بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

27874815908593011527.jpg

:d:d:d

دوستانی که در تهران هستند (اگه منطقه ی مخابراطی الغدیر باشه که بهتر) از آسیاتک از لحاظ کیفیت راضی هستید ؟ پینگ ؟ قطعی و وصلی ؟
ممنون

سلام
بله دقیقا فقط تا 512 ن حمدود میده ماهی 24
قبلا 1 مگ و 2 هم میدادن با قیمت 44و فکر کنم 80
ولی خب 512 ش هم بدک نی

من 512 ـش رو گرفتم سرعتش رو 64 ثابت می مونه . اصلا burst نداره . حالا اون به کنار موقع دانلود حتی نمی تونستم پیج باز کنم . اصن یه وضی :|
دو روز بعدش رفتم کنسل کردم سرویس رو

--------------------------------------------------------------------------------------------

پارس آنلاین

65917393619664415510.png

سلام ! یه چند مدتیه که تو دوتا سبح ها پینگم خوبه و ظهر به بعد شروع میکنه به افزایش پینگ !
قبلنا کلا فیکس زیره دویصت بود ولی الان شب ها تا 350 هم میره بالا !
به نظرتون با صحبت کردن باisp میشه مشکل رو حل کرد ؟ چی بهشون بگم ؟

سلام.
شاتل نسبت به پارس آنلاین برای دانلود شبانه چطور است؟ من با پارس آنلاین 1024، شبانه بین 1 تا 4 گیگ دانلود می کردم، خواستم ببینم مثلا با شاتل 2048، می شود در همین حدود شبانه "رایگان" دانلود کرد؟ اگر بله، لطفا نام دقیق سرویس را بگویید.
برای بازی آنلاین هم نمی خواهم استفاده کنم و برای همین پینگ خیلی برایم اولویت ندارد.

درباره کاهش اخیر پینگ dnsـای گوگل تحقیق کردم!! بهترین جوابی که پیدا کردم اینه که یه سرور جدیدی اطراف ما زدن و ما داریم به اون وصل میشیم!!

آخرین ویرایش:
سلام یه دو روزه هی نتم قطع میشه بعد باید مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره وصل بشه بعد دوباره 20 دقیقه بعد قطع می شه این مشکل از نتم هست یا مودم . isp ایم مخابراته . به 2020 زنگ زدم گفتن از مودمه .درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or