بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
منم مخابرات داشتم با همین قیمت تا 4 ماه پیش البته ! کم کم تمام استانها مخابرات داره نامحدود رو حذف میکنه شمام تا میتونی حالشو ببر "فعلا"

با سلام خدمت همه
دوستان کسی هست که صبانت خوزستان یا اهواز داشته باشه بگه پینگ صبانت تو خوزستان چند در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟برای گیم آنلاین میخوام بگیرم
پینگ 8.8.8.8 چنده؟؟
من 128 نامحدود میخوام بگیرم
با تشکر

واقعا تو این فروم خوزستانی نیست که صبانت داشته باشه!!!!! عجیبا غریبا!!!!

نامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
اقا مخابرات نگیرید در حال حاضر که افتضاح شده
من الان 2..3 هفته هست چپ و راست هر یک ساعت قطع میشه کلا چراغ لینک هم اپ نمیشه/پشتیبانی هم که کلا بیخیال /الان 1.5 هست 1 مگابیت نامحدود دارم تو این مدت بی سابقه بوده.

هر هر هر هر :دی ببینین اینو بعد خودکشی کنین :دی

crwk9u96o2zvelvv1twt.png

راایتل 1 مگ :دی

منم مخابرات داشتم با همین قیمت تا 4 ماه پیش البته ! کم کم تمام استانها مخابرات داره نامحدود رو حذف میکنه شمام تا میتونی حالشو ببر "فعلا"

سلام
من 1 خط 512 نامحدود مخابرات دارم که فقط کار دانلود رو انجام میده
یه خط هم پارس انلاین با سرعت بالا که فقط بدرد وب گردی میخوره

مخابرات وقتی داری دانلود می کنی همزمان می تونی راحت پیج باز کنی ؟ سرعت دانلود هم رو 64 ثابت هست دیگه ؟
پیشگامان 1 مگ نامحدود سرعت دانلود چند میده ؟ راضی هستی ؟

سرعت بین 60 تا 80هه ! اگه با IDM دانلود کنی نمیتونی پیج باز کنی
پشگامان هم قبلا داشتم سرعت روی 130 ثابت بود

پیشگامان 1 مگ نامحدود رو کرده 103 هزار تومان

والا تا وقتی ما داشتیم (حدودا 2 ماه پیش) 50 بود ! تعرفه ی نامحدودهاش از روی سایت هم حذف شده و فقط تلفنی قیمت میدن

با سلام خدمت همه
دوستان نظرتون در مورد پارس آنلاین برای بازی کردن گیم آنلاین چیه؟!
کسی تا حالا سرویس گیم پارس آنلاین رو فعال کرده؟!اگه کسی هست چقدر پینگ در سرورهای ایرانی مثل کانتر و کالاف و در سرورهای خارجی مثل بازی DOTA2 آنلاین کاهش پیدا کرده؟! لطفا با عدد توضیح بدید مثلا قبلا این عدد بوده الان این شده
آیا فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
با تشکر فراوان

با سلام خدمت همه
دوستان نظرتون در مورد پارس آنلاین برای بازی کردن گیم آنلاین چیه؟!
کسی تا حالا سرویس گیم پارس آنلاین رو فعال کرده؟!اگه کسی هست چقدر پینگ در سرورهای ایرانی مثل کانتر و کالاف و در سرورهای خارجی مثل بازی DOTA2 آنلاین کاهش پیدا کرده؟! لطفا با عدد توضیح بدید مثلا قبلا این عدد بوده الان این شده
آیا فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
با تشکر فراوان

نظر بنده در مورد پارس انلاین :
سرویس گیمینگ = 0 عدد اختلاف پینگ و حتی بدتر شدن ...
حالا شما فعال کن ضرر نمیکنی ولی به نت من که سه ماه پیش گند زد :دی

--------------------------------------------------------------------این ربطی به نقل قول نداره !!----------------------------------------------------------------

این اسیاتک بعد 3 هفته که یه هفته و خرده ایش منتظر بودم dslbox برسه فهمیدم گیج علی اصلا برام ثبت نکرده :دی زنگ زدم گفتن پیگیری میزنیم برات گفتم برادر پیگیری چیه یارو ثبت نکرده شما میخوای چیزی که نیست رو پیگیری کنی؟؟ :| رفتم سایتشون ثبت نام کردم بعد دو روز برام رسید . بسیار هم باکس تر و تمیز وخوشگلیه :دی
بعد رفتم سر راه اندازی مخابراتی اول مخابرات برگشت زد بعد دو روز که مشکل x دارین که مربوط میشد به خود اسیاتک که امروز زنگ زدم گفتن بله اون مشکل حل شده مدارک هم تایید شده فرستادیم مخابرات واسه تهیه پورت که چون مرکز مخابراتی شما ما محدودیت پورتشو برداشتیم و شما الان نفر 4 تو صف گرفتن پورت هستید ، انشالله سریع براتون درست میشه :دی
خلاصه هیچی دیگه من الان سه هفتس با وایمکس 128 ایرانسل میام :| البته اون پینگی که گذاشتم مربوط میشد به رایتل که تو مدرسه گرفتم :دی

نظر بنده در مورد پارس انلاین :
سرویس گیمینگ = 0 عدد اختلاف پینگ و حتی بدتر شدن ...
حالا شما فعال کن ضرر نمیکنی ولی به نت من که سه ماه پیش گند زد :دی

--------------------------------------------------------------------این ربطی به نقل قول نداره !!----------------------------------------------------------------

این اسیاتک بعد 3 هفته که یه هفته و خرده ایش منتظر بودم dslbox برسه فهمیدم گیج علی اصلا برام ثبت نکرده :دی زنگ زدم گفتن پیگیری میزنیم برات گفتم برادر پیگیری چیه یارو ثبت نکرده شما میخوای چیزی که نیست رو پیگیری کنی؟؟ :| رفتم سایتشون ثبت نام کردم بعد دو روز برام رسید . بسیار هم باکس تر و تمیز وخوشگلیه :دی
بعد رفتم سر راه اندازی مخابراتی اول مخابرات برگشت زد بعد دو روز که مشکل x دارین که مربوط میشد به خود اسیاتک که امروز زنگ زدم گفتن بله اون مشکل حل شده مدارک هم تایید شده فرستادیم مخابرات واسه تهیه پورت که چون مرکز مخابراتی شما ما محدودیت پورتشو برداشتیم و شما الان نفر 4 تو صف گرفتن پورت هستید ، انشالله سریع براتون درست میشه :دی
خلاصه هیچی دیگه من الان سه هفتس با وایمکس 128 ایرانسل میام :| البته اون پینگی که گذاشتم مربوط میشد به رایتل که تو مدرسه گرفتم :دی

دوستان فریب DSL BOX یا هر چیز مشابه دیگه ای از ISP های دیگه رو نخورید! تنها برای جذب نقدینگی از مردم و کاربران خوشبین طراحی و تبلیغ میشه و حجمی رو که ممکنه فقط برای 3 ماه کافی باشه در پکیج 2 ساله قرار دادن که برای خرید ترغیب کننده باشه ولی در عمل هیچ فرقی با سرویسهای بی کیفیت دیگه نداره،

بعنوان یه توصیه ی کارشناسی ، کلا تا می تونید به ISP ها اطمینان نکنید و همچین پولهای قلمبه ای رو در این شرایط بهشون هدیه ندید! کیفیت پهنای باند زیرساخت اصلا مطلوب نیست هنوز.

منم اسیا تکم امروز وصل شد این نماینده منگول بجای 10گیگ 2 مگ ،6گیگ 2 مگ گرفته
که ساعت رایگانش 3 ساعته
امشب بعد تست میگم چطوره
و سرعت دانلود الان حدود 200 هست اما هنوز زنگ نزدم بهشون بگم سرعت پایینه

این شاتل دیگه شورشو در اورده اون از پینگش که دیگه ثبات نداره همش پایین بالا میشه اون از سرعت دانلود شبانش که به زور به چند کیلو بایت میرسه جالبه دیگه این اکانت های افزایش دهنده سرعت که تو دو موردش دیتا سنتر هاش مال خودش بود دیگه روش اثر نداره ! اخر این ماه درخواست تخلیه میدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or