Good Guy Greg
کاربر سایت
ماله منم با 8.8.8.8 زیر 10 هست ولی فیک هست پینگ اصلی همون پینگی هست که توی بازی یا Server Browser میبینی داداش امیدوارم پینگ خوبی داشته باشی .
نت از کجا دارید؟
یه شرکت وایرلس خصوصی که فقط شیراز سرویس میده اگر شیراز زندگی میکنید یه پیام به من بدید تا راهنمایی کنم .
من از پارس آنلاین سرویس میگفرتم تا وقتی که چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو برداشت و مدعی شده بود که همگی شرکت ها برداشتن و اونها آخرین شرکتی هستند که دانلود رایگان شبانه رو برمیدارن. از اون موقع تا حالا دیگه از تمدید نکردم. اما من چند روزه دنبال جایگزین گشتم و متوجه چندین شرکت شدم که دانلود شبانه دارن
حالا بین انتخاب هایی که دارم شاتل ، آسیاتک و شهراد هست به نظر شما از کدوم یک ی سرویس اینترنت بگیرم که سرعت و قیمتش نسبت به سرویسی که میده خوب باشه
اولویت با دانلود شبانه سرعت بالا هست، مخصوصا برای دانلود بازی و آپدیت کنسول میخوام، مثل مخابرات الکی الکی یکسری از سرویس ها نبدن و ***** نکنن مثل itunes و http://store.sonyentertainmentnetwork.com
غرب تهران، مرکز شهید زارعی
دوستان اگر کسی تجربه داره یا نسبت به سرویس هر کدوم از این ۳ شرکت شاتل ، آسیاتک و شهراد اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم راهنمایی کنه
یا اگر پیشنهاد دیگهایی برای دانلود رایگان شبانه دارید ممنون میشم مطرح کنید مثلا شرکت دیگه یا طرح خاصی
برا بار 5467 نامحدود اسیاتک نگیریداز دوستان یه سوال نسبتا مهم داشتم
ببخشید شخصی هست که از سرویس های نامحدود آسیاتک استفاده کرده باشه ؟
سرعتش به چه صورت هست ؟ مثلا 512 نامحدودش چطوری هست ؟ چند کیلوبایت هست سرعت دانلودش ؟ و پینگش خوبه
ممنون میشم اگر کمک کنید
باتشکر
سرویس ۲ مگ حجمی برای دانلود شبانه چطوره؟برا بار 5467 نامحدود اسیاتک نگیرید
اما شبانش یه چند روزی خراب شد اما الان برگشته رو دانلود 1 مگ تو کرج تو سه راه گوهردشت ،اما بستگی به منطقتون داره از سرورهای خوب داخلی
در مورد سرورهای خارجی و سرورهایی که به فندق شکن نیاز داره رو 2 ممگ 150 و 10 مگ 240 میگیرم خیلی واضح هست
و سرورهای بیشتر سایتهای مطرح دانلود گیم و نرم افزار ماله اساتک هست مثل yasdl و download.ir و p30day و میهن دانلود و دانلودها و فارسروید و ....
اما خودتونو بکشید از سرور خارجی بالای 250 نمیتونید بگیرید
پینگش اقفتضاحه و سرعت باز کردن وب با فندق شکن تو روز و پیک مصرف داغونه
قطعی نداره ولی اگر انلاین باز هستید نیاید سمتش چون افتضاحه
اگه ارشیو جمع کنید عالیه
اگه بی گزینه ای بگیرسرویس ۲ مگ حجمی برای دانلود شبانه چطوره؟
من هم دانلود میکنم و هم بازی آنلاین اما نیازه به دانلود دارم مثلا الان حتی نمیتونم بازی یه آپدیت کنم یا بازی جدید دانلود کنم