بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که ارتباطات مخابرات ایران در صورت عدم پرداخت بدهی در آینده ای نزدیک قطع خواهد شد.

شرکت ارتباطات زیرساخت با اخطار به شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که در صورتیکه این شرکت بدهی خود را با شرکت ارتباطات زیرساخت تسویه نکند ارتباطات مخابرات ایران در آینده ای نزدیک قطع خواهد شد.

هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت بین الملل، مکالمات بین استانی و مکالمات بین الملل مخابرات کشور را تامین می کند و این اخطار در حالی صورت گرفته که شرکت مخابرات ایران بالغ بر 25 میلیون مشترک تلفن ثابت، 41 میلیون مشترک تلفن همراه و حدود یک میلیون مشترک دیتا دارد.

به گزارش مهر، پیش از این نیز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به شرکت مخابرات ایران بابت فروش غیرقانونی سیم کارتهای 288 هزار تومانی و افزایش بدون هماهنگی تعرفه خطوط اینترنت - E1 - اخطار داده بود و این شرکت را تهدید به کاهش طول عمر پروانه فعالیت و جریمه نقدی کرده بود.
اینترنت ما از همه جا گرون تره و بدتر! تازه پولم کم می یارند به این میگن مدیریت ماشالا!
 
از طرف عموم مردم غیور ایران اسلامی از مردم مسلمان و انقلابی و ولایت مدار کشور مالی کمال سپاس و تشکر رو دارم که مانع این شدند که ایران از لحاظ سرعت اینترنت در جان آخر بشه!
 
خدا خیرتون بده هم اکنون به راهنماییتون احتیاج دارم! من قبلا از داتک سرویس میگرفتم ولی راضی نبودم خطمو جمع کردم. الان میخوام از یه جا دیگه بگیرم، درضمن پینگش برام مهم نیست! فقط میخوام نامحدود باشه و سرعت دانلودش بالا باشه حتما، از بین شرکتایی که به منطقه ما ( مرکز مهدیه ) سرویس میدن "سپنتا" و "آسیاتک" و "شاتل" رو گزینه کردم! نظر شما چیه؟ جون بچه هاتون همیاری کنید!!! دارم از درد دیال آپ به خودم میپیچم!
 
بشمار :d
mvz432kcrc2k9fvjtc.jpg
شما فکر کنم یه چیزی مثل دیوی بی که خیلی از دی وی بی بهتره که باید سیم ماهواره رو بش وصل کنی استفاده میکنی باید هم فکر کنم پول به دلار بدی و... (جای تعجب نداره)
 
بهترین اپراتور برای منطقه شهید تند گویان کدومه؟؟
مخابرات خوبه؟؟
اپراتوری میخوام قطع قطع و وصلی زیاد نداشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید.
____________
 
سلام

ایا کسی تا حالا از سرویس های ART شاتل استفاده کرده و ایا خوب هست و پینگش خوبه؟

من اصفهانم.

اگه سوالی داری از من بپپرس چون با تمام سرویسای شاتل کار کردم از eco 2m
تا ارت 6 :d
کدومش مد نظرته؟!!

چه حالی میده سرویسای ارت شاتلو بدون محدودیت کنی! :d:d:d:d
جدی نگیرید! :d
 
اگه سوالی داری از من بپپرس چون با تمام سرویسای شاتل کار کردم از eco 2m
تا ارت 6 :d
کدومش مد نظرته؟!!

چه حالی میده سرویسای ارت شاتلو بدون محدودیت کنی! :d:d:d:d
جدی نگیرید! :d


داداش ART1 چطوره؟ سرعت دانلودش چنده؟ راستی این قانون نامحدودش جریانش چیه؟!
 
داداش ART1 چطوره؟ سرعت دانلودش چنده؟ راستی این قانون نامحدودش جریانش چیه؟!

ارت1 128 هست که دانلود دورو بره 20-25 میچرخه البته بستگی به شهر و منطقه تون داره!
فکر کنم تا سقف 10-15 گیگ سرعت دانلودت همینه بعداز اتمام مصرف دورت به 10 کیلو کاهش پیدا میکنه! (تا دوره جدیدت) :d
به همین صورت سرویس های بالاتر افزایش پیدا میکنه!
 
ارت1 128 هست که دانلود دورو بره 20-25 میچرخه البته بستگی به شهر و منطقه تون داره!
فکر کنم تا سقف 10-15 گیگ سرعت دانلودت همینه بعداز اتمام مصرف دورت به 10 کیلو کاهش پیدا میکنه! (تا دوره جدیدت) :d
به همین صورت سرویس های بالاتر افزایش پیدا میکنه!

عجب! معنی نامحدود رو هم فهمیدیم :d قعطی نداره؟ افت سرعت چی؟ کلا یعنی خانواده داره یا پدر درمیاره؟! :d
داداش 20-25 کم نیست؟!! من کارم دانلوده به نظرت بالاتر از این گیرم میاد؟ مرکز مهدیه هستم
 
سلام.
من پارسال اینترنت صبانت داشتم (128) راضی بودم. به خاطر یه سری مسائل جمش کردم. الان دوباره می خوام بگیرم.
الان بهترین سرویس نامحدود رو کدوم شرکت میده؟
مخابرات مثل قدیم هنوز سرویساش چرته؟ ART های شاتل چطورن؟
پینگم برام مهمه واسه بازی آنلاین(پارسال راحت با صبانت بازی میکردم)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or