Sorena Asadi
کاربر سایت
سلام دوستان اسیا تک برای دانلود خوبه ؟ شبانه رایگانش چطوره؟ یه توضیح کسی که اطلاعات داره میده 4 مگ میخوام بگیرم
من تبریز نیستمسلام تبریز بهترین اینترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا ماهیانه حداکثر 60 تومن از چه شرکتی میتونم بگیرم؟
چند سالی میشه مکس نت دارم 1 مگابایت برنزی نامحدود ماهیانه 55 میدم سرعت دانلود نهایتا 60 تا میده. کم نیست با این هزینه ای که میگیرن؟
سرعت دانلود چند تا میده؟ کیفیتش چجوری هست قطعی داره؟من تبریز نیستم
ولی شاتل نامحدود داره با سرعت 128 ماهی 30 تومن. البته معمولا سرعت حدود 150~250kb هست
سلام تبریز بهترین اینترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا ماهیانه حداکثر 60 تومن از چه شرکتی میتونم بگیرم؟
چند سالی میشه مکس نت دارم 1 مگابایت برنزی نامحدود ماهیانه 55 میدم سرعت دانلود نهایتا 60 تا میده. کم نیست با این هزینه ای که میگیرن؟
سلام دوستان اسیا تک برای دانلود خوبه ؟ شبانه رایگانش چطوره؟ یه توضیح کسی که اطلاعات داره میده 4 مگ میخوام بگیرم
اره 60 تا میده. پس نامردا این مدت کردن تو پاچم شما پیشنهادی دارین از کدوم شرکت بگیرم؟سرعت 1 مگابیت ولی شما 60 کیلوبایت میگیرن؟ اگر آره که بله، خیلی سرعت کمه! تقریبا میشه گفت نصف سرعتی که باید داشته باشین هست!
اره 60 تا میده. پس نامردا این مدت کردن تو پاچم شما پیشنهادی دارین از کدوم شرکت بگیرم؟

Godping.irآقا یه سایت برای خرید سرویس کاهش پینگ پ.خ میکنید ؟ ممنون
- - -ویرایش - - -
آقا یه سایت برای خرید سرویس کاهش پینگ پ.خ میکنید ؟ ممنون
پارس آنلاین برای من قطعی نداره نه بتل نه فیفا .پارس آنلاین هم همین جوریه ! هر 10-15 دقیقه یه بار کلا قطع میشه !