Reza Razor
کاربر سایت
منم مخابرات داشتم با همین قیمت تا 4 ماه پیش البته ! کم کم تمام استانها مخابرات داره نامحدود رو حذف میکنه شمام تا میتونی حالشو ببر "فعلا"نامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
منم مخابرات داشتم با همین قیمت تا 4 ماه پیش البته ! کم کم تمام استانها مخابرات داره نامحدود رو حذف میکنه شمام تا میتونی حالشو ببر "فعلا"نامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
با سلام خدمت همه
دوستان کسی هست که صبانت خوزستان یا اهواز داشته باشه بگه پینگ صبانت تو خوزستان چند در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟برای گیم آنلاین میخوام بگیرم
پینگ 8.8.8.8 چنده؟؟
من 128 نامحدود میخوام بگیرم
با تشکر
پیشگامان 1 مگ نامحدود رو کرده 103 هزار توماننامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
اقا مخابرات نگیرید در حال حاضر که افتضاح شدهنامحدود بدون Brust با سرعت واقعی 1/8
مخابرات 512 - 24 تومن
پیشگامان 1 - 50 تومن
هر هر هر هرببینین اینو بعد خودکشی کنین
![]()
راایتل 1 مگ![]()
این اختلافو ببین تا تو هم گریت بگیره!!!(البته به حال بقیه!!)
![]()
4.2.2.4 تو چرا این طوریه؟؟؟![]()
در اصل باید بگی 8.8.8.8 من چرا اینجوریه!!!؟
منم مخابرات داشتم با همین قیمت تا 4 ماه پیش البته ! کم کم تمام استانها مخابرات داره نامحدود رو حذف میکنه شمام تا میتونی حالشو ببر "فعلا"
مخابرات وقتی داری دانلود می کنی همزمان می تونی راحت پیج باز کنی ؟ سرعت دانلود هم رو 64 ثابت هست دیگه ؟
پیشگامان 1 مگ نامحدود سرعت دانلود چند میده ؟ راضی هستی ؟
پیشگامان 1 مگ نامحدود رو کرده 103 هزار تومان
با سلام خدمت همه
دوستان نظرتون در مورد پارس آنلاین برای بازی کردن گیم آنلاین چیه؟!
کسی تا حالا سرویس گیم پارس آنلاین رو فعال کرده؟!اگه کسی هست چقدر پینگ در سرورهای ایرانی مثل کانتر و کالاف و در سرورهای خارجی مثل بازی DOTA2 آنلاین کاهش پیدا کرده؟! لطفا با عدد توضیح بدید مثلا قبلا این عدد بوده الان این شده
آیا فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
با تشکر فراوان
رفتم سایتشون ثبت نام کردم بعد دو روز برام رسید . بسیار هم باکس تر و تمیز وخوشگلیه
البته اون پینگی که گذاشتم مربوط میشد به رایتل که تو مدرسه گرفتم نظر بنده در مورد پارس انلاین :
سرویس گیمینگ = 0 عدد اختلاف پینگ و حتی بدتر شدن ...
حالا شما فعال کن ضرر نمیکنی ولی به نت من که سه ماه پیش گند زد
--------------------------------------------------------------------این ربطی به نقل قول نداره !!----------------------------------------------------------------
این اسیاتک بعد 3 هفته که یه هفته و خرده ایش منتظر بودم dslbox برسه فهمیدم گیج علی اصلا برام ثبت نکردهزنگ زدم گفتن پیگیری میزنیم برات گفتم برادر پیگیری چیه یارو ثبت نکرده شما میخوای چیزی که نیست رو پیگیری کنی؟؟
رفتم سایتشون ثبت نام کردم بعد دو روز برام رسید . بسیار هم باکس تر و تمیز وخوشگلیه
بعد رفتم سر راه اندازی مخابراتی اول مخابرات برگشت زد بعد دو روز که مشکل x دارین که مربوط میشد به خود اسیاتک که امروز زنگ زدم گفتن بله اون مشکل حل شده مدارک هم تایید شده فرستادیم مخابرات واسه تهیه پورت که چون مرکز مخابراتی شما ما محدودیت پورتشو برداشتیم و شما الان نفر 4 تو صف گرفتن پورت هستید ، انشالله سریع براتون درست میشه
خلاصه هیچی دیگه من الان سه هفتس با وایمکس 128 ایرانسل میامالبته اون پینگی که گذاشتم مربوط میشد به رایتل که تو مدرسه گرفتم
![]()