بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام يه سوال:دي
تو منطقه زعفرانيه،اسيا تك بهتره يا شاتل؟
چند ساله كه پتياك دارم اما ديگه انتن دهي وايرلسش خوب نيست و پينگش كم شده... ٠_٠
ممنوم^_^

از دوستان یه سوال نسبتا مهم داشتم
ببخشید شخصی هست که از سرویس های نامحدود آسیاتک استفاده کرده باشه ؟
سرعتش به چه صورت هست ؟ مثلا 512 نامحدودش چطوری هست ؟ چند کیلوبایت هست سرعت دانلودش ؟ و پینگش خوبه
ممنون میشم اگر کمک کنید
باتشکر

4192021343.png

سلام دوستان .یک سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم. کسی تا حالا شبکه ملی اطلاعات داشته ؟میخواستم بدونم امکان دانلود فیلم و اینها باهاش هست ؟ قیمت و حجماش به نسبت مناسبه.

یعنی اینطوری تا حالا اینترنت ندیده بودم ، الان کاملا تو اوجه اوجه از آشغالی تایم اوت پینگ بالا کار نکردن با https و ... :| درست بشو هم نیست کلا به ثبات هم رسیده

منم پینگم از دیروز با 8.8.8.8 که قبلا حدود 150 تا 170 بود الان 50-60 شده . جالبیش اینه که با این که این پینگ کمتر شده پینگم تو بازی ها به شدت بالا رفته. برای مثال قبلا پینگم تو wow، hots حدود 130-170 بود الان بین 200-300 هستش و کلا نمی شه بازی کرد.
یک اتفاقی از دیروز افتاده چون ریست کردن مودم هم اصلا تاثیری روی پینگ نداره دیگه، قبلا پینگ بالا بود ریست می کردیم مودم و چند بار قابل بازی کردن بود الان دیگه اونم کار نمیکنه ....
اینترنت من از صبانت هستش شما از کدوم ISP استفاده می کنی ؟

داداش گلم اگه عدد واقعی میخوای یاهو دات کام رو پینگ کن
isp های عزیز میان dns های معروف مثل 8.8.8.8 رو جایی ست میکنند که شما عدد پایین تری ببینی وقتی تریس میکنی میبینی که مثلا هاب پنجم رو داره 200 ms پینگ میکنه تازه با تایم اوت ولی نتیجه رو داره 50 نشون میده =))

دوستان یه مشکلی برای من با مخابرات پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.الان 3 روزه که چراغ ADSL من چشمک زن شده و لینک ندارم.زنگ هم زدم 2020 کارشناسشون رو فرستاد از درب ورودی تست کرد گفت مشکل از کابل بیرونه ساختمونه.قبل این هم های وب داشتم ولی یه بارم همچین مشکلی برام پیش نیومده بود.حالا بنظرتون خط رو تخلیه کنم از جای دیگه ی نت بگیرم یا هم صبر کنم ببینم مخابراطیا چه غلطی میکنن؟

من از پارس آنلاین سرویس میگفرتم تا وقتی که چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو برداشت و مدعی شده بود که همگی شرکت ها برداشتن و اونها آخرین شرکتی هستند که دانلود رایگان شبانه رو برمیدارن. از اون موقع تا حالا دیگه از تمدید نکردم. اما من چند روزه دنبال جایگزین گشتم و متوجه چندین شرکت شدم که دانلود شبانه دارن
حالا بین انتخاب هایی که دارم شاتل ، آسیاتک و شهراد هست به نظر شما از کدوم یک ی سرویس اینترنت بگیرم که سرعت و قیمتش نسبت به سرویسی که میده خوب باشه
اولویت با دانلود شبانه سرعت بالا هست، مخصوصا برای دانلود بازی و آپدیت کنسول میخوام، مثل مخابرات الکی الکی یکسری از سرویس ها نبدن و ***** نکنن مثل itunes و http://store.sonyentertainmentnetwork.com
غرب تهران، مرکز شهید زارعی
دوستان اگر کسی تجربه داره یا نسبت به سرویس هر کدوم از این ۳ شرکت شاتل ، آسیاتک و شهراد اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم راهنمایی کنه
یا اگر پیشنهاد دیگه‌ایی برای دانلود رایگان شبانه دارید ممنون میشم مطرح کنید مثلا شرکت دیگه یا طرح خاصی

من از پارس آنلاین سرویس میگفرتم تا وقتی که چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو برداشت و مدعی شده بود که همگی شرکت ها برداشتن و اونها آخرین شرکتی هستند که دانلود رایگان شبانه رو برمیدارن. از اون موقع تا حالا دیگه از تمدید نکردم. اما من چند روزه دنبال جایگزین گشتم و متوجه چندین شرکت شدم که دانلود شبانه دارن
حالا بین انتخاب هایی که دارم شاتل ، آسیاتک و شهراد هست به نظر شما از کدوم یک ی سرویس اینترنت بگیرم که سرعت و قیمتش نسبت به سرویسی که میده خوب باشه
اولویت با دانلود شبانه سرعت بالا هست، مخصوصا برای دانلود بازی و آپدیت کنسول میخوام، مثل مخابرات الکی الکی یکسری از سرویس ها نبدن و ***** نکنن مثل itunes و http://store.sonyentertainmentnetwork.com
غرب تهران، مرکز شهید زارعی
دوستان اگر کسی تجربه داره یا نسبت به سرویس هر کدوم از این ۳ شرکت شاتل ، آسیاتک و شهراد اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم راهنمایی کنه
یا اگر پیشنهاد دیگه‌ایی برای دانلود رایگان شبانه دارید ممنون میشم مطرح کنید مثلا شرکت دیگه یا طرح خاصی
مخابرات هيچ سايتي رو سر خود نبسته . DNS مودمتو رو ٤.٢.٢.٤ و ٨.٨.٨.٨ تنظيم كن مشكلت رفع ميشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or