با این وضعیت ispهای adsl الان شرکتهای وایرلس روز به روز داره جمعیتشون بیشتر میشه.
به نظر من الان با این وضع adslها و داستانهای ساعات رایگانشون، بهتره کوچ کنید به وایرلس به مراتب بهتره.
اونایی هم که توو سایتها میگن واسه بازی آنلاین وایرلس خوب نیست، حساب کاره خودشونو میکنن. میگن adsl از وایرلس stableتر هست. منظورشون با adslهای ماها نیست:d
منم پینگم از دیروز با 8.8.8.8 که قبلا حدود 150 تا 170 بود الان 50-60 شده . جالبیش اینه که با این که این پینگ کمتر شده پینگم تو بازی ها به شدت بالا رفته. برای مثال قبلا پینگم تو wow، hots حدود 130-170 بود الان بین 200-300 هستش و کلا نمی شه بازی کرد.
یک اتفاقی از دیروز افتاده چون ریست کردن مودم هم اصلا تاثیری روی پینگ نداره دیگه، قبلا پینگ بالا بود ریست می کردیم مودم و چند بار قابل بازی کردن بود الان دیگه اونم کار نمیکنه ....
اینترنت من از صبانت هستش شما از کدوم ISP استفاده می کنی ؟
آقا من برای دانلود ی نت میخوام، هر چی گشتم دیدم بیشتر شرکتا دانلود شبانه رو برداشتن، اینترنت نامحدود رو هم که ولش کن
از چه شرکتی الان میشه سرویس گرفت، مخابرات کرج هم که دانلود شبانه تعطیل، نامحدود هم که فاتحه
آقا من برای دانلود ی نت میخوام، هر چی گشتم دیدم بیشتر شرکتا دانلود شبانه رو برداشتن، اینترنت نامحدود رو هم که ولش کن
از چه شرکتی الان میشه سرویس گرفت، مخابرات کرج هم که دانلود شبانه تعطیل، نامحدود هم که فاتحه
این پینگ پایین با سرور گوگل چیزه خاصی نیست
چون یکی از سرور های گوگل تو یکی از هین کشور های همسایه هست به این دلیل هست که پینگ پایین میگرید
اگه تعداد مسیر ها کمتر هم باشه تا 30 40 هم پینگ میده