر صعب العبور :d میگذرن :

شرکت زیر ساخت - سازمان امنیت اطلاعات (فکر کنم البته :-s ) - سازمان پالایش (پیلترینگ ) - ISP - مخابرات ------> USER

حالا این فلش آخری هرچقدر هم سریع باشه فرقی نمیکنه (تازه اگر سرویس رو فیبر نوری سریعتر از سیم مسی باشه )

که خب خیلی سریعتره .

فقط مسیر ISP - مخابرات - USER حدود 70تا پینگو اضافه میکنه : از Admin اسیاتک خواستم با 2 - 3 جا پینگ بگیره . پینگاش اینقدر از من کمتر بود : 50 - 70 - 130 یعنی چیزی در حدود 70 ms فقط این مسیر تاثیر میذاره.

واسه اینکه ببینید از کدوم سرورا Packet تاتون رد میشه و چقدر رو پینگ تاثیر میذارن )تو CMD بزنید :
tracert 4.2.2.4

(میدونم خیلیا میدونن فقط جهت یاد آوری گفتم )

ولی بعید میدونم بهت STM بدن . آخه کل ایران 205 تا خط STM داره . اگرم بدن فکر کنم همون ماهی 46 میلیون باشه. (تازه اگه بدون آشنا و هزارتا ودیعه و تعهد و ... بهت بدن )

کل پارس آنلاین با اون عظمتش 450 Mbps پهنای باند داره (تو قسمت در باره ما نوشته ) یعنی تقریبا 3 تا STM1 با اینهمه درآمد فکر میکنی مثلا سالی 150 میلیون بده شرکت زیر ساخت ؟ خیلی بعیده

راستی اشتباه کردم منظورم همون PAP بود . ISP که خیلی زیاده . 99% ISP هام E1 میگیرن از PAP (مثلا خود صبا فکر کنم 50 تا نمایندگی ISP داشته باشه )
میتونی رو همین ISP (نمایندگی)فکر کنی.شنیدم صبا راحت نمایندگی میده
من از مخابرات دارم اول خطمونو دادم پارس انلاین بعد :-s25 روز گفت فیبر نوری فقط مخابرات رفتم مخابرات 1 روزه وصلش کرد الانم سرعت دانلودم از 35 تا 27 متغیره قطعی اصلا ندارم
پینگمم با یاهو الان که گرفتم 200 بود کرایسیسم انلاین میزنم بدون هیچ مشکلی در رابطه با پینگ راستی 256 گرفتم شنیده بودم مدرک میخوان ولی من چیزی ندادم 256 دادن بهم
به نظر من مخابرات از همه جا برا بازی خورای انلاین بهتره هم نامحدوده هم پینگ عالی داره و البته پینگی ثابت

که خب خیلی سریعتره .

درود
سرویس دهنده ی اینترنت من به این شکل هست که شما گفتید و پهنای باندش را مستقیماً از شرکت ارتباطات زیر ساخت در اختیار داره.

این موضوع در مورد شبکه ی اینترنت من صدق نمیکنه. من توی تریس با 4.2.2.4 فقط 2 آی پی از مخابرات (یا جای دیگه) دارم. زمان پینگم با این دو سرور توی تریس، فقط 13 تا 15 میلی ثانیه هست و با خود 4.2.2.4 هم بین 90 تا 110 میلی ثانیه.

======================================

My New Internet Speed!

1281768478.png

256 / 128 kbps

این موضوع در مورد شبکه ی اینترنت من صدق نمیکنه. من توی تریس با 4.2.2.4 فقط 2 آی پی از مخابرات (یا جای دیگه) دارم. زمان پینگم با این دو سرور توی تریس، فقط 13 تا 15 میلی ثانیه هست و با خود 4.2.2.4 هم بین 90 تا 110 میلی ثانیه.
میشه لطف کنید یه عکس از Tracert به 4.2.2.4 بذارید؟

واسه من به ترتیب از سرورهای زیر رد میشه (با 4.2.2.4 )

79.127.124.50 واسه آسیاتک
79.127.124.549 واسه آسیاتک
79.127.124.6 واسه آسیاتک
78.39.255.1 واسه Turk Telecom
78.38.255.213 واسه Turk Telecom
195.175.5.21 واسه Turk Telecom
212.162.40.229 واسه FrankFurt Serial
4.68.23.67 واسه USA Level 3 Communications Inc

برای Trace کردن از این برنامه استفاده کنید نمودار داره خروجی TXT هم میده :
http://www.pingplotter.com/downloads/pngplt_std.exe

برای این که ببینید IP مورد نظر مال کجاس از این سایت استفاده کنید :
http://www.iplocation.net/index.php

همونطور که معلومه آسیاتک از طرف ترکیه و از اون طرف هم به آلمان روت میشه . یعنی کمترین پینگ من با سرورای آلمانیه .مثلا تو BFBC2 بعضیا میگفتن سرورای روسیه پینگ خوبی داره ولی من که Search میکردم سرورای آلمان کم پینگ تر بودن . حالا فهمیدم چرا.

اگه هرکس بیاد یه Tracert با 4.2.2.4 بگیره خیلی خوب میشه. میشه یه بانک اطلاعاتی از PAP های مختلف جمع کرد که از کجا روت میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or