بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

7ec3f4a42b207d73085bbbeb3674dcde6d9ca3a9.jpg

دوستان جدیدا adsl 512 نامحدود ازمخابرات گرفتم

این وضعیت نویز و ایناست ... من آی پی دستی هم ست نکردم دی ان اس هم ندادم ..

بعضی اوقات سریع پینگ میپره بالا

( وضعیت خط هاهم .. یه پریز دارم که فقط یه خط تلفن ازش اومده بیرون به هیچ جا وصل نیست + و اسپیلیتر هم که فقط خط مودم بهش وصله )

ممنون میشم راهنمایی کنید برای بهبودی این وضعیت !

( وضعیت خط هاهم .. یه پریز دارم که فقط یه خط تلفن ازش اومده بیرون به هیچ جا وصل نیست + و اسپیلیتر هم که فقط خط مودم بهش وصله )

وضعیت خط تلفون شما افتضاح هست.
من جای شما بودم سراغ اتصال Wireless با آنتن می رفتم نه کابل مسی.

من خیلی وقت پیش رو همین خط adsl داشتم مشکلی نداشت ... تماس میگیرم باهاشون صحبت می کنم

راه حلش اینه میان یه سیم کشی جدید می کنند ! یا اینکه مستقیم وصل می کنند یا میگن ایراد کجاست ! !

وضعیت خط تلفون شما افتضاح هست.
من جای شما بودم سراغ اتصال Wireless با آنتن می رفتم نه کابل مسی.

تهران مخابرات مشکل داره کلا
منم نویز داره
تو تنظیمات مودم می تونید تغییراتی انجام بدید تا نویز رو کم کنید
خواستید بگید تا اعلام کنم

شما برو دم باکس اصلی که از اونجایی سیم تلفن های ساختمان تقسیم میشه ؛ سیم خودتو پیدا کن بعد وصل کن ببین نویز چه تغییری میکنه اگه دیدی اونجا وضعیت خوبه معلوم میشه که مشکل از سیم کشی داخل ساختمان هست . اگه بخوای سیم مسی جنس خوب بخری متری 2 هزار تومان هست . بعد با فنر بکش بیاد داخل واحد .بازم همه ی اینا در شرایطی هست که وضعیت خطت دم باکس اصلی خوب باشه

تهران مخابرات مشکل داره کلا
منم نویز داره
تو تنظیمات مودم می تونید تغییراتی انجام بدید تا نویز رو کم کنید
خواستید بگید تا اعلام کنم

بگید ...

من زنگ زدم بررسی کنند اگر مشکل از سی کشی بود درست کنند چون واقعا داره اذیت می کنند !

سلام
سرعت دانلود من با بعضی از لینک ها مثل این بشدت بالاست ولی با بقیه لینک ها همون سرعت قراردادی ISP هست، میخواستم بدونم چرا اینجوری میشه؟

از چیزشکن فریگیت استفاده کن ببین تغییری میکنه یا نه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

خدا صبا نتو لعنت کنه! برای عید یه سرویس 12مگ گرفتم،سرعت شبانش به معنای واقعی اشغاله.زنگ میزنم پشتیبانی که اصلا زیر بار نمیرن میگن به خاطر تعطیلات عید نوروز پهنای باند افت کرده.

دوستان من وقتی میخوام league of legends رو آپدیت کنم سرعت دانلود خیلی پایینه, با اینی که مثلا با idm چیزی دانلود میکنم سرعتم حدود 300 ـه ولی
تو آپدیت lol سرعت روی 30 تا 40 هست و گاهی هم صفر میشه... مشکل چیه؟ این کاهش پینگ و رفع محدودیت هم تست کردم جواب نداد...
شماها راحت آپدیت میکنید با سرعت بالا؟ نت من صبانت هست, مشکل از تک کانکشن هست به نظرتون؟... آسیا تک بگیرم یا شاتل بهتر میشه به نظرتون؟ (بحث این مدت اخیر و مشکلات دیسی نیست, در کل از چندین ماهه آپدیت کردن lol واسم دردسره)
با فی.ل ش.ک.ن هم سرعت زیاد نشد... کسی راه حلی داره؟

یکی منو راهنمایی کنه واقعا قاطی کردم دیگه :d
یکی میگه پارس آنلاین خوبه یکی میگه بده ! شاتل ، عصر تلکام .. کلا نطرات مختلفی هست و میدونم که کاملا به منطقه مخابراتی بستگی داره . اگرم به خود ISP زنگ بزنی میگه همه چی آرومه !! خیلی هم عالیه بیا از ما بخر !
تو مرکز مخابراتی شهید رجایی کسی ISP با پینگ پایین سراغ داره؟ دانلود مهم نیست ! خیلی خوشحال میشم یکی پاسخ منو بده .

آقا من پارس داشتم منم اول از اینو اون تو فروما شنیدم 5 ماه به انداره 10 سال زجر کشیدم تو پارس 3 روز 1 بار قطعی داره پینگ اصن ثابت نیست 2 تا 7 صبحم که همیشه پینگ میره بالا بخاطر دانلود رایگان خیلی ضعیفه
پارس آنلاین فقط واسه این محبوب شد که اولین شرکتی بود که شهرستانا و جاهای پرت سرویس میداد
بیشتر این کسایی که تو فروما میان میگن این خوبه اون بده خودشون تو بخش فروش شرکتا میان برای تبلیغات بهتره گوش ندی
خودت باید بری از محله بپرسی ببینی کیا چی دارن به منطقه خیلی ربط دار
من حالا خودم الان شاتل سفارش دادم چند ماهه تو صفم تبلیغ نمیکنم ولی بخاطر اینکه 5 ساله بهترین سرویس دهنده انتخاب شده و کلی جایزه برده
و میگن ثبات داره
ولی در کل اگه حال و حوصله تحقیق نداری بنظرم مخابرات یا شاتل بهترین انتخابان
(البته من رفیقم شاتل گرفته رفتم دیدم خیلی خوبه الکی چند ساله پشت سر هم بهترین سرویس دهنده adsl نشده)
-----
الانم میدونم یکی میاد تست میزاره میگه شاتل خرابه کی میگه خوبه و این حرفا یا میاد تست پارس میزاره :)) ولی اگه اینترنت با ثبات میخواین اعصاب هی دنبال این شرکت و اون شرکتو ندارین این 2 تا بهترینان (شاتلو مخابرات)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or