بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام تبریز بهترین اینترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا ماهیانه حداکثر 60 تومن از چه شرکتی میتونم بگیرم؟
چند سالی میشه مکس نت دارم 1 مگابایت برنزی نامحدود ماهیانه 55 میدم سرعت دانلود نهایتا 60 تا میده. کم نیست با این هزینه ای که میگیرن؟

سلام تبریز بهترین اینترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا ماهیانه حداکثر 60 تومن از چه شرکتی میتونم بگیرم؟
چند سالی میشه مکس نت دارم 1 مگابایت برنزی نامحدود ماهیانه 55 میدم سرعت دانلود نهایتا 60 تا میده. کم نیست با این هزینه ای که میگیرن؟
من تبریز نیستم
ولی شاتل نامحدود داره با سرعت 128 ماهی 30 تومن. البته معمولا سرعت حدود 150~250kb هست

سرعت 1 مگابیت ولی شما 60 کیلوبایت میگیرن؟ اگر آره که بله، خیلی سرعت کمه! تقریبا میشه گفت نصف سرعتی که باید داشته باشین هست!

سرعت 1 مگابیت ولی شما 60 کیلوبایت میگیرن؟ اگر آره که بله، خیلی سرعت کمه! تقریبا میشه گفت نصف سرعتی که باید داشته باشین هست!
اره 60 تا میده. پس نامردا این مدت کردن تو پاچم شما پیشنهادی دارین از کدوم شرکت بگیرم؟

اره 60 تا میده. پس نامردا این مدت کردن تو پاچم شما پیشنهادی دارین از کدوم شرکت بگیرم؟

من چیزی در مورد کیفیت شرکت های تبریز نمیدونم. اگر دوست و آشنایی دارین از اونا بپرسین، برین خونشون و پینگ، سرعت اینا رو تست کنید و...
اگر نه که شاید اینجا کسی بتونه جواب بده. ;)

من با چند تا از کاهش پینگایی که کانکت میشم Nat ام Strict میشه در حالی که حالت عادی Open اِ ! کسی راه حلشو بلده ؟ یا کاهش پینگی میشناسه که این مشکلاتو نداشته باشه ؟
کلا هرکدومشون یه ساز میزنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or