بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من مودم Linksys دارم و چند ماه پیش از خود مخابرات سرویس داشتم. فاصله خونه قبلی با مرکز مخابرات تقریبا زیاد بود و خط هم فیبرنوری بود.
منم دقیقا این مشکل رو داشتم.
بصورت کاملا رندوم و معلوم نبود کی. یه دفه چراغ DSL خاموش میشد. چند ثانیه بعد چشمک زن میشد و بعد از 30 ثانیه این حدودا هم ثابت!
دوباره نیم ساعت، یه ساعت ..... کار میکردی، دوباره همینجوری میشد.
برای دانلود و این چیزا مشکلی نبود، اما برای آنلاین بازی کردن از سرور DC میشدی و اصلا نمیشد آنلاین بازی کرد با این وضعیت!
الان یک ماهی میشه خونه رو عوض کردم اومدم جایی که به مرکز مخابراتی خیلی نزدیک تره!
خطم هم دیگه فیبرنوری نیست.
با همون مودم الان دیگه اون مشکل رو به هیچ وجه ندارم!
پس مطمئن باش مشکل شما از مودم نیست!
احتمال خیلی زیاد از کیفیت پایین خطوط مخابراتی منطقه یا کلا شهرتون هست و یا فاصله تون خیلی زیاده یا نویز زیاد داره و .....
خلاصه مشکل از خطوط هست و ربطی به مودم و کامپیوتر و پورت و کابل و ... نداره :)
برو خونتون رو عوض کن مثل من راحت شی :d :d :d

دادا باید چیکار کرد یعنی ؟؟ خونه رو عوض کنیم ؟ :| :دی
امشب مودم رو عوض کردم
صبح هم سیم کشی خونه رو عوض کردم :|
امیدوارم دیگه اینطوری نشه ......

هدیه سرویس های نامحدود پارس آنلاین چرا انقدر کمتر شده؟! :|
من 256 نامحدود گرفتم قبلا تا 20 گیگ دانلود سرعت 384 کیلوبایت و از 20 تا 30 گیگ سرعت 128 میداد.
الان نگاه اندختم اون بازه 20 گیگ شده 10 و اون 30 شده 16! :|
این چه وضعشه!

دوستان یه سوال
امروز برام این dslbox اسیاتک رو اوردن :دی توش یه پیرهن قشنگ سایز خودم با یه مودم و یه پین بود برای ثبت نام . تا الانش عالی انجام دادن :دی
از ادامش برای رانژه خط این طور که میگن باید مشخصات مالک خط رو بدم که الان مالک خط که پدربزرگ بنده هستن فوت کردن و کارت ملی هم نداشتن :دی این اسیاتک هم شماره ملیشون رو میخوان که گفتم من ندارم گفتن یه شماره ملی دیگه بدم که شماره ملی پدرم یعنی پسر پدربزرگم (نیاز به توضیح نبود :|) رو دادم که گفتن باز پنج شنبه زنگ بزنم احتمال داره برگشت بخوره! :(
الان سوال من اینه احتماله برگشت خوردن چه قدره؟ چون ایشون شماره ملی نداشتن پس من باید چی کار کنم ؟ :دی
قبل از اسیاتک تا همین دو هفته پیش از پارس انلاین (الان افلاینه :دی) نت داشتم که موقع ثبت نام هم مشخصات مالک خط رو دادم البته اون موقع یادم نیست شماره ملی پدرم رو دادم یا شماره شناسنامه پدربزرگم :|
الان تکلیف چیه؟ برگشت میخوره یا رد میشه و فعال میشه؟ :دی
خواهشا اگه میتونید سریع بگید تا از این استرس (:دی) خلاص شم :|

کلا همه ی اینترنت های ایران روز های اول که میگیری میبینی چقدر خوبه و هر چقدر که میگذره Time Out ها ( قطع و وصل ها ) بیشتر میشه و سرعت هم پایین میاد . در کل به نظر من مخابرات بهترین سرویس دهنده اینترنت در ایران هستش .

سلام دوستان
عاقا راسته که مخابرات دیگه نامحدود بالای سرعت ۵١٢ نمیده؟
رفتم مخابرات میگه هیچی هم قبول نمیکنیم(کارت دانشجویی,...)
چرا انقدر بازار نامحدود خراب شده؟

سلام دوستان
سلام
بله دقیقا فقط تا 512 ن حمدود میده ماهی 24
قبلا 1 مگ و 2 هم میدادن با قیمت 44و فکر کنم 80
ولی خب 512 ش هم بدک نی

سلام دوستان

خوشی زده زیر دلت :|:d توی 90 درصد استان ها کلا نامحدود حذف شده ، خدا رو شکر کن هنوز 512 نامحدودی 25 تومنی گیرت میاد ! تدبیر رفت توی پاچه بقیه استان ها هنوز قسمت تهرانی ها نشده 8-| ما فعلا در مرحله امید قرار داریم ! شما هنوز در مرحله تدبیر قرار داری ... مونده تا برسی ... :):| برای فهم موضوع تعابیر زیر مطالعه شود !

1- تدبیر : به چیزی گویند که قبلا در دسترس بوده و آن را از دسترس خارج کنند .
2 - امید : منتظر ماندن برای بازگشت چیزی که در پی تدبیر از دست رفته است ! ( که باز نخواهد گشت :) )
3 - Problem : ? :|

آخرین ویرایش:
دوباره شد 60!!!!
zon01tpyvpp8atf2tqkr.png

کسی نمیدونه قضیش چیه!!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or