اینترنت ما از همه جا گرون تره و بدتر! تازه پولم کم می یارند به این میگن مدیریت ماشالا!شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که ارتباطات مخابرات ایران در صورت عدم پرداخت بدهی در آینده ای نزدیک قطع خواهد شد.
شرکت ارتباطات زیرساخت با اخطار به شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که در صورتیکه این شرکت بدهی خود را با شرکت ارتباطات زیرساخت تسویه نکند ارتباطات مخابرات ایران در آینده ای نزدیک قطع خواهد شد.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت بین الملل، مکالمات بین استانی و مکالمات بین الملل مخابرات کشور را تامین می کند و این اخطار در حالی صورت گرفته که شرکت مخابرات ایران بالغ بر 25 میلیون مشترک تلفن ثابت، 41 میلیون مشترک تلفن همراه و حدود یک میلیون مشترک دیتا دارد.
به گزارش مهر، پیش از این نیز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به شرکت مخابرات ایران بابت فروش غیرقانونی سیم کارتهای 288 هزار تومانی و افزایش بدون هماهنگی تعرفه خطوط اینترنت - E1 - اخطار داده بود و این شرکت را تهدید به کاهش طول عمر پروانه فعالیت و جریمه نقدی کرده بود.
شما فکر کنم یه چیزی مثل دیوی بی که خیلی از دی وی بی بهتره که باید سیم ماهواره رو بش وصل کنی استفاده میکنی باید هم فکر کنم پول به دلار بدی و... (جای تعجب نداره)بشمار :d
سلام
ایا کسی تا حالا از سرویس های ART شاتل استفاده کرده و ایا خوب هست و پینگش خوبه؟
من اصفهانم.
اگه سوالی داری از من بپپرس چون با تمام سرویسای شاتل کار کردم از eco 2m
تا ارت 6 :d
کدومش مد نظرته؟!!
چه حالی میده سرویسای ارت شاتلو بدون محدودیت کنی! :d:d:d:d
جدی نگیرید! :d
داداش ART1 چطوره؟ سرعت دانلودش چنده؟ راستی این قانون نامحدودش جریانش چیه؟!
ارت1 128 هست که دانلود دورو بره 20-25 میچرخه البته بستگی به شهر و منطقه تون داره!
فکر کنم تا سقف 10-15 گیگ سرعت دانلودت همینه بعداز اتمام مصرف دورت به 10 کیلو کاهش پیدا میکنه! (تا دوره جدیدت) :d
به همین صورت سرویس های بالاتر افزایش پیدا میکنه!