بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه امکانش هست یه پینگ تست از Server منچستر قرار بدید . منم میخوام از آسیاتک کوچ کنم نمیدونم برم سراغ پارس یا مخابرات.
www.Pingtest.net

راستی شنیدم 512 راحت نمی دن . شما چه جوری گرفتید؟

من 1 مگ مخابرات دارم !! سرعتم هم تا همين ٢ ماه پيش رو ٢٣٠ بود الان اومده رو ١١٥

ایول پس یکی مثل من مشکل کاهش سرعت رو داشته شما کدوم مرکز مخابراتی؟
بنده تهران نیستم !

1296823193.png

1296825954.png

1296827134.png

به به. امروز خیر سرم اینترنتم وصل شد بعد از 1 ماه بالا پایین رفتن و تاخیر خوردن از طرف ای اس پی.
256، که ماکسیموم 30 بوده سرعت الانم 8 kbps ـه... !

منچستر تو انگلستان . جزیره ای بزرگ در شمال غربی اروپا . :d

اروپا قاره ای در شمال غربی ایران :d

=)) داداش منظورم این بود که توی نقشه ی سایت کجاست !

اینم تست :
40485056.png

1297846241.png

چشم زدیم ! چند روزه پینگم زیاد شده .
نه به 200 ـه قبل نه به این .

سلام آقا من میخوام ISP رو عوض کنم.برام سرعت دی ال مهمه.از کجا بگیرم؟بعد اینکه باید به ISP که الان ازش سرویس میگیرم بگم خط رو تخلیه کنه؟بعد که این کار رو کنه دوباره باید خط تلفنم توی مخابرات رانژه ( اگه غلط نوشتم مسخره نکنید :دی ) شه؟

متخصصین شتال جواب بدن! :d
سرعت دانلود سرویس های اکو چند هست؟

بعد از یک مدت طولاین سلام :d خب چه سرعتی ؟ :d من قبلا 512 داشتم تا 110 اینا می رفت الان 2mb دارم از 290 بگیر تا 370 :d بالا پایین میشه :d ولی تواین رنج 300-290 تا 270-360 می چرخه

سلام آقا من میخوام ISP رو عوض کنم.برام سرعت دی ال مهمه.از کجا بگیرم؟بعد اینکه باید به ISP که الان ازش سرویس میگیرم بگم خط رو تخلیه کنه؟بعد که این کار رو کنه دوباره باید خط تلفنم توی مخابرات رانژه ( اگه غلط نوشتم مسخره نکنید :دی ) شه؟

خیلی فرقی نمیکنه ازکجابگیری اگه سرویس باسرعت بالا می خوا تقریبا تو یه سطحن.
بله باید بگین که ISPفعلی جمع اوری کنه و خط برای سرویس جدید باید دوباره رانژه بشه

بچه ها من یه مشکل گیر کردم که کمک فوری میخوام
من با از پارس آنلاین اومدم نت بگیرم گفتن مودم داری؟
گفتم آره چون دارم واقعا...مدل مودم من asuse DSL-x13 هست...
اونا گفتن که این استاندارد نیست:d.من مطمئنم که میخوره برای همه شرکت ها
توی سایت گفتن از asuse 604 am-asuse 602am-asuse g31 فکر کنم باید استفاده بشه
که 2 مدل اول کلا دیگه تولید نمیشه و دقیقا به جای یکی از اینها شرکت مدل مودم من رو
داری تولید میکنه به طوری که اگه برید به سایت asuse و سرچ کنید مدل 602 رو (فکر کنم)مدل مودم
من رو میاره که جایگزین شده!!!
خلاصه ما زنگ زدیم گفتیم مدل رو گرفتم (الکی) که دیگه گیر ندن.
حالا گفت باید بیاری شرکت ببینیم استاندارد هست یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
چیکار کنم؟
درضمن من فقط یا میتونم از پارس آنلاین بگیرم یا از مخابرات که مخابرات سرعت بالا نمیده اما
پارس آنلاین میشه گرفت.
پس نگید که از آی اس پی دیگه ای بگیرم

سلام پوریا جان.
شاتل قراره بیاد اینجا توی شهر ما.
میخوام بدونم چی بگیرم ازشون؟
که بهم بدن! بدون گیر دادن و...

سلام داش مسعود گل .

شاتل پینگ هاش خیلی خوبه لااقل من یکی خیلی راضیم چرا که پینک نسبت به سرور پاریس 140 ایناست و آنلاین هم راحت می زنم . از من می شنوی سرویس 2mb eco office بگیر که سرویس 3 ماهش 10 گیگ دانلود می ده . قیمتش هم به نسب مناسبه . برای مجوزش هم از کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل می تونی استفاده کنی . تازه چون می گی اونجا تازه داره میاد پورت هایی هم که share می کنن تقریبا خالی و اگه به جنبی حداقل تا زمانی که پر نشده یه سرویس توپ داری :d پر هم بشه به مبنای اصلی یعنی سرعت دانلود 256 کیلو بایت بر ثانیه بهت دانلود می ده

• Like
Reactions: Persian-Masoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or