بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

روشن سازي در مورد سرويس پارس انلاين

من يه توضيحي راجع به سرويس پارس انلاين در تهران بدم :

دوستاني كه ميخوان از پارس انلاين براي سرويس لايو استفاده كنند كاملا در اشتباهند اولا كه تا چندوقت پيش اينترنتو بايد رو bridge ميذاشتيم الان با اونم كار نميكنه و به لايو هم وصل بشيم دائم ميپره بيرون و به سروري وصل نميشه كه بشه بازي كرد و اين مشكل هيچ جوري درست نميشه مگر با شير كردن vp)n) كه خاطر دستكاري تو زيرساخت هاي خود اين شركته حالا به هر دليلي هست روي اينترنت عادي خيلي تاثير گذاشته علاوه بر لايو، تو باز كردن يه سري سايت ها مشكل داره و بايد مودم رو ريست كرد پشتيباني هم نتونسته حل كنه اين از بدياش و اما خوبيش اينه كه واقعا ميشه گفت ازلحاظ سرعت يكي از isp هاي خيلي خوبه مثلا سرعت سرويس 256 مگابيت كه ميگيري سرعتش رو حدود ٣٠٠ تا ٣٥٠ كيلوبايت خيلي وقتا ميره يا اينترنت فعلي خودم 512 kb هست سرعتش رو ٨٠٠ و شبا روي ١ مگابايت هم ميره يه چيزي هم كه در اين شركت معروفه اينه كه خيلي ترافيك ميخوره يعني گاهي اوقات شما استفاده چنداني نداري ولي يه عالمه ترافيك ازتون رفته شايد ترفندشونم اينه كه سرعت رو زياد ميكنن كه چيز خيلي خوبيه ولي از اونور ترافيك رو ميخورن و در مورد دانلود شبانه هم از ساعت ٢ تا ٦ هر چي دانلود كني دو سومش رايگان هست اين مطلب هم از تجربيات خودم و چند تا ازدوستان ديگرم كه پارس انلاين داريم ميگم. موفق باشيد.

دوستان کسی هست که از های وب داشته باشه و برای مولتی پلیر راضی باشه ؟
من دارم
ولی توی بازی فیفا خیلی اوقات بازی برای من تاخیر داره ولی برای حریفم نه !

به نظرتون آسیا تک ممکنه پینگ بدی داشته باشه ؟

ولی آخه آسیاتک یک مساله ای داره برای من :
تابستون رفتم آسیا تک بگیرم
بعد از 1 هفته سر و کله زدن با خط من نتونستن بهم سرویس بدن ، چراغ لینک مودم روشن نمیشد ! ، همونی که با رانژه روشن میشه و با جمع آوری قطع ، (به عبارت دیگه چراغ ADSL )و گفتن خطت مشکل داره بیا پولتو پس بگیر !!!!!!!!!

بعدش هم باز 1 هفته معطلم کردن که خط منو خالی کنن و جمع آوری کنن !
یعنی 16 17 روزی بدون اینترنت موندم از بالای اینا !
(در صورتی که من تا حالا از های وب ، شاتل ، پارس آنلاین ، مخابرات و 2 تا سرویس دهنده محلی شهرمون (سمنان) سرویس گرفتم و هیچ کدوم نشده که نتونن بهم سرویس بدن و سریعاً همشون خطم رو رانژه کردن بدون کمترین مشکلی ! )

حالا به نظرتون برم از اون یکی نمایندگیشون دوباره امتحان کنم ؟ یعنی از یک نمایندگی دیگشون ؟ ولی اگه نشه خیلی ستمه باز 16 17 روز بدون نت بمونم :-s چون این آسیاتک 1 هفته طول میده تا خط رو جمع آوری کنه

آخرین ویرایش:

دوستاني كه ميخوان از پارس انلاين براي سرويس لايو استفاده كنند كاملا در اشتباهند اولا كه تا چندوقت پيش اينترنتو بايد رو bridge ميذاشتيم الان با اونم كار نميكنه و به لايو هم وصل بشيم دائم ميپره بيرون و به سروري وصل نميشه كه بشه بازي كرد و اين مشكل هيچ جوري درست نميشه مگر با شير كردن vp)n) كه خاطر دستكاري تو زيرساخت هاي خود اين شركته حالا به هر دليلي هست روي اينترنت عادي خيلي تاثير گذاشته علاوه بر لايو، تو باز كردن يه سري سايت ها مشكل داره و بايد مودم رو ريست كرد پشتيباني هم نتونسته حل كنه اين از بدياش و اما خوبيش اينه كه واقعا ميشه گفت ازلحاظ سرعت يكي از isp هاي خيلي خوبه مثلا سرعت سرويس 256 مگابيت كه ميگيري سرعتش رو حدود ٣٠٠ تا ٣٥٠ كيلوبايت خيلي وقتا ميره يا اينترنت فعلي خودم 512 kb هست سرعتش رو ٨٠٠ و شبا روي ١ مگابايت هم ميره يه چيزي هم كه در اين شركت معروفه اينه كه خيلي ترافيك ميخوره يعني گاهي اوقات شما استفاده چنداني نداري ولي يه عالمه ترافيك ازتون رفته شايد ترفندشونم اينه كه سرعت رو زياد ميكنن كه چيز خيلي خوبيه ولي از اونور ترافيك رو ميخورن و در مورد دانلود شبانه هم از ساعت ٢ تا ٦ هر چي دانلود كني دو سومش رايگان هست اين مطلب هم از تجربيات خودم و چند تا ازدوستان ديگرم كه پارس انلاين داريم ميگم. موفق باشيد.

: |

ای حدا به ما هم چنین سرعتی عطا کن آمیین

پارس مفت نمیارزه
نگفتم الان یکی میاد میگه پارس خداس :d
پرشده فروما از این آقایون تبلیقاتی فقط پارس نیس همه شرکتا اینجوری شدن پره آدم دارن موندم چقدر حقوق میگیرن :d
good advertise
هیچوقت تو فروما واسه انتخاب شرکت تحقیق نکنین
همون حرفی که تو پست قبلم زدم...
پارس البته اگه تهرانین نرین سمتش اگه شهرستانینو شاتل یا مخابرات ندارین بگیرین ازش ولی اگه تهرانین
بین شاتل و پارس موندین کدومو برین شک نکنین شاتل
تجربه شخصی و چندتا از رفیقای دانشجومه ;)

آخرین ویرایش:
پارس مفت نمیارزه
پرشده فروما از این آقایون تبلیقاتی فقط پارس نیس همه شرکتا اینجوری شدن پره آدم دارن موندم چقدر حقوق میگیرن :d
good advertise
پارس البته اگه تهرانین نرین سمتش اگه شهرستانینو شاتل یا مخابرات ندارین بگیرین ازش ولی اگه تهرانین

یعنی حالا این ad شاتل نبود؟؟

یه فایل 4 گیگی واسه دانلود گذاشته بودم و سر 99 درصد سرعتم صفر شد، رفتم بررسی کردم و دیدم حجم تمام شده ، جالب اینجاست که 8 گیگ داشتم:دی پشتیبانی هم که ... :|
نتیجه : فایل 4 گیگی دانلود نشد ولی 8 گیگ کم شد .
من دیگه حرفی ندارم :))
عجایب مخابرات.

پارس مفت نمیارزه
good advertise

اقا يا خانم محترم لطفا اول ببين من چي نوشتم بعد بيا تز بده من هر چي كه درباره پارس انلاين چه از طرف خودم چه از تظر خيلي هاي ديگه رو كه ميدونستم نوشتم كه بحثش ديگه تموم شه اتفاقا من خودم پارس انلاينو به هيچ يك از گيمر ها پيشنهاد نميكنم و روزي نيست كه بر شركت پارس انلاين لعنت نفرستم چون منو از بازي تو محيط لايو و حتي اينترنت گردي ساده انداخته تنها و تنها نكته مثبت پارس انلاين سرعتشه كه سرعت بالا بدون امكان استفاده از خيلي چيزا به درد نميخوره شما هم نميخواد سنگ شاتل رو به سينه بزني ادم مخابرات بگيره بهتره

نه من پول گرفتم نه حقوق بگیر جایی هستم چند وقته پارس دارم کاملا راضی هستم
من از داتک بگیر تا مخابراط ر داشتم هیچکدوم به خوبی پارس نبودن البته ممکنه این چند وقته پ۱ورت های مرکز مخابراطیمون ر خوب کردن ولی خوب در حال حاضر کاملا راضی هستم ولی این دانلود شبانه ر ورداشت خیلی خیلی کار بدی کرد

نمیدونم اصن سمت شاتلم نرین خیلی آشغاله اینجوری باید بگیم دیگه
مضخرف پینگ دانلود گه بدترین شرکته تاحالا جایزه نبرده پشتیبانی 0
اینجوری باید بگیم حتمی!!! 8-|

خیرهه سرمون اومدیم کمک کنیم هی از این شرکت به اون شرکت نرن یه سریا (مث من اعصابشون به ف-ا-ک نره)

ما که پستمونو گذاشتیم اونایی که خواستن استفاده میکنن ولی بازم میگم از نظر stable بود اول شاتله و مخابراته حالا خودتون میدونین
2 روز نشد که تو پارس پینگم تکون نخوره صبح یجور شب یه جور یه بار 200 یه بار 150 یه بار 300 شبا هم که از 2 به بعد 400 :-& تو این 5 ماه که از پارس داشتم اینقد مضخرف بود که دوره بازیه آنلاین و stream کردن و خط کشیدم تو هفته حداقل 4 بار قطعی داشت ، Tera زد آی پیمو بن کرد )xدر این حده حالا در کل گفتم البته من نامحدود بودما وضعیته محدوداشو نمیدونم ولی برای بازی اصن سمت پارس نرین پشیمون میشین
البته اگه کسی مثلا مبین نت داشته باشه یا آسیا تک یا شرکتای دیگه بره پارس معلومه میگه عالبه ولی یکی که برای کسی که میفیت نت خیلی براش مهمه و بین شاتلو پارس گیر کرده گفتم

آخرین ویرایش:
خوب من امروز نت پارس آنلاینم وصل شد . قبل از اینکه اینترنت ازشون بگیرم بهم گفتن پینگشون زیر 150 اکثرا . بعد از اینکه نت رو گرفتم سرعت دانلود خیلی خوبه ولی پینگم رو 210 220 بود و تایم اوت زیاد داشت ، زنگ زدم پشتیبانی گفت من تا یه رنجی می تونم بیارم پایین پینگتو تایم اوتمم درست کرد ولی کفت اگه میخوای زیر 140 150 باشه باید 72 ساعت صبر کنی زنگ بزنی 82201 بگی برای گیمینگ میخوام پینگ رو میارن پایین برات .چندین بار هم مودم ریست کردم ببینم مشکلی دارم که نداشتم، الانم پینگ با 4.2.2.4 180 - 190 شده . و خوشبختانه الان 3 4 ساعت دارم بازی میکنم نه هیچ قطعی ندارم . تایم اوت هم ندارم ، فیفا و بتل راحت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or