بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات دو هفته است که پینگ افتضاح!!!رسما این کاهش پینگ هم رو هوا تموم میشه!!!
10666712939581096297.png

دوستان برا گیم انلاین با سرورای استیم یا valve چی پیشنهاد میکنید؟ ( CS GO )
الان از مخابرات 1مگ نامحدود دارم فقط از 2 شب تا 10 صبح پینگ 120 بقیش 250. با 250 ام نمیشه بازی کرد
منطقه مخابراتی هم آزادگان هست. تهران
مرسی

کی از مخابرات 1 مگ گرفتی ؟
من الان میخوام بگیرم دیگه به هیچ کس بالاتر از 512 نمیدون ، کارت دانشجویی ای و اینام دیگه سرش گرده

- - -ویرایش - - -

سلام.
شاتل نسبت به پارس آنلاین برای دانلود شبانه چطور است؟ من با پارس آنلاین 1024، شبانه بین 1 تا 4 گیگ دانلود می کردم، خواستم ببینم مثلا با شاتل 2048، می شود در همین حدود شبانه "رایگان" دانلود کرد؟ اگر بله، لطفا نام دقیق سرویس را بگویید.
برای بازی آنلاین هم نمی خواهم استفاده کنم و برای همین پینگ خیلی برایم اولویت ندارد.
سلام
ببین من الان شاتل دارم ، دارم تخلیه میکنم ، منم برا دانلود میخواستم ...
شاتل فرقی نداره سرویست چی باشه شبانه بیش از یه مقدار که دانلود کنی تا آخر ماه سرعتت دایال آپ میشه و با هیچ کلکی نمیتونی بیاریش بالا ، قبلانا میشد ، دیگه نمیشه
ببین چی شده که من دارم شاتل رو ول میکنم میرم 512 مخابرات بگیرم
نظر منو میخای بدونی دیگه شرکتای خصوصی به درد نمیخورن ، اگه تو مخابرات آشنا ماشنا داری از مخابرات سزعت بالا بگیر
:|

- - -ویرایش - - -

سلام.
شاتل نسبت به پارس آنلاین برای دانلود شبانه چطور است؟ من با پارس آنلاین 1024، شبانه بین 1 تا 4 گیگ دانلود می کردم، خواستم ببینم مثلا با شاتل 2048، می شود در همین حدود شبانه "رایگان" دانلود کرد؟ اگر بله، لطفا نام دقیق سرویس را بگویید.
برای بازی آنلاین هم نمی خواهم استفاده کنم و برای همین پینگ خیلی برایم اولویت ندارد.

راستی الانم که سرویساش رایگانش رو برداشتن کردن نیم بها تازه 3500 هم میگیرن ... سمت شاتل نرو
راستی این عکس رو حتما یه نگاه بش بندازین و لطفا به اشتراک بزارین تا مردم الکی گول این شاتل رو نخورن
:
10693356657039031199.jpg

راستی الانم که سرویساش رایگانش رو برداشتن کردن نیم بها تازه 3500 هم میگیرن ... سمت شاتل نرو
راستی این عکس رو حتما یه نگاه بش بندازین و لطفا به اشتراک بزارین تا مردم الکی گول این شاتل رو نخورن
:
10693356657039031199.jpg

قطعن با هدف اینکه فشار مالی رو مشتریاشون نیاد سرعتو کم میکنن!!! همیشه باید نیمه ی پر لیوانو دید!!
برو از خدا بترس، چرا به isp مردم تهمت میزنی!!؟؟:دی

من اینجوری باید نزدیک ماهی 60-80 تومن کاهش پینگ بدم
14 تومنم نتمه میهش ماهی نزدیک 100-130
ISP خوب میخوام که دیگه روزا کاهش پینگ نزنم
شبام که خوابم

میگم چرا تو ایران همه چیز محدوده!!!:d خدایش کاهش پینگ زور داره ادم 3 گیگ 11 تومنه بده بعد 3گیگ 12 حجم نت بده....ایکاش نامحدودش رو می فروختن:d

قطعن با هدف اینکه فشار مالی رو مشتریاشون نیاد سرعتو کم میکنن!!! همیشه باید نیمه ی پر لیوانو دید!!
برو از خدا بترس، چرا به isp مردم تهمت میزنی!!؟؟:دی
اگه دوست داشتی یه تست خودت بزن و نیمه ی پر لیوان رو یه نگا بنداز D:
من انقدر از شاتل دوز و کلک دیدم که دیگه حالم ازشون به هم میخوره ، پول انقدر یعنی ارزش داره که اینا این همه کلک سوار کنن ؟

اگه دوست داشتی یه تست خودت بزن و نیمه ی پر لیوان رو یه نگا بنداز D:
من انقدر از شاتل دوز و کلک دیدم که دیگه حالم ازشون به هم میخوره ، پول انقدر یعنی ارزش داره که اینا این همه کلک سوار کنن ؟

متاسفانه تو شهر ما نیستن که از این نعمت استفاده کنم!!!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or