سلامسلام.
شاتل نسبت به پارس آنلاین برای دانلود شبانه چطور است؟ من با پارس آنلاین 1024، شبانه بین 1 تا 4 گیگ دانلود می کردم، خواستم ببینم مثلا با شاتل 2048، می شود در همین حدود شبانه "رایگان" دانلود کرد؟ اگر بله، لطفا نام دقیق سرویس را بگویید.
برای بازی آنلاین هم نمی خواهم استفاده کنم و برای همین پینگ خیلی برایم اولویت ندارد.
سلام.
شاتل نسبت به پارس آنلاین برای دانلود شبانه چطور است؟ من با پارس آنلاین 1024، شبانه بین 1 تا 4 گیگ دانلود می کردم، خواستم ببینم مثلا با شاتل 2048، می شود در همین حدود شبانه "رایگان" دانلود کرد؟ اگر بله، لطفا نام دقیق سرویس را بگویید.
برای بازی آنلاین هم نمی خواهم استفاده کنم و برای همین پینگ خیلی برایم اولویت ندارد.
راستی الانم که سرویساش رایگانش رو برداشتن کردن نیم بها تازه 3500 هم میگیرن ... سمت شاتل نرو
راستی این عکس رو حتما یه نگاه بش بندازین و لطفا به اشتراک بزارین تا مردم الکی گول این شاتل رو نخورن :
![]()
اگه دوست داشتی یه تست خودت بزن و نیمه ی پر لیوان رو یه نگا بنداز D:قطعن با هدف اینکه فشار مالی رو مشتریاشون نیاد سرعتو کم میکنن!!! همیشه باید نیمه ی پر لیوانو دید!!
برو از خدا بترس، چرا به isp مردم تهمت میزنی!!؟؟![]()
اگه دوست داشتی یه تست خودت بزن و نیمه ی پر لیوان رو یه نگا بنداز D:
من انقدر از شاتل دوز و کلک دیدم که دیگه حالم ازشون به هم میخوره ، پول انقدر یعنی ارزش داره که اینا این همه کلک سوار کنن ؟