pesarekhoob
کاربر سایت
سلام دوست عزیز..سلام ! به تازگی سرویس وایرلس گرفتم ! پینگ نوسان داره شدید توی بازی با سرورهای اروپا ( بازی بتل 4 ) ! یه لحضه 100 هست بعد 300 و بعد 200 و همین طور دائم نوسان داره شدید ! مشکل از مدل آنتن هست یا خود شرکت سرویس دهنده هست یا وضعیت دریافت سیگنال از سمت من و ... ؟ باید چطور چک کنم مشکل از سمت خودم نباشه ؟؟ مدل آنتن : میکروتک sxt lite 5nd r2 ! از 4 خونه سیگنال روی آنتن 2 تاش روشن هست و فاصله هم با دکل سرویس دهنده زیر 3 کیلومتر ! دکل قابل دید هست ! 2 تا پلاستیک سفید معمولی و یک گونی کوچک :d هم کشیدم روی آنتن که آب و هوا روش اثر نذاره ( خود سرویس دهنده گفت این کار رو بکنم البته گونی ابتکار خودم بود) ! تشکر
میخواستم نانو استیشن 5 بخرم خود فروشنده گفت که مدل میکروتک 2 سیگنال دریافتیش از 4 سیگنال نانو استیشن 5 قوی تره و این بهتره !
![]()
سلام دوست عزیز..
از کجا سرویس گرفتید؟...
بردار من آنتن من قشنگ پشت سرهم 4 روز زیر بارون کامل شسته شد غرق در آب هیچ مشکلیم نداشت برای من 5 تا چراغ آنتنش فوله و هیچ مشکلیم پیدا نکردم من موندم اون نصاب این پیشنهادو سر چی داده![]()
سلام ! به تازگی سرویس وایرلس گرفتم ! پینگ نوسان داره شدید توی بازی با سرورهای اروپا ( بازی بتل 4 ) ! یه لحضه 100 هست بعد 300 و بعد 200 و همین طور دائم نوسان داره شدید ! مشکل از مدل آنتن هست یا خود شرکت سرویس دهنده هست یا وضعیت دریافت سیگنال از سمت من و ... ؟ باید چطور چک کنم مشکل از سمت خودم نباشه ؟؟ مدل آنتن : میکروتک sxt lite 5nd r2 ! از 4 خونه سیگنال روی آنتن 2 تاش روشن هست و فاصله هم با دکل سرویس دهنده زیر 3 کیلومتر ! دکل قابل دید هست ! 2 تا پلاستیک سفید معمولی و یک گونی کوچک :d هم کشیدم روی آنتن که آب و هوا روش اثر نذاره ( خود سرویس دهنده گفت این کار رو بکنم البته گونی ابتکار خودم بود) ! تشکر
میخواستم نانو استیشن 5 بخرم خود فروشنده گفت که مدل میکروتک 2 سیگنال دریافتیش از 4 سیگنال نانو استیشن 5 قوی تره و این بهتره !
![]()
من بیشتر فکر میکنم میخواسته ترولت کنه بابا اینا ضد همچی هستن ماله من 3 ساله زیر برفو بارونو رعد و برقه چراغ انتن هم باید فول باشه 2 خط کمه.
دست من که نیست هر کاری میکنم بیشتر از 2 خط آنتن نمیده ! تعداد آنتن به گفته خودش هیچ تاثیری روی سرعت نداره ! الان تکلیف چیه ؟ تعداد آنتن بیشتر چه تفاوتی ایجاد میکنه !
برای حل این مشکل به اندازه راه های رسیدن به خدا راه وجود داره.
شما اول بگو که آیا فایل بکاپ از تنظیمات روتر رو داری؟
نه ! آنتن رو نو خریدم پیش خود سرویس دهنده بعد کانفیگ کرد بهم داد ! آدرس ورودی مودم 192.168.88.1 بود که تغییرش داد به 2.2.2.2 و یوزر و پس هم گذاشت روی آنتن ! لطفا راهنمایی کن ! تشکر![]()
اوخ... خیلی بد شد، حقیقتا تنها راهش ریست و کانفیگ دوباره هستش که ممکنه دردسر واستون ایجاد کنه.
من جای شما بودم:
۱. زنگ میزدم میگفتم "خودتونید" و یا یوزر پس رو میگید یا من میرم از یک سرویس دیگه میخرم.
۲. زنگ بزنید بگید مودم خرابه و.... بعد که طرف اومد یک پولی بدید بهش پسوردو بگیرید ازش.
حقیقتا اینا حق ندارن یوزرنیم و پسورد رو بهتون ندن....
میگه اگر وارد آنتن بشی به جز خود روتر میتونی به کل دکل ما هم دسترسی داشته باشی ! راه که داره البته ولی بچه ها جواب نمیدن ! راحت میشه پسوردش رو هک کرد یه سری مطلب خوندم چند جا اما من دستگیرم نشد چی میگن ! بعضی بچه ها وارد هستن توی بحث شبکه که جواب نمیدن !![]()