بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همینایی که سرویس کاهش پینگ میفروشن روش گذاشتن واسه share کردن کانکشن با کامپیوتر به کنسول!یعنی اینم الکیه؟:دی

باور کن الکیه , امکان نداره بشه با کنسول share کرد سیستم کنسول مثل ویندوز نیست برای اینکه بتونند به کنسول share کنن با معماریشو بدونند بتونن با شناختی که دارن اون برنامه رو بسازن
الان خیلی ها تو تاپیک سوال و مطلب درباره ی ps4 و تایک پلیستیشن پلا امدن اینو گفتن که خریدن این سیستم کاهش پینگ رو و هیچ تاثیری تو کنسول نداشته تازه گفتن تو خوده ویندوز هم فقط یخورده تاثیر داره
ماشاالله نت ایران که نور الانوره این همه هم گیمر وجود داره تو ایران معلومه یه سری واسه منافعشون به فکر سودن :d

به یه نکته ای برخوردم که هر چی حجم روزانه نت کمتر بشه سرعت شبانه هم به همون میزان افت میکنه ! یه فیلم و سریال با این نت خاک بر سر میگرفتیم که اونم نابود شد !

در ویندوز PC تاثیر داره ولی در کنسول به هیچ وج
بخاطر اینکه کانکشن کاهش پینگ که با سرور ارائه میدن قابل نصب در ویندوز PC هست فقط , نه قابل نصب بر روی مودم, هیچ شرایطی رو فراهم نمیشه , پس در نتیجه اتصال اینترنت از کابل LAN به کنسول هیچ کاهش پینگی رو ثمر نمیشه
این چیزایی که شما گفتید چه ربطی داره!!
نصب کارت لن و شیر شدنش با xbox چه فرقی می کنه با اینکه از روی pc تست پینگ بگیرید؟
لطف کنید با اطلاعات کامل حرف بزنید
من فقط بعد از مدت ها تونستم یه بازی درست و حسابی بکنم، خواستم دوستان هم تجربه خوبی داشته باشند
مخصوصا دوستانی که اینترنت مخابرات تهران دارند

خدایش باید قبول کرد پارس آنلاین از همون اول یه سرو گردن از بقیه ISP ها بهتر بود
تا اینکه این قانون جدید محدود سازی ساعات رایگان رو گذاشت ولی با اینحالم بازم یه سرو گردن از بقیه ISP ها بهتره
پینگ پایین و سرعت بالا
من 512 30 گیگ در ماه دارم این سرعت همین الانم دانلودم هم از تاینی موویز و سرور خارجیه

65215539166535494648.png

اینترنت 512 و سرعت 1MB دانلود:d
حیف که این سیاست جدیدشو گذاشت وگرنه داشتم سالاری میکردیم تو دنیای نت :(

این چیزایی که شما گفتید چه ربطی داره!!
نصب کارت لن و شیر شدنش با xbox چه فرقی می کنه با اینکه از روی pc تست پینگ بگیرید؟
لطف کنید با اطلاعات کامل حرف بزنید
من فقط بعد از مدت ها تونستم یه بازی درست و حسابی بکنم، خواستم دوستان هم تجربه خوبی داشته باشند
مخصوصا دوستانی که اینترنت مخابرات تهران دارند

حرف های من اشتباره حرف های اون همه کاربری که تو تاپیک امدن اعلام کردن گرفتن و تاثیری هم نداشت اشتباه؟!!!
پینگ رو باید خود ISP و مخابرات ارائه بده وگرنه کاهش پینگ و اینجور برنامه ها همش کشکه ,با VPS این کاهش پینگ هارو ارائه میدن ,نمیگم تاثیر نداره داره ولی خیلی خیلی کم فوقش 30 تا از پینگ کم کنه در شرایط خیلی خوب
حرفم اینه اینهمه تبلیغاتی که راجبش میشه جدی نگیرید چیزی نیست که سایتاشون میگن و کاهش پینگ اونچنانی ای هم نیست که فکرشو میکنید

حرف های من اشتباره حرف های اون همه کاربری که تو تاپیک امدن اعلام کردن گرفتن و تاثیری هم نداشت اشتباه؟!!!
پینگ رو باید خود ISP و مخابرات ارائه بده وگرنه کاهش پینگ و اینجور برنامه ها همش کشکه ,با VPS این کاهش پینگ هارو ارائه میدن ,نمیگم تاثیر نداره داره ولی خیلی خیلی کم فوقش 30 تا از پینگ کم کنه در شرایط خیلی خوب
حرفم اینه اینهمه تبلیغاتی که راجبش میشه جدی نگیرید چیزی نیست که سایتاشون میگن و کاهش پینگ اونچنانی ای هم نیست که فکرشو میکنید
ببین عزیز
شما می تونید اطلاعات کافی رو با سرچ کردن بدست بیارید
1 اینکه آخر حرفم اوردم که مخابرات استان تهران دلیلی داشته حتما
چون خودن تست کردم و پینگ از 350 رسیده به 70
چون بستر مناسب وجود داره اما بدلیل کانفیگ بد روترها و مسیر انتقالی اطلاعات به بستر اینترنت این مشکل پیش میاد که با یه وی پی اس مناسب (نه هر وی پی اسی) این مشکل حل میشه
تو اون سایتها اکانت تست هم گذاشتن برای تست
حالا مواردی هم دخیل در سرعت سرورتون هست و باید دقت کنید در انتخاب فروشنده ها.
لطف کنید چشم بسته حرف نزنید و باعث گمراهی دوستان نشید

در مورد سوال اولیتون که بعید میدونم همچین نتی باشه حالا دوستان باز بیشتر کمک میکنن
اما سوال دومتون یک مدت زمان برای تخلیه خط نیازه که بسته به isp و مخابرات متغیره و یک زمان هم وصل روی اون یکی خط طول می‌کشه..
(من خودم این کار رو کردم یک هفته کمتر طول کشید(4 روز تقریبا))

تخلیه که مشکلی نداره معمولا سریع انجام میشه . نگرانی من از وصل شدن روی اون یکی خط هست که بخوان بازی دربیارن و بگن پورت خالی نداریم و از این داستانا

ببین عزیز
شما می تونید اطلاعات کافی رو با سرچ کردن بدست بیارید
1 اینکه آخر حرفم اوردم که مخابرات استان تهران دلیلی داشته حتما
چون خودن تست کردم و پینگ از 350 رسیده به 70
چون بستر مناسب وجود داره اما بدلیل کانفیگ بد روترها و مسیر انتقالی اطلاعات به بستر اینترنت این مشکل پیش میاد که با یه وی پی اس مناسب (نه هر وی پی اسی) این مشکل حل میشه
تو اون سایتها اکانت تست هم گذاشتن برای تست
حالا مواردی هم دخیل در سرعت سرورتون هست و باید دقت کنید در انتخاب فروشنده ها.
لطف کنید چشم بسته حرف نزنید و باعث گمراهی دوستان نشید

والا من چشم بسته چیزی رو نگفتم
اطلاعاتی رو که داشتم و میدونمم هم درستن و اطلاعات خیلی های دیگه هم که هست رو بیان کردم حالا باور کردن یا نکردن به من ربطی نداره چیزی هم نصیب من نمیشه!!
کاربران زیادی امدن اعلام کردن که تاثیر روی وضعیت پینگشون نداشته!!
صحبت هایی هم که راجب بستر مخابرات و اینها کردین دقیقا همون صحبت های وبسایت هاییه که خدمات کاهش پینگ ارائه میدن و فقط هم بازی با کلماته و صحتی نداره
دلیلی نیست بیخودی این بحث رو ارائه بدیم شما نظر خودتون رو گفتین و من هم نظر خودم رو کش دادن این موضوع بیفایدست

خدایش باید قبول کرد پارس آنلاین از همون اول یه سرو گردن از بقیه ISP ها بهتر بود
تا اینکه این قانون جدید محدود سازی ساعات رایگان رو گذاشت ولی با اینحالم بازم یه سرو گردن از بقیه ISP ها بهتره
پینگ پایین و سرعت بالا
من 512 30 گیگ در ماه دارم این سرعت همین الانم دانلودم هم از تاینی موویز و سرور خارجیه
اینترنت 512 و سرعت 1MB دانلود:d
حیف که این سیاست جدیدشو گذاشت وگرنه داشتم سالاری میکردیم تو دنیای نت :(

سرعتش خوبه قبول اما پینگ من اکثر مواقع بالای 250 هست .
من همه جا از پارس تعریف می کردم چندتا مشتری هم معرفی کردم ولی دیگه الان ساعات شبانه رو برداشته از چشمم افتادـه

سرعتش خوبه قبول اما پینگ من اکثر مواقع بالای 250 هست .
من همه جا از پارس تعریف می کردم چندتا مشتری هم معرفی کردم ولی دیگه الان ساعات شبانه رو برداشته از چشمم افتادـه

مال من اکثر موقع ها 170
بعضی موقع ها تا 150 , 140 تا میاد , البته با خود ویندوز اینارو میگم با اسپید تست معمولا پینگ رو پایینتر نشون میده
داداش منم دیگه اون حس قبلا نسبت به پارس آنلاین ندارم بخاطر این سیاست های جدیدی که گذاشتند از چشم منم افتاده ولی باید واقعیت رو قبول کنیم خدایییش تو ISP ها من ندیدم همچین کیفیتی و سرعت دانلودی که پارس آنلاین ارائه میده داده باشه.
ولی ای کاش دانلود شبانه رو محدود نمیکرد , حیف

سلام کدوم شرکت در بهبهان استان خوزستان هست که سرعت بالای 8مگ یا بیشتر داشته باشه برام فقط سرعت مهمه رایگان مهم نیست ترافیک مناسب داشته باشه (1-سرعت 2_حجم3-پینگ)

دوستان این ارتقا سرعت به 16 مگ چطوریه برا پارس انلاین ؟؟؟

البته من تا 9 مگ رو شنیدم . اون سرعت burst هست یعنی اگر خط جواب بده و نویز نندازه و خلوت باشه سرعت دانلود
تا حد خیلی زیادی بالا میره که البته هیچ وقت به 9 مگ نمیرسه
yahoo_4.gif

مطمئنن جای سوال من اینجا نیست اما دیدم تایپک خاصی نیس ک بخوام توش بگم همینجا میپرسم
لطفا کسی میدونی راهنمایی کنه چیکار کنم چون واقعا دیگه اعصابم به هم ریخته :|
حدود یک سالی میشه من نتم به طور خودکار تو شبانه روز یهو تو مودم چراغ adsl خاموش میشه و بعد چند ثانیه روشن میشه و احتمال داره چندین ساعت هم این قطع و وصلی ادامه داشته باشی..کابل لن رو بالا پایین میکنم ... و از اینجورک ارا که مثلا 6 ساعت دیگه مشکلی نیس ولی یهو میبنی‌ آخر شب باز این مشکل پیش اومد...
نمیدونم چیکار کنم..
به نظرتون این قطع و وصلی از کجاست ؟؟
دیروز به مخابرات گفتم اون پست سر کوچمون رو چک کرد
من نمیدونم واقعا از کجاس فقط روانیم کرده خدایی :|
به نظرتون از مودم نیس؟؟ احتمال داره قسمت کابل لن مودم خراب شده باشه ؟؟
چون سیمارو چک کردم مشکلی نبوده و خدایی سالمن
من میگم برم یه مودم بگیرم باز همینطوری باشه فعلا نمیخوام الکی پول مودم بدم
میخوام مطمئن شم از کجاس آخه
یکی میتونه بگه مشکل از چیه یعنی ؟؟
اصلا متوجه نمیشم
هنگ کردم دیگه
من مودم Linksys دارم و چند ماه پیش از خود مخابرات سرویس داشتم. فاصله خونه قبلی با مرکز مخابرات تقریبا زیاد بود و خط هم فیبرنوری بود.
منم دقیقا این مشکل رو داشتم.
بصورت کاملا رندوم و معلوم نبود کی. یه دفه چراغ DSL خاموش میشد. چند ثانیه بعد چشمک زن میشد و بعد از 30 ثانیه این حدودا هم ثابت!
دوباره نیم ساعت، یه ساعت ..... کار میکردی، دوباره همینجوری میشد.
برای دانلود و این چیزا مشکلی نبود، اما برای آنلاین بازی کردن از سرور DC میشدی و اصلا نمیشد آنلاین بازی کرد با این وضعیت!
الان یک ماهی میشه خونه رو عوض کردم اومدم جایی که به مرکز مخابراتی خیلی نزدیک تره!
خطم هم دیگه فیبرنوری نیست.
با همون مودم الان دیگه اون مشکل رو به هیچ وجه ندارم!
پس مطمئن باش مشکل شما از مودم نیست!
احتمال خیلی زیاد از کیفیت پایین خطوط مخابراتی منطقه یا کلا شهرتون هست و یا فاصله تون خیلی زیاده یا نویز زیاد داره و .....
خلاصه مشکل از خطوط هست و ربطی به مودم و کامپیوتر و پورت و کابل و ... نداره :)
برو خونتون رو عوض کن مثل من راحت شی :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or