بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جدیداً توی تریس 2 آی پی از مخابرات بیشتر ندارم.

wymi7rc586gyst4gdur0.jpg

39970944.png

39970882.png

سلام مسعود جان، خوبی؟

برای این سرویس فرمودید که 14 تومن در ماه پرداخت میکنید، بعد این نامحدود هست یا یه حجم مشخصی هست؟
سلام.
فدات خوبم بد نیستم.
قطعا این سرعت در ایران محدود هست! هر ماه 3 گیگ!
اما راستشو بخوای تا 10 گیگ هم دانلود میکنم! یعنی از حجمش کمتر کم میشه! ;)
ساعت 2 تا 8 هر روز + 2 تا 10 صبح جمعه ها رایگان هست که هر شب یه 2 گیگ رو رایگان میگیرم.
یعنی در ماه 70 گیگ دانلود!

بد نیست تجربمو از صبانت بگم 2.5 ماه هست که ا مگ گرفتم با حجم 15 گیگ واقعا عالی بود ازین لحاظ که یک روزم قطع نبود حتی یک ساعت.جز 2شب توی شبانه اصلا افت سرعت نداشتم روز 115 شب هم 115 پینگشم اصلا بالاتر از 280 نرفت مرکز مخابرات مهدیه خ ولیعصر.فقط یکم گرونه و 5 گیگم کمه واقعا در ماه.

1284714547.png

سلام.
فدات خوبم بد نیستم.
قطعا این سرعت در ایران محدود هست! هر ماه 3 گیگ!
اما راستشو بخوای تا 10 گیگ هم دانلود میکنم! یعنی از حجمش کمتر کم میشه! ;)
ساعت 2 تا 8 هر روز + 2 تا 10 صبح جمعه ها رایگان هست که هر شب یه 2 گیگ رو رایگان میگیرم.
یعنی در ماه 70 گیگ دانلود!

سلام
مرسی مسعود جان ، خواهش میکنم... :)

مسعود جان، نمیدونم یادتون هست قبلاً توی این تاپیک یه تست سرعت از مخابرات (مخابرات نجف آباد اصفهان) گذاشتم که مال یکی از دوستان بود یا نه؟ برای سرویس نامحدود با سرعت زیر، 10 تومن در ماه بیشتر پرداخت نمیکنه!

1133593529.png

128 هست اما براشون 1 مگ وصل کردند... پینگشم خوب هست.

سلام
مرسی مسعود جان ، خواهش میکنم... :)

مسعود جان، نمیدونم یادتون هست قبلاً توی این تاپیک یه تست سرعت از مخابرات (مخابرات نجف آباد اصفهان) گذاشتم که مال یکی از دوستان بود یا نه؟ برای سرویس نامحدود با سرعت زیر، 10 تومن در ماه بیشتر پرداخت نمیکنه!

1133593529.png

128 هست اما براشون 1 مگ وصل کردند... پینگشم خوب هست.

سیگنال عزیز قطعا این بیسابقه ترین اینترنت ایران هست.
البته حتما مخابراتشون خیلی خلوت هست یا پارتی چیزی داشتن! وگرنه همچین اینترنتی به کسی نمیدن.

شرمنده حواسم نبود :d
صبح اومدم فایل دانلود کنم دیدم 600 K ریت دانلود بود گفتم چند تا تست هم بزارم:)

داداش خوبه منم صبح بیدار شم سرعت 4 مگ بذارم ؟ :-/:d

راستی یه تریک جدید یاد گرفتم . واسه من که جواب میده . هر وقت Ping داغونه مودم خاموش کنید 5 دیقه که IP تون تغییر کنه . بعدش احتمال زیاد پینگتون بهتر میشه (پینگم 370 بود الان 170 ) چند بار هم تست شده.

راجع به امضات :

بیل گیتس :

گر در ایران به دنیا آمده‌اید، این اشتباه شما نیست اما اگر از ایران نروید، این اشتباه شما است.

میدونستید رئیس دفتر بیل گیتس یه ایرانیه ؟ اسمش اگه خواستید پیدا میکنم.(طرف 7 تا زبون بلده مثل بلبل :> )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or