بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش خوبه منم صبح بیدار شم سرعت 4 مگ بذارم ؟ :-/:d

راستی یه تریک جدید یاد گرفتم . واسه من که جواب میده . هر وقت Ping داغونه مودم خاموش کنید 5 دیقه که IP تون تغییر کنه . بعدش احتمال زیاد پینگتون بهتر میشه (پینگم 370 بود الان 170 ) چند بار هم تست شده.

راجع به امضات :

بیل گیتس :

گر در ایران به دنیا آمده‌اید، این اشتباه شما نیست اما اگر از ایران نروید، این اشتباه شما است.

میدونستید رئیس دفتر بیل گیتس یه ایرانیه ؟ اسمش اگه خواستید پیدا میکنم.(طرف 7 تا زبون بلده مثل بلبل :> )
مطمئنی آی پی تغییر می کنه!؟

اگه IP Address اينترنت منظورتونه كه بله ١٠٠٪ تغيير ميكنه چون IP ما تو ايران Dynamic هست و براي داشتن IP Static بايد حدود ٢٠ هزار تومن هزينه كنيد يعني قيمت ISP كهمن سرويس ميگيرم اينقدره!!
من الان تست کردم تغییر نکرد.

مطمئني ؟! حتما IP Static دارى !! ولي بعيد ميدونم !!
خوب 5 دقیقه نمی خواست!حدود ده دقیقه طول کشید و نتیجش این شد:
1287048144.png

gkyqspfuqlprbru1fzmw.png

u57lvkc1h61k5yw51hk.png

آقا حتما حواستون باشه چشش نکیند! :دی
چون هر وقت از پینگم عکس گذاشتم فرداش وضعیت افتضاح شده! :دی (البته شوخی کردم چون خیلی هم خوب نیست)

سرعت های شما خیلی نجومیه!!:d
منم تا حدود یکی دو ماه پیش سرعتم 120 - 130 اینا بود، ولی الان سرعت شده 20 تا 30 حداکثر!!! به نظرتون اگر بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟؟؟ من توی رشت از اندیشه سبز خزر میگیرم.

پ.ن. البته اینم بگم که من الان 6 ماهی هست نامحدود میگیرم! 4 5 ماه اول سرعت همون 120 130 اینا بود که الان اینجوری شده!

سرعت های شما خیلی نجومیه!!:d
منم تا حدود یکی دو ماه پیش سرعتم 120 - 130 اینا بود، ولی الان سرعت شده 20 تا 30 حداکثر!!! به نظرتون اگر بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟؟؟ من توی رشت از اندیشه سبز خزر میگیرم.

پ.ن. البته اینم بگم که من الان 6 ماهی هست نامحدود میگیرم! 4 5 ماه اول سرعت همون 120 130 اینا بود که الان اینجوری شده!

حتما زنگ بزن و بچسب بهشون و یکم هم خشن باش:d تجربه ثابت کرده اگه تو این مواقع یه مقدار خشونت به خرج بدی احتمال زیاد حل میشه تو یه امتحانی بکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or