بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تهرانی ؟ منطقه مخابراتی کجا هستی ؟
شبانه دانلود کن ببین چند سرعت میده ؟
از نظر پینگ و قعطی چطورـه ؟
خود شهر تهران نیستم. خارج از شهر. سمت ورامین.
اینم سرعت دانلود شبانه ام!
تو ساعات رایگان بین 2 تا 8 حدودا شبی 20-21 گیگ دانلود میکنم :d
پینگش زیاد خوب نیست. بین 290 تا 330 این حدوداس معمولا اما چون من انلاین بازی نمیکنم و فقط برای دانلود میخوام جواب نیاز منو میده.
قطعی و ناپایداری هم تو این دو روزی که وصل شده اصلا نداشته.

پینگش زیاد خوب نیست. بین 290 تا 330 این حدوداس معمولا اما چون من انلاین بازی نمیکنم و فقط برای دانلود میخوام جواب نیاز منو میده.

اسیاتک تقریبا میزبانی 70% سرور های سایت های ایرانی بر عهده داره سافت 98 , دانلود ها و ..... سایت زیر ارائه دهنده سرور به دانلودها است که اگر وارد سایتش بشید دقیقا زده که سرور هاش میزبانی آسیاتک رو بر عهده داره
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال
اون سایت هایی که سرورهاشون از آسیاتک هست میشه با نت آسیاتک با سرعت بالا دانلودشون کرد که اکثرا هم سایت های ایرانی دانلود نرم افزار هستند که به کار آدم نمیاد, خیلی ها دنبال دانلود فیلم و سریال هستن که این سایت ها هم سرور هاشون که از سرور های خارجی میگیرن بیشتر هم کانادا...و همچین سرعتی رو که سایت دانلود ها بهت داده از سایت هایی با سرور های غیر سرورهای آسیاتک نمیتونی بگیری:d
درکل نمیشه با سرعت بالا از سرور های خارجی دانلود کرد الان اگر شما از یه سایت دانلود فیلم بخواید دانلود کنید فکر کنم سرعتتون به بالای 300 تا نرسه:d

این دوستمون راست میگه . منم بیشتر برای دانلود سریال لازم دارم .
اگر تونستی یه سرعت هم با یه وب سایت دانلود سریال بگیر اونم تو ساعات شبانه :d

این دوستمون راست میگه . منم بیشتر برای دانلود سریال لازم دارم .
اگر تونستی یه سرعت هم با یه وب سایت دانلود سریال بگیر اونم تو ساعات شبانه :d

داداش خدایی هر ISP که بری بدتر پارس آنلاینه!!!منم دنبال تعوض ISP هستم ولی هر ISP یه مشکلی داره!!
مثلا مخابرات سرعتش خوبه دانلود شبانه هم داره ولی قعطی زیاد داره تایم اوت هم همینطور آسیاتک هم دانلودش و دانلود شبانش خوبه ولی افت سرعت و قعطی و پینگ بالا رو داره بقیه ISP ها هم یه مشکلاتی دارن خدایی این پارس آنلاین خیلی خوب بود هم پینگ پایین و سرویس گیم و هم سرعت بالا و دانلود شبانه ی خوب که متاسفانه این سیاست محدود سازی دانلود رو اعمال کردند!!
من سرویس 30 گیگابایت در ماه 512 پارس آنلاین رو دارم فعلا با این یه مدتیه ISP ها مشکل دارن ولی اوایل صبح سرعت دانلودم به 800 تا هم میرسه:d
فعلا میخوام با همین سرویس بمونم ببینم واسم بصرفه هست یا نه !!اگر در ماه 60 گیگابات دانلود داشته باشم در ساعات رایگان 20 گیگ از 30 گیگم میپره
اگر دوست داری تو هم همچین روندی رو تست کن شاید برات بصرفه بود.
اگرم میخوای ISP رو هم عوض کنی های وب فکر کنم بهترین گزینست , سرعت بالا و پینگ پایین رو داره مشکل قعطی هم نداره شبانه 3 ساعت هم دانلود رایگان داره که سرعت بالا در اختیال کاربر میگذاره یه طرحی هم داره بنام فشفشه که 3 گیگابایت رو با 2 هزار توامن و 9 گیگابات رو 6 تومن میده که خیلی خوبه

سلام

دوستان یه نگاه بندازین ببینین این وضعیت خط ما چطوره .

چون یه 8 مگ های وب گرفتم گفتن خطت نمیکشه رو 2 مگ بستن سرعتم 150 .ولی فک کنم دروغ میگن :d.

viewer.php
[/URL][/IMG]

اسیاتک تقریبا میزبانی 70% سرور های سایت های ایرانی بر عهده داره سافت 98 , دانلود ها و ..... سایت زیر ارائه دهنده سرور به دانلودها است که اگر وارد سایتش بشید دقیقا زده که سرور هاش میزبانی آسیاتک رو بر عهده داره
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال
اون سایت هایی که سرورهاشون از آسیاتک هست میشه با نت آسیاتک با سرعت بالا دانلودشون کرد که اکثرا هم سایت های ایرانی دانلود نرم افزار هستند که به کار آدم نمیاد, خیلی ها دنبال دانلود فیلم و سریال هستن که این سایت ها هم سرور هاشون که از سرور های خارجی میگیرن بیشتر هم کانادا...و همچین سرعتی رو که سایت دانلود ها بهت داده از سایت هایی با سرور های غیر سرورهای آسیاتک نمیتونی بگیری:d
درکل نمیشه با سرعت بالا از سرور های خارجی دانلود کرد الان اگر شما از یه سایت دانلود فیلم بخواید دانلود کنید فکر کنم سرعتتون به بالای 300 تا نرسه:d
خوب من برعکس شما از اینترنت بیشتر برای دانلود بازی استفاده میکنم که اونم سرعتش عالیه :d
اون جریان سرورهای سایتها رو آسیاتک هست و سرعت بالا هستش رو هم میدونم و قبول هم دارم و صد در صد دانلود از سایتهای دیگه افت زیادی میکنه.
ولی بازم میگم با توجه به نیاز من که دانلود بازی هست این خیلی خوبه.
برای وب گردی هم که سرعتش خوبه و مشکلی ندارم.
اسپیدتست هم همچین نتیجه ای به من داد که برای یه نت 512 کیلوبیتی خوبه :d

result/3943986564]
3943986564.png
[/URL]

سلام

من صبانت دارم
256 یک ماهه نامحدود (20 گیگ)
سرعت دانلودم تا هفته پیش 170 به بالا بود , اما الان نهایتا 100 کیلوبایت شده و اینطوری هم نیست که رو 100 بمونه , هی بالا پایین میشه , مثلا 5 ثانیه بین 40 تا 70 کیلوبایته , 2 ثانیه میره رو 160-70 و بعد دوباره میره رو 100

صبانتی ها این مشکل رو داشتن ؟

داداش خدایی هر ISP که بری بدتر پارس آنلاینه!!!منم دنبال تعوض ISP هستم ولی هر ISP یه مشکلی داره!!
مثلا مخابرات سرعتش خوبه دانلود شبانه هم داره ولی قعطی زیاد داره تایم اوت هم همینطور آسیاتک هم دانلودش و دانلود شبانش خوبه ولی افت سرعت و قعطی و پینگ بالا رو داره بقیه ISP ها هم یه مشکلاتی دارن خدایی این پارس آنلاین خیلی خوب بود هم پینگ پایین و سرویس گیم و هم سرعت بالا و دانلود شبانه ی خوب که متاسفانه این سیاست محدود سازی دانلود رو اعمال کردند!!
من سرویس 30 گیگابایت در ماه 512 پارس آنلاین رو دارم فعلا با این یه مدتیه ISP ها مشکل دارن ولی اوایل صبح سرعت دانلودم به 800 تا هم میرسه:d
فعلا میخوام با همین سرویس بمونم ببینم واسم بصرفه هست یا نه !!اگر در ماه 60 گیگابات دانلود داشته باشم در ساعات رایگان 20 گیگ از 30 گیگم میپره
اگر دوست داری تو هم همچین روندی رو تست کن شاید برات بصرفه بود.
اگرم میخوای ISP رو هم عوض کنی های وب فکر کنم بهترین گزینست , سرعت بالا و پینگ پایین رو داره مشکل قعطی هم نداره شبانه 3 ساعت هم دانلود رایگان داره که سرعت بالا در اختیال کاربر میگذاره یه طرحی هم داره بنام فشفشه که 3 گیگابایت رو با 2 هزار توامن و 9 گیگابات رو 6 تومن میده که خیلی خوبه

اون یه تیکه ایی که قرمز کردم یعنی چی ؟
بعد سرویس 30 گیگابایت در ماه 512 هم 6 ماهش 340 تومن درمیاد .
همون های وب بگیرم بنظرم خیلی به صرف تر هست . سرویس 512 ماهی 3 گیگ ترافیک ساعت 5 تا 8 هم رایگانه 15300 درمیاد . 6 ماهش هم میشه 92 هزار تومن .
البته اگر 5 تا 8 سرعت خوب بده ارزش داره .
آمارـه سرعتش رو نداری ؟

این چند وقت پینگه آسیاتک واقعا بده یک ماهه پیش پینگ من با 8.8.8.8 120 بود ولی الان 380 :| الان می خوام های وب بگیرم فقط یه سوال در مورد این طرح فشفشه، تا زمانی که این طرح فعاله، می شه از ترافیک رایگان شبانه استفاده کرد؟

این چند وقت پینگه آسیاتک واقعا بده یک ماهه پیش پینگ من با 8.8.8.8 120 بود ولی الان 380 :| الان می خوام های وب بگیرم فقط یه سوال در مورد این طرح فشفشه، تا زمانی که این طرح فعاله، می شه از ترافیک رایگان شبانه استفاده کرد؟

اگه پینگ برات مهمه طرف های وب نیا

من های وب دارم پینگاش اصلا خوب نیست

چه سرویسی میخوای بگیری؟ کمتر سرویساش هستن که دانلود رایگان دارنا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or