از شاتل سرویس می گیرم سرعت افتضاخه! 900kb همیشگی شده 20 kbبچه ها نت مشکل داره؟ سرعت دانلود افتضاح شده از مخابرات سرویس میگیرم 10مگ
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
سلام. یک سوال الان سرویس های حجمی مخابرات همشون طرح رایگان شبانه رو دارند؟؟؟بچه ها نت مشکل داره؟ سرعت دانلود افتضاح شده از مخابرات سرویس میگیرم 10مگ
بله ساعت رایگان داره از ساعت 1 شب تا 7 صبح البته برای مخابرات هستش اما سرعت دانلود تو این بازه زمانی فوق العاده افتضاح میشهسلام. یک سوال الان سرویس های حجمی مخابرات همشون طرح رایگان شبانه رو دارند؟؟؟
اگه دارن از چه ساعتیه؟؟ سرعت تو اون موقع کم نمیشه؟؟/
مرسی
مرسیبله ساعت رایگان داره از ساعت 1 شب تا 7 صبح البته برای مخابرات هستش اما سرعت دانلود تو این بازه زمانی فوق العاده افتضاح میشه
در مورد سوال اولیتون که بعید میدونم همچین نتی باشه حالا دوستان باز بیشتر کمک میکننسرویس نامحدود کدوم ISP خوبه ؟ یعنی سرعت رو نیارن پایین تازه burst هم داشته باشه . اصلا داریم همچین ISP ایی ؟ :d
بعد انتقال adsl از یه خط به یه خط دیگه چقدر زمان می بره ؟ مثل همون زمان راه اندازی اولیه درمیاد یا زودتر انتقال میدن ؟
امروز از سرویس کاهش پینگ استفاده کردم
واقعا عالیه
پینگ من بعد از کانکت شدن به *** از 230 رسیده به 60ms
بدون لک و پکت لاست
تا حالا تجربه اینجور بازی کردن رو نداشتم
بهترین حالت پینگ در xbox رسیده بود به 160ms
isp مخابرات استان تهران
(من خودم این کار رو کردم یک هفته کمتر طول کشید(4 روز تقریبا))
همینایی که سرویس کاهش پینگ میفروشن روش گذاشتن واسه share کردن کانکشن با کامپیوتر به کنسول!یعنی اینم الکیه؟در ویندوز PC تاثیر داره ولی در کنسول به هیچ وج
بخاطر اینکه کانکشن کاهش پینگ که با سرور ارائه میدن قابل نصب در ویندوز PC هست فقط , نه قابل نصب بر روی مودم, هیچ شرایطی رو فراهم نمیشه , پس در نتیجه اتصال اینترنت از کابل LAN به کنسول هیچ کاهش پینگی رو ثمر نمیشه